Fjelles Fodboldfjol

Fjelles Fodboldfjol

Denmark

Anders Fjelsted inviterer til en lille times sjov og spas om fodbold, dejlig fri for eksperter og kedelige kliché fodbold-typer.

Episodes

Fjelles Fodboldfjol #52: Uge 15 – Daniel Hoff & Anders Nielsen  

  Anders har taget øl med i studiet, når nu det er påske. Hoffe er underlagt et træningsprogram, så han drikker sær skrigblå jordbærdrik. Vi bryder principperne og snakker lidt om tippeligaen. Mest pga. Bendtner, men også pga. af andre ligegyldige nyheder derfra. Lyt med lyt med lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #50: Uge 14 – Kian Fonoudi & Jacob Wilson  

  Kian arbejder for Discovery/Kanal 5/6’eren/Eurosport 2 eller hvad det nu hedder? Han kan nogle sjove historier om interviews med Jürgen Klinsmann og Ryan Giggs. Wilson er træt af altid at besøge Fodboldfjol sammen med eksperter. Sidst var det Flemming Toft. Og Wilson er ikke så skarp i quizzen som eksperterne. Vi lærer også lidt om den skotske liga. Det er episode 50 og du bør seriøst ikke misse det.

Fjelles Fodboldfjol #49: Uge 13 – Daniel Lill & Haija Reyes  

  Der fjolles max i denne uge. Haija er fra Den Dominikanske Republik, derfor snakker vi lidt om fodbold på Haiti. Desuden fjoller vi med klubbers slogans, vi snakker om Fodbold Awards, vi vender ugens landskampe og meget mere. Hør det før dem som holder med din hadeklub.

Fjelles Fodboldfjol #48: Uge 12 – Jesper Juhl  

  Kun én gæst i denne uge, nemlig Jesper Juhl. Vi sender fra Horsens inden Dansk Fodbold Awards 2017. Jesper Juhl fortæller, hvorfor han godt kan lide dem som filmer, og så har han en vild anekdote om Preben Elkjær. Derudover bliver der quizzet og fjollet og snakket om Ben & Jerry’s, selvom det intet har med fodbold at gøre. Lyt med.

Fjelles Fodboldfjol #47: Uge 11 – Steen Langeberg & Heino Hansen  

  Steen og Heino har en lang snak om de bedste målmandshandsker. Det er pænt kedeligt. Det vil jeg anbefale, at I spoler forbi. Men resten er ret hyggeligt. Heino er sur på Roskilde, over at de flyttede kampen mod Næstved til kunstgræs. Steen har super meget styr på flippede navne på tyske spillere. Alle er enige om, at Suarez er en snyder, og at Tina Müller gerne snart må komme og gæste podcasten.

Fjelles Fodboldfjol #46: Uge 10 – Morten Wichmann & Frederik Rosgaard  

  To trofaste fodboldfjollere er tilbage til endnu en gang gak og løjer. Der diskuteres verdens mindste fodboldliga, undertekster på Ståle Solbakken, ondskabsfulde fodboldminder og kategorier til Fjelles Fodboldfjol Awards (kom gerne med forslag på facebooksiden).

Fjelles Fodboldfjol #45 – Uge 9 – Martin Høgsted & Søren Rebbe  

  Søren Rebbe er stadionspeaker på Brøndby Stadion og medarrangør af Verdens Bedste Fodboldrejse. Hverken Fjelle eller Høgsted skal med i år. Så bedre bliver den altså heller ikke. Der sludres, fjolles og diskuteres. Og Tina Müller er heller ikke med i denne omgang. Men det kommer hun garanteret snart.

Fjelles Fodboldfjol #44: Uge 8 – Christopher Læssø & Rasmus Søndergaard  

  Christopher har spillet for Christiania. Så der blev røget bong i pausen. Rasmus Søndergaard har været inde i OBs maskot. Det var ikke nogen udpræget fornøjelse. Fodboldfjol er tilbage fra vinterferie, med et ekstra langt afsnit, fyldt med fjol og løjer. Lyt nu bare med.

Fjelles Fodboldfjol #43: Uge 6 – Haija Reyes & Jakob Timmerman  

  Haija er træt af spillere der trækker tiden, Timmerman blev flyttet ind som keeper, fordi han var så hidsig, Gabriel Jesus er ligesom en vandmelon og Max Power spiller i Wigan. Lyt med til denne uges fodboldfjol, hvor vi også leger “hvad ville du helst?”

