FlashBang

FlashBang

Sweden

FlashBang är en podcast om forumet Flashback, dess användare, och deras åsikter. Nya fjärde onsdag släpps ett längre, mer djupgående avsnitt där vi gräver djupare i specifika trådar, händelser, eller användare. Övriga veckor släpps kortare avsnitt, och dessa kan vara allt från "enkla" uppläsningar av intressanta/roliga trådar (men med rikt ljudlandskap), till kortare intervjuer med en eller flera användare.

Episodes

Avsnitt 46 - Stilnoct, Sprit och Svamp  

Första avsnittet helt utan Salgoud är äntligen här! Det blir återigen ett besök till tripprapporternas magiska värld, där Canvasbag läser in från  trådarna Stilnoct, Sprit och Svamp samt Öl och piller och knivar - Det gick åt helvete.

FlashBang 0

Avsnitt 45 - Jobba på Gym vs Läkare  

Ett mycket spännande avsnitt! Användaren Canvasbag träder in som ny avsnittsproducent, och har såväl skrivit manus som läst in. Hans första avsnitt avhandlar tråden "jobba på gym vs läkare," men först blir det en kort intervju där vi lär känna honom lite bättre genom att Salgoud utsätter honom för "Proust Questionnaire".

FlashBang 0

Bonusavsnitt 1 - Filip Inväntar Gryningen  

Poddens första bonusavsnitt. I avsnitt 155 ("Filips vidriga väntan på gryningen") av "Filip och Fredriks Podcast" berättar just Filip om en stark personlig upplevelse. Denna har jag redigerat och givit lite mer klassisk "flashbang-känsla", i stil med t.ex. avsnitt 41.

Nästa standardavsnitt av FlashBang kommer inom kort - och jag tror det kommer bli en fullträff till avsnitt. Stay tuned!

FlashBang 0

Avsnitt 44 - Orber och Dogmen  

Klassisk tråduppläsning - idag avhandlar vi mystiska flygande orber och dess koppling till dogmen.

FlashBang 0

Avsnitt 43 - Skjuta damen med en puffra  

Enkel tråduppläsning av den klassiska tråden "skjuta damen med en puffra". Dessutom kan ni ni köpa Flashbang "merch" på flashbangpod.com, eller varför inte swisha en donation till +352 621 756 006? Alla donationer går till att hålla underhålla podden, samt inspelningsutrustning.

FlashBang 0

Avsnitt 42 - Zigenare, Sniglar, och Snuten  

Tråduppläsning av användaren Trovallas äventyr med sina grannar. En grannfejd som spårar ut fullständigt.

FlashBang 0

Avsnitt 41 - OD På Heroin  

Tråduppläsning av tråden "Den första och största konsekvensen - OD på Heroin," som startades av användaren rockdoll i februari 2010. Rockdoll verkar fortfarande vara aktiv på forumet av och till.

FlashBang 0

[Volymfix] Avsnitt 40 - Misstag (Fortsättning)  

Volymfix - ny fil högre volym.

Denna gången blir det uppföljning på avsnitt 39. Med andra ord får ni höra lite mer om Treo Citrus och hans äventyr i datingvärlden, samt lite annat som han har skrivit om på forumet - däribland en erfarenhet med det övernaturliga, så se till att lyssna med lamporna tända.

Om du inte redan har hört avsnitt 39 så bör du börja där.

FlashBang 0

Flashback-Jul  

Ett litet julavsnitt

FlashBang 0

Avsnitt 37 - Sycklar och Grannar  

Två trådar, ett avsnitt.

FlashBang 0

Avsnitt 36 - Helige Fader  

Salgoud läser Död o Återfödd.

FlashBang 0

Avsnitt 35 - Narki  

Två berättelser från underforumet för tripprapporter. 

FlashBang 0

Avsnitt 33 - Pandans Återkomst  

Fortsättning på avsnitt 21

FlashBang 0

Avsnitt 33 - Raffa och Gangland (del 2)  

Med intromusik från BigPete så är har del 2 av Raffa och Gangland äntligen blivit färdig. Låt det väl smaka!

FlashBang 0

Avsnitt 32 - Kapiton  

Denna veckans avsnitt förtäljer historien om Sebastian Manitski, grundaren av bitcoinsajten Kapiton, som efter en tidig framgång ledde gick in i väggen. Han uppfattade det som att han var utsatt för gang stalking, och via hans inlägg på Flashback får vi insikt i varför företaget gick omkull; samt vad som hände med dess grundare.

FlashBang 0

Avsnitt 31 - Gang Stalking 2  

Efter förra veckans avsnitt fick jag förfrågan om vidare uppläsning av Alex-84 och hans många inlägg där han beskriver hur han blir utsatt för gang stalking. Så blev det också - avsnittet börjar med en nyutgåva av avsnitt, det förra avsnittet om Gang Stalking, men utan fullt lika jobbig röstförvrängning (jag hade dock inte kvar orginalinspelningen, så lite lustigt låter det fortfarande). Därefter går jag in lite djupare i gang stalking som fenomen, och läser in mer av det Alex-84 har skrivit. För er som vill hoppa rakt på den delen så hittar ni det runt 24min och 20sek in i avsnittet.

FlashBang 0

Avsnitt 30 - Övernaturligheter 2  

Lite fler spökhistorier från Flashback.

FlashBang 0

Avsnitt 29 - Muskotnötter och Snus  

Veckans avsnitt gick och blev en uppläsning av än mer Gerra-guld i form av hans tripprapport, samt en tripprapport från Cultivator som testat på lite snus.

FlashBang 0

Avsnitt 28 - Brevlådor  

Veckans avsnitt är en uppläsning av användaren Gerras tråd "Måste man verkligen äga en brevlåda? (Om Postens ondskefulla förföljelser)". 

FlashBang 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose