Fodbold FM

Fodbold FM

Denmark

Live radio med et altid skarpt og vidende panel og debat om verdens bedste sport. Fodbold FM sender til de danskere, der virkelig interesserer sig for og elsker fodbold. Elsker spillet, spillerne og ikke mindst historierne bag spillet og spillerne. Lyt med hver uge - hele året

Episodes

Fodbold FM - anden time (27-03-2017) (2)  

Panelet udpeger de bedste præstationer i superliga-grundspillet, og så fortæller deltagerne om deres yndlingsklubber

Fodbold FM - første time (27-03-2017) (1)  

Panelet kigger tilbage på landskampen mod Rumænien og diskuterer balladen i DBU.

Fodbold FM - anden time (20-03-2017) (2)  

Panelet kigger tilbage på FC København-Ajax og ser på Leicesters genopstandelse

Fodbold FM - første time (20-03-2017) (1)  

Panelet besvarer skarpe påstande og diskuterer Superligaen og landsholdet.

Europas fedeste stadions (2)  

Der er stadiontema - panelet fortæller røverhistorier fra nogle af Europas store arenaer.

Barcas mirakel-comeback og FCKs chancer i returopgøret mod Ajax (1)  

Panelet kigger tilbage på Barcelonas vilde Champions League-comeback og frem mod FCKs returopgør mod Ajax.

Fodbold FM - anden time (2)  

Panelet ser frem mod FC Københavns Europa League-kamp mod Ajax og drøfter, hvem der skal tage over efter Luis Enrique i FC Barcelona.

Fodbold FM - første time (1)  

Panelet diskuterer påstande og gennemgår superligarunden

Optakt til 1. division (2)  

Superligaen ruller, men er du klar til 1. division.
Ikke helt? Frygt ej. Christian Lønstrup, Ove Pedersen og Dan Hammer klæder dig klar til et nervepirrende forår i landets næstbedste række, og diskuterer desuden Claudio Ranieris fyring i Leicester.

Superliga (1)  

Hvem fortjener hæderen som årets træner i Superligaen? Har FCK netop nu det stærkeste stopperpar i klubbens historie. Og har AaB igen fundet en målræv i international klasse.
Christian Lønstrup, Ove Pedersen og Dan Hammer diskuterer 23. spillerunde af Superligaen.

International fodbold (2)  

Christian Wolny, Kasper Kurland og Keld Bordinggaard diskuterer konsekvenserne af Barcelona og Arsenals nedsmeltning i midtugen og ser nærmere på et af Europa mest interessante hold netop nu, AS Monaco.
Ken Ilsø har valgt en alternativ fodboldkarriere, og den fortæller han om i et eksklusivt interview fra Kuala Lumpur. Vært er Rasmus Dam Nielsen.

Superliga (1)  

Superligaen ruller igen! Christian Wolny, Kasper Kurland og Keld Bordinggaard dykker ned i suppegryden og gør dig klogere på, hvad vi lærte af forårets første runde. Vært er Rasmus Dam Nielsen.

Optakt til Champions League og Leicesters deroute (2)  

Blokerer middelmådige udlændinge for talentudviklingen i Danmark? Hvor står favoritterne, inden det atter går løs i Champions League? Og hvorfor er Leicester på rekordtid gået mesterlig til rædderlig?
David Nielsen, Mads Junker og Steffen Dam giver dig de kyndige svar. Rasmus Dam Nielsen er vært.

Superligaoptakt (1)  

Kan spændingen overhovedet reddes i Superligaen? Hvemløber med slutspilspladserne? Og hvem bliver forårets overraskelse?
David Nielsen, Mads Junker og Steffen Dam klæder dig på til foråret i landets bedste række. Vært er Rasmus Dam Nielsen

Direkte fra Dubai: Topstriden, lytterspørgsmål og lederskab (2)  

Hvor langt er de øvrige superligaklubber efter FC København. Hvorfor blev William Kvist ikke i udlandet og kæmpede. Og hvad gør en rigtig leder?
FodboldFM er rejst i hælene på FC København, FC Midtjylland og Brøndby for at få et særligt indblik i, hvordan Superligaens tophold forbereder sig til foråret. William Kvist og Jakob Poulsen udgør panelet. Vært er Rasmus Dam Nielsen

Direkte fra Dubai: Værelseskammerater, lejrkuller og klubstatus (1)  

Hvordan bor Superligaens topklubber, når de er på træningslejr? Hvor meget nyt har Ståle Solbakken og Jes Thorup i ærmet? Og hvem bliver forårssæsonens overraskelser? FodboldFM er rejst i hælene på FC København, FC Midtjylland og Brøndby for at få et særligt indblik i, hvordan Superligaens tophold forbereder sig til foråret. William Kvist og Jakob Poulsen udgør panelet. Christian Nørgaard er også med. Vært er Rasmus Dam Nielsen

Transferspecial (2)  

Transfervinduet lukker ved midnat, og FodboldFM følger tingenes udvikling i de sidste timer op mod deadline. Francis Dickoh, Martin Retov og Sebastian Stanbury diskuterer vinterens største, mærkeligste og meste spændende handler samt dem, der falder på plads, mens vi sender. De fælder også dom over superligaklubbernes køb og salg. Endelig byder vi på et eksklusivt interview med Ken Ilsø. Værter er Rasmus Dam Nielsen og Morten Svan.

Transferspecial (1)  

Transfervinduet lukker ved midnat, og FodboldFM følger tingenes udvikling i de sidste timer op mod deadline. Francis Dickoh, Martin Retov og Sebastian Stanbury diskuterer vinterens største, mærkeligste og meste spændende handler samt dem, der falder på plads, mens vi sender. De fælder også dom over superligaklubbernes køb og salg. Endelig byder vi på et eksklusivt interview med Ken Ilsø. Værter er Rasmus Dam Nielsen og Morten Svan.

Esbjerg - lytterspørgsmål, nedrykningsspillet og talentudvikling (2)  

Hvordan ruster Esbjerg sig til nedrykningskampen i foråret? Hvad er hemmeligheden bag klubbens succesrige talentudvikling? Og hvad er opskriften på et vellykket ophold i udlandet?
FodboldFM er taget til Esbjerg for at finde svarene. Jesper Jørgensen, Lars 'Lungi' Sørensen og journalist på Jydske Vestkysten, Ole Bruun, udgør panelet. Rasmus Dam Nielsen er vært

Esbjerg - historien, derouten og fremtidsplanerne (1)  

FodboldFM er igen rykket udenbys. Denne gang til Esbjerg. Vi stiller skarpt på vestjydernes deroute og balladen uden for banen, men ser også fremad og ikke mindst på den succesrige talentudvikling. Jesper Jørgensen, Lars 'Lungi' Sørensen og journalist på Jydske Vestkysten, Ole Bruun, udgør panelet. Sportsdirektør Ted van Leeuwen og adm. direktør Dan Mose Andersen kigger også forbi. Vært er Rasmus Dam Nielsen

0:00/0:00
Video player is in betaClose