Fjelles Fodboldfjol

Fjelles Fodboldfjol

Denmark

Anders Fjelsted inviterer til en lille times sjov og spas om fodbold, dejlig fri for eksperter og kedelige kliché fodbold-typer.

Episodes

Fjelles Fodboldfjol #31: Uge 43 – Mick Øgendahl & Mads Holm  

  Mick har skudt penge i Nykøbing FC, Mads er træt af uafgjort. Mest fordi han holder med Tottenham. Mick fik engang rødt kort for at brokke sig over et indkast. Mads var 3. målmand for 3. holdet. Desuden snakker vi om den nye VM maskot, kampe der afgøres i tillægstiden og Mads og Mick mener, vi bør klippe i programmet. Men Fodboldfjol ligger ikke under for censur. Så her er en ufiltreret og ucensureret udgave fjol om fodbold. Lyt mæææææææd!

Fjelles Fodboldfjol #30: Uge 42 – Flemming Toft & Jacob Wilson  

  Hutlihut! Der er besøg af ingen ringere end Flemming Toft og den altid herlige Jacob Wilson. Vi sludrer om Qatar som VM nation, utilnærmelige fodboldstjerner, pattebørn og Australiens attraktive liga. Og så sætter vi lige alle tiders bedste danske landshold… eller vi snakker i hvert fald om det. Hør det før din nabo.

Fjelles Fodboldfjol #29: Uge 41 – Daniel Lill & Søren Dürr  

  Der snakkes landsholdsbold, dumme jubelscener, liga-sponsorer, Søren Dürrs køb af Silkeborg klenodie og om hvordan et lovechild mellem Michael Laudrup og Anja Andersen mon ville se ud. Desuden er der åbenbart en konsensus om ikke at grine af Fjelles dårlige jokes. Ret strengt faktisk. Prøv selv at lytte med.

Fjelles Fodboldfjol #28: Uge 40 – Jes Dorph-Petersen & Kasper Porsdal  

  Fornemt besøg i denne uge af tidligere vært på TV3’s Champions League program, Jes Dorph. Han har tisset i bruseren sammen Michael Laudrup. Kasper Porsdal husker tydeligt EM triumfen i 1992. Han tudede under hele finalen, for han var kun 3 mdr. gammel. Generationerne mødes i denne udgave af Fjelles Fodboldfjol. Og det bliver det bestemt ikke mindre fjollet af.

Fjelles Fodboldfjol #28: Uge 39 – Anders Breinholt og Adam Duvå Hall  

  To tidligere radiolegender er i studiet og sludrer om tilhørsforhold, slåskampe til firmafodbold i mediebranchen, en Madridtur hvor der nærmest blev hustlet billetter til Bernabeu og så afslører begge gæsterne stor viden i quizzen. Lyt med for fanden!

Fjelles Fodboldfjol #26: Uge 38 – Michael Schøt & Pelle Lundberg  

  Schøt er sur over, at folk ikke har styr på, hvem der er “den rigtige” Ronaldo og hvem der er “Ronaldo-smørhår”. Pelle er sur over, at det er en håndboldspiller der bruges som reporter til fodboldkampene. Men ellers er der generelt superstemning i studiet i denne uges Fodboldfjol, hvor vi også snakker om Helle Thornings nye job og prisen på Andreas Christensen, der er på 1 mio pr. centimeter.

Fjelles Fodboldfjol #25: Uge 37 – Anders Stjernholm og Thomas Bense  

  Spileksperten Thomas Bense overvejede som ung at flytte til Færøerne, så han kunne komme på landsholdet. Anders Stjernholm kommer med en fin analyse af Guardiolas fodboldstrategi og forsøger at forsvare, hvorfor Amerikansk fodbold skulle være federe end rigtig fodbold… Som om! Vi vender som altid nogle ugens resultater og kigger igen på, hvad der er blevet hevet op fra klichéskuffen. Lyt med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #24: Uge 36 – Heino Hansen og Jonas Mogensen  

  Optaget foran et live publikum på Mojos under Comedy festivalen. Jonas fortæller at han sjældent blev dækket op som spiller, fordi han ikke er så høj. Heino Hansen er ikke specielt meget Brøndby fan. Men han elsker at drille FCK’erne. Vi sætter et all-star hold af rødhårede og meget mere.

Fjelles Fodboldfjol #23: Uge 35 – Mads Holm & Victor Lander  

  Victor holder med Newcastle pga. noget med en ferie og FIFA på Playstation. Mads Holm tænker, at Boca Juniors må have vundet det brasilianske mesterskab sidste år. Hazard brødrene gør det generelt bedre end Dos Santos brødrene. Deco fik engang 3 gule kort i samme kamp. Det og meget mere… Eller i hvert fald noget mere, kan du høre i denne uges udgave af…. Fjelles Fo-fo-fo-fodboldfjoooool!

