Fluxx

Fluxx

Sweden

En program om film med Philip Norén, Tobias Öhgren & Oliver Bergman.

Episodes

att växa upp.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om filmer som behandlar temat att växa upp. Film i Fluxxcirkeln är Linas kvällsbok. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

batman.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om batman under Burton och Schumachers regi. Film i Fluxxcirkeln är Batman & Robin. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

döden.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om döden. Deltar i avsnittet gör Sigge Eklund, Lisa Langseth, Fredrik Edfeldt och Stefan Sauk. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

kirsten dunst.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om Kirsten Dunst. Film i Fluxxcirkeln är Marie Antoinette. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

antihjältar.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om antihjältar. Film i Fluxxcirkeln är The Element of Crime. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

stockholm filmfestival 2013.  

Fluxx befinner sig på Stockholm Filmfestival och vi pratar om vad vi har sett under festivalen.

Fluxx 0

på stockholm filmfestival.  

Fluxx befinner sig på Stockholm Filmfestival och vi pratar kort om vad vi har sett och ser mest fram emot under festivalen.

Fluxx 0

dinosaurier.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om dinosaurier. Film i Fluxxcirkeln är Dinosaur. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

halloween.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om skräckfilmer. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

robotar.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om robotar på films. Film i Fluxxcirkeln är Robot & Frank. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

på vägen.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt ger vi oss ut på vägen och pratar om Roadmovies. Film i Fluxxcirkeln är Little Miss Sunshine. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

hugh grant.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om skådespelaren Hugh Grant. Film i Fluxxcirkeln är Impromptu. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

på månen.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om månen på film. Film i Fluxxcirkeln är Precious Find. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

mat på film.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om mat på film. Film i Fluxxcirkeln är Julie & Julia. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

sluga journalister.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om journalister på film. Film i Fluxxcirkeln är Shattered Glass. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

spelfilm.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om film baserade på spel. Film i Fluxxcirkeln är Silent Hill. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

tidsresor.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om tidsresor i film. Film i Fluxxcirkeln är Time After Time. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

när hoppet dör.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om ångestfyllda filmer, temat är "När hoppet dör". Film i Fluxxcirkeln är Melancholia. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

hayao miyazaki.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om de magiska filmer som Hayao Miyazaki gjort. Film i Fluxxcirkeln är Nausica of the Valley of the Wind. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

akademiska världen.  

Fluxx är ett program om film. I veckans avsnitt pratar vi om filmer som utspelar sig i den akademiska världen. Film i Fluxxcirkeln är Rushmore. Hör gärna av er till oss på kontakt@fluxx.se.

Fluxx 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose