Fluxx

Fluxx

Sweden

En program om film med Philip Norén, Tobias Öhgren & Oliver Bergman.

Episodes

sekter.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om sekter. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

kompisgäng.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om kompisgäng. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

blockbusters.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om sommarblockbusters. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

zombies.  

Fluxx 0

nervkittlande.  

Fluxx 0

guldpalmer.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om filmfestivalen i Cannes och vinnarna av Guldpalmen. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

knesset.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om Knesset. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

cleo.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om svenska humorserier och fokuserar särskilt mycket på Cleo. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

#hashtag.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om ungdomsserier. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

löpning.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om löpning i populärkulturen och lanserar löputmaningen #fluxxmilen. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

delicatessen.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om den mörka franska postapokalyps-komedin Delicatessen från 1991. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

 

Fluxx 0

togetherness.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om HBO-serien Togetherness. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

matdokumentär.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om dokumentärer som handlar om mat, kockar och restaurangvärlden. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

jesus christ comedy star.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om Jesus i komiska sammanhang. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

ung dystopi.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om dystopiska skildringar i young adult-genren. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

house of cards.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om Netflix-serien House of Cards. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

alicia vikander.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om Oscarsvinnaren Alicia Vikander genom att ta fram den omåttligt populära karriärkurvan. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

rock.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om rock i teve och på film. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

bostadsbrist.  

Fluxx är en podcast om film och tv. I veckans avsnitt pratar vi om bostäder i teve och på film – och om bristen på bostadsbrist. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

Fluxx: TV Top Roments Plats 1  

Fluxx: TV är en podcast om TV med Oliver Bergman och Tobias Öhgren.

Fluxx 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose