Fjelles Fodboldfjol

Fjelles Fodboldfjol

Denmark

Anders Fjelsted inviterer til en lille times sjov og spas om fodbold, dejlig fri for eksperter og kedelige kliché fodbold-typer.

Episodes

Fjelles Fodboldfjol #56: Uge 21 – Michael Schøt & Jacob Taarnhøj  

  Schøt synes Solbakken siger tingene som de er (vi andre er overraskede over, Schøt overhovedet kan forstå ham?) Jacob holder med Liverpool, fordi der var udsolgt af Arsenaltrøjer, da han som dreng skulle købe sin første fodboldtrøje. Vi snakker om Fodbold Togo, nykårede mestre, topscorere, finder en vinder i Barcelona-vimpel konkurrencen og meget mere.

Fjelles Fodboldfjol #55: Uge 20 – Sebastian Stanbury & Daniel Lill  

  Sebastian er stadig stor fan af Kasper Dalgas og stadig sur på Jon Dahl. Daniel Lill fortæller endnu engang alle om Fjelles elendige evner i hovedspillet. Elgiganten omsætter for lige så meget som Real Madrid og så søsætter vi en konkurrence, hvor man vinde et Barcelona vimpel til en milliard (ca.). Men spild ikke tiden på at læse om det her. Lyt hellere selv med.

Fjelles Fodboldfjol #54: Uge 19 – Kenneth Karskov og Mads Holm  

  Kenneth K. kommer en tur i Fodboldfjols svar på Musikquizzen, og har engang lavet en hævnakt på den forkerte modstander. Mads Holm har lavet et comedyshow om at være deprimeret. Mon det er fordi han holder med Tottenham? Desuden snakkes der om universitetsbold, Maradonas nye trænerjob og gæsterne begynder at undersøge hvilke danskere der spiller i den indiske liga.

Fjelles Fodboldfjol #53: Uge 18 – Morten Wichmann & Christian Engell  

  Christian Engell er mentaltræner i Brøndby IF og hans bror er bedre end Stig Tøfting til at holde bolden i luften, quizzen handler om gamle colombianere, og Wichmann giver Mikael Uhre en tommel ned for sin afbrænder mod BIF. Desuden fortæller Christian at Real Madrid spiller uden taktik og at Brøndbys spillere skal i isbad efter kampen. Lyt til denne podcast med dine ører!

Fjelles Fodboldfjol #52: Uge 17 – Tina Müller og Mikkel Klint Thorius  

  Så lykkedes det. Vi har Tina Müller i studiet. Tina Müller er den ene gæst i denne uge. TINA MÜLLER! Og så vil hun ikke engang sige, hvem hun holder med. Mikkel Klint Thorius er også med. Han lavede en assist for FC Mad & Kaffe i denne weekend, da han tæmmede bolden med skridtet.

Fjelles Fodboldfjol #52: Uge 15 – Daniel Hoff & Anders Nielsen  

  Anders har taget øl med i studiet, når nu det er påske. Hoffe er underlagt et træningsprogram, så han drikker sær skrigblå jordbærdrik. Vi bryder principperne og snakker lidt om tippeligaen. Mest pga. Bendtner, men også pga. af andre ligegyldige nyheder derfra. Lyt med lyt med lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #50: Uge 14 – Kian Fonoudi & Jacob Wilson  

  Kian arbejder for Discovery/Kanal 5/6’eren/Eurosport 2 eller hvad det nu hedder? Han kan nogle sjove historier om interviews med Jürgen Klinsmann og Ryan Giggs. Wilson er træt af altid at besøge Fodboldfjol sammen med eksperter. Sidst var det Flemming Toft. Og Wilson er ikke så skarp i quizzen som eksperterne. Vi lærer også lidt om den skotske liga. Det er episode 50 og du bør seriøst ikke misse det.

Fjelles Fodboldfjol #49: Uge 13 – Daniel Lill & Haija Reyes  

  Der fjolles max i denne uge. Haija er fra Den Dominikanske Republik, derfor snakker vi lidt om fodbold på Haiti. Desuden fjoller vi med klubbers slogans, vi snakker om Fodbold Awards, vi vender ugens landskampe og meget mere. Hør det før dem som holder med din hadeklub.

Fjelles Fodboldfjol #48: Uge 12 – Jesper Juhl  

  Kun én gæst i denne uge, nemlig Jesper Juhl. Vi sender fra Horsens inden Dansk Fodbold Awards 2017. Jesper Juhl fortæller, hvorfor han godt kan lide dem som filmer, og så har han en vild anekdote om Preben Elkjær. Derudover bliver der quizzet og fjollet og snakket om Ben & Jerry’s, selvom det intet har med fodbold at gøre. Lyt med.

Fjelles Fodboldfjol #47: Uge 11 – Steen Langeberg & Heino Hansen  

  Steen og Heino har en lang snak om de bedste målmandshandsker. Det er pænt kedeligt. Det vil jeg anbefale, at I spoler forbi. Men resten er ret hyggeligt. Heino er sur på Roskilde, over at de flyttede kampen mod Næstved til kunstgræs. Steen har super meget styr på flippede navne på tyske spillere. Alle er enige om, at Suarez er en snyder, og at Tina Müller gerne snart må komme og gæste podcasten.

Fjelles Fodboldfjol #46: Uge 10 – Morten Wichmann & Frederik Rosgaard  

  To trofaste fodboldfjollere er tilbage til endnu en gang gak og løjer. Der diskuteres verdens mindste fodboldliga, undertekster på Ståle Solbakken, ondskabsfulde fodboldminder og kategorier til Fjelles Fodboldfjol Awards (kom gerne med forslag på facebooksiden).

Fjelles Fodboldfjol #45 – Uge 9 – Martin Høgsted & Søren Rebbe  

  Søren Rebbe er stadionspeaker på Brøndby Stadion og medarrangør af Verdens Bedste Fodboldrejse. Hverken Fjelle eller Høgsted skal med i år. Så bedre bliver den altså heller ikke. Der sludres, fjolles og diskuteres. Og Tina Müller er heller ikke med i denne omgang. Men det kommer hun garanteret snart.

Fjelles Fodboldfjol #44: Uge 8 – Christopher Læssø & Rasmus Søndergaard  

  Christopher har spillet for Christiania. Så der blev røget bong i pausen. Rasmus Søndergaard har været inde i OBs maskot. Det var ikke nogen udpræget fornøjelse. Fodboldfjol er tilbage fra vinterferie, med et ekstra langt afsnit, fyldt med fjol og løjer. Lyt nu bare med.

Fjelles Fodboldfjol #43: Uge 6 – Haija Reyes & Jakob Timmerman  

  Haija er træt af spillere der trækker tiden, Timmerman blev flyttet ind som keeper, fordi han var så hidsig, Gabriel Jesus er ligesom en vandmelon og Max Power spiller i Wigan. Lyt med til denne uges fodboldfjol, hvor vi også leger “hvad ville du helst?”

Fjelles Fodboldfjol #42: Uge 5 – Signe Vadgaard & Michael Schøt  

  Signe Vadgaard spillede sammen med drengene som lille. Som vært på Discoverys fodboldprogrammer vil hun helst ikke ud med, hvem hun holder med. Men det er OB og Manchester United. Michael Schøt synes Chelsea er Imperiet og Arsenal er rebellerne. Han holder med rebellerne. Lyt med!

Fjelles Fodboldfjol #41 – Uge 4: Mikael Simpson & Brian Lykke  

  Mikael Simpsons bror har spillet for Grimsby og Brian Lykke har hjulpet en dommer, der blev jagtet af en modstander med et hjørneflag. Mikael er totalt på hjemmebane i ugens fodboldquiz, men ved til gengæld ikke meget om Palæstinas liga. Til gengæld har han engang set Michael Laudrup sådan rigtigt i virkeligheden. Der er masser af fjol og røverhistorier i ugens afsnit, så lyt dog med for f…..

Fjelles Fodboldfjol #40: Uge 3 – Jasper Ritz & Tony Scott  

  I årets første afsnit af Fodboldfjol er der fornemt besøg af Jasper Ritz, der ikke vil tage imod fodboldbilletter fra Christian Eriksen, og Tony Scott der slet ikke får fortalt om de to gange, han har dækket en fodboldslutrunde. Hvordan kan I undgå at snakke om det? Jo, det er fordi der er SÅ meget andet spændende at fjolle om. Fx. hvilke spillere, der hedder noget man kan spise. Lyt med. Vi laver også allstar hold!

Fjelles Fodboldfjol #39: Uge 51 – Michael “Jøden” & Henrik Løjmand  

  Jøden giver fifs til, hvordan man får øl med ind på stadion og lover i øvrigt rabat, til alle der booker ham til job i en by, hvor AGF spiller dagen efter. Løjmand er træt af skuespil på banen, smider tommel op og ned efter Ronaldo men kan dårligt huske Johansen tvillingerne. Fjelle fjoller derudaf og fortæller de samme Schmeichel-anekdoter, han sikkert har fortalt 100 gange før. Der laves også all-star hold. Og det går ikke helt som forventet. Generelt er der godt gang i årets sidste Fodboldfjol, inden der går jul og vinterpause i den.

Fjelles Fodboldfjol #38: Uge 50 – Tue Blædel & Mette Frobenius  

  Mette Frobenius er fodboldmor til en målfarlig datter der holde FCK. Tue Blædel holder med Arsenal og haaader betting-firmaer. Det snakker vi en del om. Så det bliver ikke denne episode, der skaffer Fodboldfjol en guldrandet sponsoraftale med et betting-firma. Men en sponsoraftale med en chokoladefabrik vil også være helt ok

Fjelles Fodboldfjol #37: Uge 49 – Daniel Lill & Kasper Porsdal  

  Fjelle får besøg af to trofaste fodboldfjollere i denne uge. Der snakkes om bødekasseregler, anekdoter fra velgørenhedskampe, om spillere med bilnavne, der laves slagsange, og vi sætter hvert vores all-star vælgerhold. Kasper er førstevælger. Tjek holdene ud på Fodboldfjols facebookside, og fortæl os hvis hold du tror vinder.

0:00/0:00
Video player is in betaClose