Flinck & Rutte - Bladets handbollspodd

Flinck & Rutte - Bladets handbollspodd

Sweden

Sportbladets Johan Flinck och Kristianstadsbladets Robin Nilsson snackar handboll och media; ibland med gäster, ibland utan gäster; ibland på allvar, ibland på mindre allvar; ibland bakom kulisserna, ibland framför. Kort sagt: vi är er kajplats i handbollsetern.

Episodes

Avsnitt 4 – Lockouten  

Det senaste från handbollsvärlden eller snarare handbollssverige. Där Flinck ligger bakom GUIFS senaste prestation eller? En hundraprocentig straffskytt och ett lag helt utan straffräddningar.

Avsnitt 3 – Lindgrens Tiguan  

Den svenska handbollens mest djuplodande podd går in på kommentatorer, Lindgrens framtid och löner inom sporten.

Avsnitt 2 - "Sasha Brassa”  

Tanken var att köra varannan vecka. Men redan efter en vecka sprack det och vi drämde till med avsnitt två redan nu. Ur det andra avsnittet av er kajplats i handbollsetern: * På plats i Luxemburg. * Niva dissar Rutte. * Hjälm-gate. Vi tog ett snack med Marcus Waldén i förbundets medicinska kommitté om det uppmärksammade förbudet. * Är han tidernas största floppvärvning i Handbollsligan? * Rutte går loss på kommentatorer och hyllar debutanten Koa. * Flinck om kampen om sista platserna i EM-truppen.

Avsnitt 1 - Piloten  

Första avsnittet tar bland annat upp den märkliga presskonferensen, Flincks EM-kvaltrupp, Ruttes regelsågning och silvertränarens tunga vecka.

0:00/0:00
Video player is in betaClose