Fjelles Fodboldfjol #42: Uge 5 – Signe Vadgaard & Michael Schøt  

  Signe Vadgaard spillede sammen med drengene som lille. Som vært på Discoverys fodboldprogrammer vil hun helst ikke ud med, hvem hun holder med. Men det er OB og Manchester United. Michael Schøt synes Chelsea er Imperiet og Arsenal er rebellerne. Han holder med rebellerne. Lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #41 – Uge 4: Mikael Simpson & Brian Lykke  

  Mikael Simpsons bror har spillet for Grimsby og Brian Lykke har hjulpet en dommer, der blev jagtet af en modstander med et hjørneflag. Mikael er totalt på hjemmebane i ugens fodboldquiz, men ved til gengæld ikke meget om Palæstinas liga. Til gengæld har han engang set Michael Laudrup sådan rigtigt i virkeligheden. Der er masser af fjol og røverhistorier i ugens afsnit, så lyt dog med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #40: Uge 3 – Jasper Ritz & Tony Scott  

  I årets første afsnit af Fodboldfjol er der fornemt besøg af Jasper Ritz, der ikke vil tage imod fodboldbilletter fra Christian Eriksen, og Tony Scott der slet ikke får fortalt om de to gange, han har dækket en fodboldslutrunde. Hvordan kan I undgå at snakke om det? Jo, det er fordi der er SÅ meget andet spændende at fjolle om. Fx. hvilke spillere, der hedder noget man kan spise. Lyt med. Vi laver også allstar hold!

Fjelles Fodboldfjol #39: Uge 51 – Michael “Jøden” & Henrik Løjmand  

  Jøden giver fifs til, hvordan man får øl med ind på stadion og lover i øvrigt rabat, til alle der booker ham til job i en by, hvor AGF spiller dagen efter. Løjmand er træt af skuespil på banen, smider tommel op og ned efter Ronaldo men kan dårligt huske Johansen tvillingerne. Fjelle fjoller derudaf og fortæller de samme Schmeichel-anekdoter, han sikkert har fortalt 100 gange før. Der laves også all-star hold. Og det går ikke helt som forventet. Generelt er der godt gang i årets sidste Fodboldfjol, inden der går jul og vinterpause i den.

Fjelles Fodboldfjol #38: Uge 50 – Tue Blædel & Mette Frobenius  

  Mette Frobenius er fodboldmor til en målfarlig datter der holde FCK. Tue Blædel holder med Arsenal og haaader betting-firmaer. Det snakker vi en del om. Så det bliver ikke denne episode, der skaffer Fodboldfjol en guldrandet sponsoraftale med et betting-firma. Men en sponsoraftale med en chokoladefabrik vil også være helt ok

Fjelles Fodboldfjol #37: Uge 49 – Daniel Lill & Kasper Porsdal  

  Fjelle får besøg af to trofaste fodboldfjollere i denne uge. Der snakkes om bødekasseregler, anekdoter fra velgørenhedskampe, om spillere med bilnavne, der laves slagsange, og vi sætter hvert vores all-star vælgerhold. Kasper er førstevælger. Tjek holdene ud på Fodboldfjols facebookside, og fortæl os hvis hold du tror vinder.

Fjelles Fodboldfjol #36 – Uge 48: Sebastian Dorset & Anders Nielsen  

  I denne uge tjekker vi den tjekkiske liga. Vi følger op på snakken om niveauet i kvindefodbold. Anders og Sebastian nørder max med deres FCK-viden, for de er begge fans. Men Sebastian holder også med holdet, fra den del af England der er opkaldt efter ham. Vi løber naturligvis også igennem nogle af ugens besynderlige resultater. Ly-ly-ly-ly-lyt mææææ-æ-æ-æææd! [emoji der scratcher]

Brian Mørk Show #112: Fjelles Fodboldfjol m. Anders Fjelsted & Michael Shøt & Adam & Noah & Daniel Lill & Heino Hansen & Pelle Lundberg & Masoud Vahedi  

  I dagens afsnit er Brian kommet for sent til studiet og den gamle kending, Henning Spænding, har påtaget sig opgaven med at optage showet. Han viser sig fra sin mest forræderiske side og laver skamløs reklame for podcasten Fjelles Fodboldfjol. Når Brian frem til at stoppe ham?

Fjelles Fodboldfjol #35: Uge 47 – Lars Hjortshøj & Morten Wichmann  

  Lars Hjortshøj har leget VIP med Martin Jørgensen i Firenze. Morten Wichmann synes, vejret er for dårligt til fodbold i Danmark. Vi snakker også om hvad danskerne burde hedde, når de spiller i Premier League, og så vender vi kvindernes Champions League. Altså, det er bare nogle få af de mange ting, vi snakker om. Så lyt da med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #34: Uge 46 – Adam & Noah  

  Efter nogle uger med ekspertbesøg, bliver det orn’ligt sygt fjollet med Adam & Noah. De går ikke super meget op i fodbold, men har en mening om det meste. Vi sludrer løs om alt muligt. Især om bros, som der endelig er ved at komme flere af på landsholdet.

Fjelles Fodboldfjol #33: Uge 45 – Andreas Kraul & Tjelle Vejrup  

  Der skal på forhånd undskyldes for, at vi både kommer til at snakke om håndbold og endda om norsk fodbold i Fodboldfjol i denne uge. Men der kommer også masser af fede anekdoter fra Andreas Kraul, DRs egen fodboldvisualisator, og Tjelle Vejrup brokker sig over manglende entusiasme fra målscorerne. Vi kommer også forbi klichéskuffen og nogle af ugens resultater.

0:00/0:00
Video player is in betaClose