Fjelles Fodboldfjol

Fjelles Fodboldfjol

Denmark

Anders Fjelsted inviterer til en lille times sjov og spas om fodbold, dejlig fri for eksperter og kedelige kliché fodbold-typer.

Episodes

Fjelles Fodboldfjol #40: Uge 3 – Jasper Ritz & Tony Scott  

  I årets første afsnit af Fodboldfjol er der fornemt besøg af Jasper Ritz, der ikke vil tage imod fodboldbilletter fra Christian Eriksen, og Tony Scott der slet ikke får fortalt om de to gange, han har dækket en fodboldslutrunde. Hvordan kan I undgå at snakke om det? Jo, det er fordi der er SÅ meget andet spændende at fjolle om. Fx. hvilke spillere, der hedder noget man kan spise. Lyt med. Vi laver også allstar hold!

Fjelles Fodboldfjol #39: Uge 51 – Michael “Jøden” & Henrik Løjmand  

  Jøden giver fifs til, hvordan man får øl med ind på stadion og lover i øvrigt rabat, til alle der booker ham til job i en by, hvor AGF spiller dagen efter. Løjmand er træt af skuespil på banen, smider tommel op og ned efter Ronaldo men kan dårligt huske Johansen tvillingerne. Fjelle fjoller derudaf og fortæller de samme Schmeichel-anekdoter, han sikkert har fortalt 100 gange før. Der laves også all-star hold. Og det går ikke helt som forventet. Generelt er der godt gang i årets sidste Fodboldfjol, inden der går jul og vinterpause i den.

Fjelles Fodboldfjol #38: Uge 50 – Tue Blædel & Mette Frobenius  

  Mette Frobenius er fodboldmor til en målfarlig datter der holde FCK. Tue Blædel holder med Arsenal og haaader betting-firmaer. Det snakker vi en del om. Så det bliver ikke denne episode, der skaffer Fodboldfjol en guldrandet sponsoraftale med et betting-firma. Men en sponsoraftale med en chokoladefabrik vil også være helt ok

Fjelles Fodboldfjol #37: Uge 49 – Daniel Lill & Kasper Porsdal  

  Fjelle får besøg af to trofaste fodboldfjollere i denne uge. Der snakkes om bødekasseregler, anekdoter fra velgørenhedskampe, om spillere med bilnavne, der laves slagsange, og vi sætter hvert vores all-star vælgerhold. Kasper er førstevælger. Tjek holdene ud på Fodboldfjols facebookside, og fortæl os hvis hold du tror vinder.

Fjelles Fodboldfjol #36 – Uge 48: Sebastian Dorset & Anders Nielsen  

  I denne uge tjekker vi den tjekkiske liga. Vi følger op på snakken om niveauet i kvindefodbold. Anders og Sebastian nørder max med deres FCK-viden, for de er begge fans. Men Sebastian holder også med holdet, fra den del af England der er opkaldt efter ham. Vi løber naturligvis også igennem nogle af ugens besynderlige resultater. Ly-ly-ly-ly-lyt mææææ-æ-æ-æææd! [emoji der scratcher]

Brian Mørk Show #112: Fjelles Fodboldfjol m. Anders Fjelsted & Michael Shøt & Adam & Noah & Daniel Lill & Heino Hansen & Pelle Lundberg & Masoud Vahedi  

  I dagens afsnit er Brian kommet for sent til studiet og den gamle kending, Henning Spænding, har påtaget sig opgaven med at optage showet. Han viser sig fra sin mest forræderiske side og laver skamløs reklame for podcasten Fjelles Fodboldfjol. Når Brian frem til at stoppe ham?

Fjelles Fodboldfjol #35: Uge 47 – Lars Hjortshøj & Morten Wichmann  

  Lars Hjortshøj har leget VIP med Martin Jørgensen i Firenze. Morten Wichmann synes, vejret er for dårligt til fodbold i Danmark. Vi snakker også om hvad danskerne burde hedde, når de spiller i Premier League, og så vender vi kvindernes Champions League. Altså, det er bare nogle få af de mange ting, vi snakker om. Så lyt da med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #34: Uge 46 – Adam & Noah  

  Efter nogle uger med ekspertbesøg, bliver det orn’ligt sygt fjollet med Adam & Noah. De går ikke super meget op i fodbold, men har en mening om det meste. Vi sludrer løs om alt muligt. Især om bros, som der endelig er ved at komme flere af på landsholdet.

Fjelles Fodboldfjol #33: Uge 45 – Andreas Kraul & Tjelle Vejrup  

  Der skal på forhånd undskyldes for, at vi både kommer til at snakke om håndbold og endda om norsk fodbold i Fodboldfjol i denne uge. Men der kommer også masser af fede anekdoter fra Andreas Kraul, DRs egen fodboldvisualisator, og Tjelle Vejrup brokker sig over manglende entusiasme fra målscorerne. Vi kommer også forbi klichéskuffen og nogle af ugens resultater.

Fjelles Fodboldfjol #32: Uge 44 – Andreas Bo & Alex Thelander  

  Kun folk hvis navn starter med A må være med i Fodboldfjol i denne uge. Andreas er meget engageret i fodbold. Både som ambassadør for FCK og som elitechef i Køge Nord (Klubben ved afkørsel 32). Det fortæller han om i ugens episode. Alex er træt af folk der brokker sig over dommerkendelser. Alle er enige om, at skuespil er irriterende. Og hvis du en dag ikke kan spille kamp, fordi ingen kan passe dine børn imens, så er Andreas Bo mand for at hjælpe dig. Lyt med til endnu en omgang Fodboldfjol.

