Episodes

Fisk og preik -Episode 13 - Gjest: Cato Bekkevold  

Vi får besøk av Cato som preiker i vei i kjent stil.

FIsk og preik - Episode 12 - Gjest: Tommy Josefsen & Joakim Andreassen  

Vi besøker Tommy Josefsen på beste vest.

Fisk og preik - Episode 11 -Gjest: Nils Eilif Johansen  

I denne episoden er det laks i fokus, og i den forbindelse har vi besøk av Nils Eilif Johansen som forteller oss hvordan han temmer laksen ved hjelp av meditasjon og kaffe langs elvebredden. Vi har også quizspalte som Tobias har funnet på nettet. Den er sjukt dårlig....

Fisk og preik - Episode 10 - Gjester: Svein Røbergshagen og Joakim Andreassen  

Vi besøker to av herrene i den nye fiskesjappa Angler som åpner i løpet av våren. Vi preiker om litt av hvert, blant annet navlelo som dubbing, tunge streamere og butikken som snart åpner.

Fisk og preik - Episode 9 - Gjest: Håvard Stubø (med lang u)  

I denne episoden får vi storfint besøk av Håvard Stubø fra Jazz & fly fishing. Vi graver litt i røttene til Håvard, fisker ut tips om røyefiske i nord og besvarer noen lytterspørsmål. Tobias har også en ny og spennende art i faktaspalten.

Fisk og preik - Episode 8  

Adrian besøker tigerstaden og blir med i dagens episode. Tobias har tatt på seg programleder-rollen, og Lasse har fått dama til å fiske. Episodens spalter: Lytterspørsmål, Tobias sin faktaspalte og episodens anbefaling.

Fisk og preik - Episode 7 - Gjest: Ole Petter Henriksen  

Denne gangen har vi fått besøk av karpeekspert Ole Petter. Vi preiker om Norges største karpe, mais som agn og Adrian har tatt en nærmere titt på fiskespionering.

Fisk og Preik - Episode 6 - Gjest: Kai Finbraaten  

Vi er tilbake fra studio Råholt! Episodens gjest er selveste Kai Finbråten. Quiz, Gjeddepreik og et lytterspørsmål fra en frustrert finnmarking står på programmet.

Fisk og Preik Episode 5 - Oppsummering  

Dette blir siste sending fra New Zealand. Liten oppsumering pluss noen lytterspørsmål står på plakaten i dagens podcast. Det vil antakelig komme mer utover!

Fisk og Preik Episode 4  - Gebursdag  

Nye spalter og mye morro i dagens episode!

Fisk og preik - episode 3 - Caravan  

Episode 3 av denne uhøytidlige podcasten. Ny gjest, lytterspørsmål og instagramspalten er hovedpunkter i denne episoden. Kos deg.

Fisk og Preik Episode 2 - Reefton  

Fisk og Preik Episode 2 - Reefton Gutta preiker på en liten hytte i et lite tettsted som heter Reefton i New Zealand. I denne episoden får vi høre både lytterspørsmål og nye spalter.

Fisk og Preik Episode 1 - Pilot  

Første epsiode av en veldig uhøytydelige fluefiskepodcasten som skal inneholde amatørmessig fluefiskeunderholdning. Første episode inneholder en rask introduksjon av 2 av Fiskepreikenistene + noen innsendte lytterspørsmål fra særdeles ivrige fluefiskere.

0:00/0:00
Video player is in betaClose