Fjelles Fodboldfjol #22: Uge 34 – Lars Sandstrøm & Dennis Ravn  

  I denne uges Fodboldfjol besøger Fjelle sine gamle kolleger fra tiden på The Voice og Nova FM, Lille Lars og Dennis Ravn. Der fortælles anekdoter til den store guldmedalje, bl.a. om OBs gamle stadionspeaker, Karsten Post, der ikke ville pensioneres, og om dengang Lars fik lov at være FCK maskot. Og så uddeles der ros til Brøndby, fordi de er så psyko og tæsker AGF med 7-0.

Fjelles Fodboldfjol #21: Uge 33 – Carsten Eskelund & Mads Keiser  

  Fodboldfjol er tilbage efter sommerpause. Og hvilket comeback! Det er Liverpool værdigt. Carsten Eskelund synes spillerhandler skal betales i kontanter. Mads Keiser kan stå i timevis og kigge på amatører på Kløvermarken. Der fjolles, der grines, der diskuteres. Lyt med for helvede!!!

Fjelles Fodboldfjol #20: Uge 28 – Daniel Lill, Mikkel Klint Thorius og Kasper Porsdal  

EM er blevet afgjort. Vi sætter et allstar hold. Vi finder også på nye klubnavne med amerikansk opfindsomhed og eftersom vi alle har deltaget i VM i straffespark, mener vi også, vi lige kan diskutere den disciplin. Dette er sidste afsnit inden sommerpause. Men det bliver det ikke mindre fjollet af.

Fjelles Fodboldfjol #19: Uge 27 – David Mandel og Anders Nielsen  

  Udover EM er der mesterskaber i Østasiatien (Ja, det kalder vi det fra nu af). Vi laver playlisten der perfekt illustrerer dette års EM. Vi følger også lige op på Premier League i Kazakhstan, vi roser Joachim Löw for ikke at ulækker i denne uge og meget meget mere.

Fjelles Fodboldfjol #18: Uge 26 – Jonas Brøndum & Simon Astrup  

  Vi snakker om Grønlands landshold, Canadian Soccer League, straf for film og naturligvis også en masse om EM. Simon Astrup og Jonas Brøndum gæster. De har de særeste yndlingsspillere i Fodboldfjols historie. Lyt selv med og tjek det ud. Ja, det er vel en form for clickbait. Du tør ikke

Fjelles Fodboldfjol #17: Uge 25 – Jesper “Kanonkongen” Holm og Mikkel Klint Thorius  

  Hvilke taktiske overvejelser har Joachim Löw inden slutkampene? Hvordan får Ronald Koeman mest ud af budgettet i Everton? Hvilken betydning har valget af fodboldstøvler for din evne til at lave stepover-finter? Det aner vi ikke en skid om. Men vi fjoller og hygger og sludrer om fodbold, favorithold, hvilke sange spillerne lytter til og meget andet. Altsammen i Fjelles Fodboldfjol.

Fjelles Fodboldfjol #16: Uge 24 – Michael Schøt & Henrik Løjmand  

  Der er kommet gang i EM. Løjmand er rasende over skuespil på banen. Schøt var vild med Cruyff. Kirin Cup var pænt kedelig i 2011 og de der dumme hooligans får lige en skideballe med på vejen. Altsammen i denne uges udgave af Fjelles Fodboldfjol.

Fjelles Fodboldfjol #15: Uge 23 – Dan Rachlin & Morten Wichmann  

Morten Wichmann vil bortføre Teemu Pukkis børn. Dan Rachlin savner spillere med personlighed og kant. Vi snakker EM i 1984, og vi udtager den danske trup, der skal repræsentere Danmark i år. Vidste I ikke at vi kommer med på et afbud? Det gjorde spillerne heller ikke, så vi må udtage et hold af ikke-fodboldspillere. Det er altsammen meget fjollet, som det oftest er i Fjelles Fodboldfjol.

Fjelles Fodboldfjol #14: Uge 22 – Jesper Juhl & Søren Dürr  

  Jespers far har lært Jan Mølby alt. Søren Dürr savner flere langskud. Pepe spiller skuespil og de danske stadions har tåbelige navne. Det og meget mere snakker vi om i Fjelles Fodboldfjol i denne uge.

Fjelles Fodboldfjol #13: Uge 21 – Martin Høgsted & Masoud Vahedi  

  Alle mesterholdene vinder også pokalen. I forlænget spilletid. Høgsted er bedste venner med FCKs svenske stjerne Erik Etellerandet. Masoud er i familie med Ali Daei. Jan Mølby varmer op i et boblebad. Alt det og meget mere i denne uges Fodboldfjol.

Fjelles Fodboldfjol #12: Uge 20 – Kasper Porsdal & Mads Holm  

  Mads Holm holder med Tottenham men er ikke meget for at indrømme det. Porsdal fik engang en opringning fra AB, den finske 2. division hedder noget skørt, og der har været nedrykningsdramaer i flere ligaer. Det er altsammen meget fodboldfjollet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose