Fjelles Fodboldfjol

Fjelles Fodboldfjol

Denmark

Anders Fjelsted inviterer til en lille times sjov og spas om fodbold, dejlig fri for eksperter og kedelige kliché fodbold-typer.

Episodes

Fjelles Fodboldfjol #68: uge 37 – Simon Jul & Jacob Wilson  

  Der fjolles til den helt store guldmedalje, når vi gensplejser spillere, snakker om alle de klubber Simon Jul er medlem af og den romantiske oplevelse i Parken, Jacob Wilson var vidne til. Du gætter aldrig, hvad vi ellers fjoller om? Men noget af det, vil chokere dig. Så klik på lyt knappen og lyt med.

Fjelles Fodboldfjol #67: Uge 36 – Laura Lindahl & Heino Hansen  

  Laura har arbejdet for DBU og så har hun datet en FCK’er, selvom hun er en vestegnspige. Heino er træt af karma, der straffer ham for at bette mod de hold, han holder med. Det og meget andet fjoller vi om i denne uges afsnit. Sluk for alt hvad du ellers lytter til, og lyt til dette nu!

Fjelles Fodboldfjol #66: Uge 35: Mikkel Bischoff & Frederik Rosgaard  

  Mikkel Bischoff var United-fan indtil han blev købt af City (og FCK’er indtil han røg til Brøndby). Rosgaard har Claus Steinleins nummer, og er meget bange for, en dag at komme til at sende ham sms’er i en brandert. Derudover gættes der på, hvilke klubber, der har haft spillere med i alle VM-finaler siden 80’erne, der snakkes om gensplejning af spillere og meget mere. Det her er nutella til dine ører, så lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #65: Live fra Odense – Morten Bisgaard & Melvin Kakooza & Valdemar Pustelnik  

  Melvin er født i Uganda, så vi snakker lidt om Ugandas Premier League. Morten Bisgaard kender nogle historier om fup i italiensk fodbold. Og Valdemar er helt galt på den, når vi leger vælgerhold med aktuelle danske spillere. Lyt med til denne bonusudgave, optaget foran live publikum i Odense.

Fjelles Fodboldfjol #64: Uge 34 – Henrik Povlsen & Jesper Holm  

  Værterne fra P4s Festen er i studiet. Jesper Holm mener, vi bør afskaffe offside reglen, og Henrik Povlsen udlover en halv side laks, til den som gætter hans hemmelige øgenavn til Dan Anton Johansen. Desuden snakker vi om indgangssange til klubberne og bliver enige om, at romerlys gerne må smugles med på stadion, så længe de gemmes oppe i røven. De er seriøst ingen grund til ikke at lytte med.

Fjelles Fodboldfjol #63: Uge 33 – Steen Langeberg & Christian Degn  

  Dagens gæster måler tilsammen over 4 meter. Christian Degn kommer med indtil flere afsløringer der i den grad kalder på den gule BREAKING bjælke. Steen Langeberg krydsforhører Fjelsted, som han mistænker for at være FCK’er. Vi sætter All Star hold af høje spillere og meget mere. Brug dine ører til at lytte til denne fremragende episode.

Fjelles Fodboldfjol #62: Uge 32 – Molly Thornhill & Morten Wichmann  

  Så er vi tilbage fra sommerferie, skarpere og mere fjollede end nogensinde før. Molly fortæller om den slutrundesang, hun skrev til kvindeholdet, og Wichmann mener, kongehuset skal holde sig væk fra sport. Vi snakker også om transfers, racisme, hooligans og mange andre fjollede ting. Så lyt lige med, gider du?

Fjelles Fodboldfjol #61: uge 26 – Carsten Eskelund & Anders Juul  

  Forårets sidste afsnit af Fjelles Fodboldfjol. Og hvilket afsnit! Anders Juul reciterer fra Tottis afskedstale og Eskelund quizzer os andre i kurven på Roberto Carlos’ klassiske frisparksscoring. Vi snakker om Thailands liga og Anders Juul er desuden, modsat Fjelle, blevet inviteret med til ny omgang Landliggerfodbold i Rørvig denne sommer. Det lugter af en konspiration. Lyt med nu, for Fodboldfjol vender først tilbage igen til august.

Fjelles Fodboldfjol #60: Uge 25 – Mikkel Klint Thorius & Frederik Rosgaard  

  Rosgaard og Klinten er i topform her lige inden sæsonen slutter. Rosgaard kan bedst lide de smukke spillere med flot hår, Klint Thorius kan ikke se, at det skulle være et problem at være stå på mål uden handsker. Spillere over hele vejen rejser rundt “in search of the pula!” Lyt med til denne uges Fodboldfjol!

Fjelles Fodboldfjol #59: Uge 24 – Kasper Porsdal & Anders Rostrup  

  Anders Rostrup kommer springende da Fodboldfjol modtager afbud. Tak Anders! Han har været med til at lave bannere til landskampe. Porsdal var topscorer på Team Fodboldfjol til DBU sponsorcup. Begge to holder med AB. Vi fjoller alle tre max igennem og sludrer bl.a. om ligaen i St. Kitts & Nevis. Hør det før din ekskæreste!

Fjelles Fodboldfjol #58: Uge 23 – Daniel Lill & Signe Vadgaard  

  Daniel og Fjelle har spillet DBU Sponsor Cup, du gætter aldrig, hvor godt de klarede sig? Signe udtager spillere til FC Prettyboys, nr. 2 vil chokere dig! Fjelles Fodboldfjol har fundet et hold, de gerne vil sponsorere, lyt med og hør hvilken klub, der er den heldige. Vil du slippe for lignende click-bait overskrifter, skal du bare lytte med til Fodboldfjol i denne uge.

Fjelles Fodboldfjol #57: Uge 22 – Heino Hansen & Valdemar Pustelnik  

  Der fjolles max i denne uges afsnit. Heino har hørt rygter om, at Benzema er til ladyboys. Valdemar savner Jens Risager. Viborgs gamle hold kunne starte en totalentreprise. Heino og Valdemars definitioner af prettyboys er helt i skoven. Lyt og grin med!

Fjelles Fodboldfjol #56: Uge 21 – Michael Schøt & Jacob Taarnhøj  

  Schøt synes Solbakken siger tingene som de er (vi andre er overraskede over, Schøt overhovedet kan forstå ham?) Jacob holder med Liverpool, fordi der var udsolgt af Arsenaltrøjer, da han som dreng skulle købe sin første fodboldtrøje. Vi snakker om Fodbold Togo, nykårede mestre, topscorere, finder en vinder i Barcelona-vimpel konkurrencen og meget mere.

Fjelles Fodboldfjol #55: Uge 20 – Sebastian Stanbury & Daniel Lill  

  Sebastian er stadig stor fan af Kasper Dalgas og stadig sur på Jon Dahl. Daniel Lill fortæller endnu engang alle om Fjelles elendige evner i hovedspillet. Elgiganten omsætter for lige så meget som Real Madrid og så søsætter vi en konkurrence, hvor man vinde et Barcelona vimpel til en milliard (ca.). Men spild ikke tiden på at læse om det her. Lyt hellere selv med.

Fjelles Fodboldfjol #54: Uge 19 – Kenneth Karskov og Mads Holm  

  Kenneth K. kommer en tur i Fodboldfjols svar på Musikquizzen, og har engang lavet en hævnakt på den forkerte modstander. Mads Holm har lavet et comedyshow om at være deprimeret. Mon det er fordi han holder med Tottenham? Desuden snakkes der om universitetsbold, Maradonas nye trænerjob og gæsterne begynder at undersøge hvilke danskere der spiller i den indiske liga.

Fjelles Fodboldfjol #53: Uge 18 – Morten Wichmann & Christian Engell  

  Christian Engell er mentaltræner i Brøndby IF og hans bror er bedre end Stig Tøfting til at holde bolden i luften, quizzen handler om gamle colombianere, og Wichmann giver Mikael Uhre en tommel ned for sin afbrænder mod BIF. Desuden fortæller Christian at Real Madrid spiller uden taktik og at Brøndbys spillere skal i isbad efter kampen. Lyt til denne podcast med dine ører!

Fjelles Fodboldfjol #52: Uge 17 – Tina Müller og Mikkel Klint Thorius  

  Så lykkedes det. Vi har Tina Müller i studiet. Tina Müller er den ene gæst i denne uge. TINA MÜLLER! Og så vil hun ikke engang sige, hvem hun holder med. Mikkel Klint Thorius er også med. Han lavede en assist for FC Mad & Kaffe i denne weekend, da han tæmmede bolden med skridtet.

Fjelles Fodboldfjol #52: Uge 15 – Daniel Hoff & Anders Nielsen  

  Anders har taget øl med i studiet, når nu det er påske. Hoffe er underlagt et træningsprogram, så han drikker sær skrigblå jordbærdrik. Vi bryder principperne og snakker lidt om tippeligaen. Mest pga. Bendtner, men også pga. af andre ligegyldige nyheder derfra. Lyt med lyt med lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #50: Uge 14 – Kian Fonoudi & Jacob Wilson  

  Kian arbejder for Discovery/Kanal 5/6’eren/Eurosport 2 eller hvad det nu hedder? Han kan nogle sjove historier om interviews med Jürgen Klinsmann og Ryan Giggs. Wilson er træt af altid at besøge Fodboldfjol sammen med eksperter. Sidst var det Flemming Toft. Og Wilson er ikke så skarp i quizzen som eksperterne. Vi lærer også lidt om den skotske liga. Det er episode 50 og du bør seriøst ikke misse det.

Fjelles Fodboldfjol #49: Uge 13 – Daniel Lill & Haija Reyes  

  Der fjolles max i denne uge. Haija er fra Den Dominikanske Republik, derfor snakker vi lidt om fodbold på Haiti. Desuden fjoller vi med klubbers slogans, vi snakker om Fodbold Awards, vi vender ugens landskampe og meget mere. Hør det før dem som holder med din hadeklub.

0:00/0:00
Video player is in betaClose