Fjelles Fodboldfjol #31: Uge 43 – Mick Øgendahl & Mads Holm  

  Mick har skudt penge i Nykøbing FC, Mads er træt af uafgjort. Mest fordi han holder med Tottenham. Mick fik engang rødt kort for at brokke sig over et indkast. Mads var 3. målmand for 3. holdet. Desuden snakker vi om den nye VM maskot, kampe der afgøres i tillægstiden og Mads og Mick mener, vi bør klippe i programmet. Men Fodboldfjol ligger ikke under for censur. Så her er en ufiltreret og ucensureret udgave fjol om fodbold. Lyt mæææææææd!

Fjelles Fodboldfjol #30: Uge 42 – Flemming Toft & Jacob Wilson  

  Hutlihut! Der er besøg af ingen ringere end Flemming Toft og den altid herlige Jacob Wilson. Vi sludrer om Qatar som VM nation, utilnærmelige fodboldstjerner, pattebørn og Australiens attraktive liga. Og så sætter vi lige alle tiders bedste danske landshold… eller vi snakker i hvert fald om det. Hør det før din nabo.

Fjelles Fodboldfjol #29: Uge 41 – Daniel Lill & Søren Dürr  

  Der snakkes landsholdsbold, dumme jubelscener, liga-sponsorer, Søren Dürrs køb af Silkeborg klenodie og om hvordan et lovechild mellem Michael Laudrup og Anja Andersen mon ville se ud. Desuden er der åbenbart en konsensus om ikke at grine af Fjelles dårlige jokes. Ret strengt faktisk. Prøv selv at lytte med.

Fjelles Fodboldfjol #28: Uge 40 – Jes Dorph-Petersen & Kasper Porsdal  

  Fornemt besøg i denne uge af tidligere vært på TV3’s Champions League program, Jes Dorph. Han har tisset i bruseren sammen Michael Laudrup. Kasper Porsdal husker tydeligt EM triumfen i 1992. Han tudede under hele finalen, for han var kun 3 mdr. gammel. Generationerne mødes i denne udgave af Fjelles Fodboldfjol. Og det bliver det bestemt ikke mindre fjollet af.

Fjelles Fodboldfjol #28: Uge 39 – Anders Breinholt og Adam Duvå Hall  

  To tidligere radiolegender er i studiet og sludrer om tilhørsforhold, slåskampe til firmafodbold i mediebranchen, en Madridtur hvor der nærmest blev hustlet billetter til Bernabeu og så afslører begge gæsterne stor viden i quizzen. Lyt med for fanden!

Fjelles Fodboldfjol #26: Uge 38 – Michael Schøt & Pelle Lundberg  

  Schøt er sur over, at folk ikke har styr på, hvem der er “den rigtige” Ronaldo og hvem der er “Ronaldo-smørhår”. Pelle er sur over, at det er en håndboldspiller der bruges som reporter til fodboldkampene. Men ellers er der generelt superstemning i studiet i denne uges Fodboldfjol, hvor vi også snakker om Helle Thornings nye job og prisen på Andreas Christensen, der er på 1 mio pr. centimeter.

Fjelles Fodboldfjol #25: Uge 37 – Anders Stjernholm og Thomas Bense  

  Spileksperten Thomas Bense overvejede som ung at flytte til Færøerne, så han kunne komme på landsholdet. Anders Stjernholm kommer med en fin analyse af Guardiolas fodboldstrategi og forsøger at forsvare, hvorfor Amerikansk fodbold skulle være federe end rigtig fodbold… Som om! Vi vender som altid nogle ugens resultater og kigger igen på, hvad der er blevet hevet op fra klichéskuffen. Lyt med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #24: Uge 36 – Heino Hansen og Jonas Mogensen  

  Optaget foran et live publikum på Mojos under Comedy festivalen. Jonas fortæller at han sjældent blev dækket op som spiller, fordi han ikke er så høj. Heino Hansen er ikke specielt meget Brøndby fan. Men han elsker at drille FCK’erne. Vi sætter et all-star hold af rødhårede og meget mere.

Fjelles Fodboldfjol #23: Uge 35 – Mads Holm & Victor Lander  

  Victor holder med Newcastle pga. noget med en ferie og FIFA på Playstation. Mads Holm tænker, at Boca Juniors må have vundet det brasilianske mesterskab sidste år. Hazard brødrene gør det generelt bedre end Dos Santos brødrene. Deco fik engang 3 gule kort i samme kamp. Det og meget mere… Eller i hvert fald noget mere, kan du høre i denne uges udgave af…. Fjelles Fo-fo-fo-fodboldfjoooool!

Fjelles Fodboldfjol #22: Uge 34 – Lars Sandstrøm & Dennis Ravn  

  I denne uges Fodboldfjol besøger Fjelle sine gamle kolleger fra tiden på The Voice og Nova FM, Lille Lars og Dennis Ravn. Der fortælles anekdoter til den store guldmedalje, bl.a. om OBs gamle stadionspeaker, Karsten Post, der ikke ville pensioneres, og om dengang Lars fik lov at være FCK maskot. Og så uddeles der ros til Brøndby, fordi de er så psyko og tæsker AGF med 7-0.

0:00/0:00
Video player is in betaClose