FONK! Det er lørdag

FONK! Det er lørdag

Denmark

En funk og disco optakt til en perfekt festaften. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

Episodes

FONK! Det er lørdag 2016-10-22  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-15  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvem er det Bruno Mars er blevet inspireret af på den nye single ? Glæd dig til at høre de lækre sager! Og hvilket kæmpe Toto hit var ufatteligt tæt på at blive kasseret ? Hør med i ugens Fonk det er Lørdag. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-08  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvordan kan en stumfilm blive til et radiohit med Thomas Dolby? Og hvem var manden der skrev Thriller egenligt? Vi mindes Rod Temperton. En af de komponister du har danset mest til, selvom du måske ikke aner hvem han er. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-01  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Fonk det er lørdag byder på den helt store føljeton om den ultimative discoklassiker "Relight My Fire" af Dan Hartmann. Det bliver ikke større? Og hvem er den fanatiske Level 42 fan der har trængt sig ind i studiet? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-24  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Det er endnu en stor finale dag i Fonk. Universets fedeste DIEEEUUU nummer skal kåres ve afstemning. Radiofilmen handler om verdens mest sexede discostjerne, Donas Summer, og kan det være rigtigt at der står en og råber "Hva sååå!" igen og igen på et Soul II Soul nummer? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-17  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Preben Kristensen giver alt hvad han har i sig i den store finale, med Kool & The Gangs "Kom ned på den!". Jagten på verdenshistoriens bedste DIIEEEUUU nummer går ind i sin kritiske fase,... og radiofilmen handler om et nummer der har slået alle salgsrekorder, men du kender det sikkert ikke! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-10  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Jagten på DIEEUUU lyden går ind i den afgørende fase, da det viser sig at Thomas Helmig også har brugt lyden. Preben Kristensen fortolker Michael Jacksons "Improviseret Samspil". Hvilket nummer kan det være? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-03  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hør den sandfærdige og mildest talt utrolig historie bag "Play that funky musci white boy". Glæd dig til Preben Kristensens version af "Ingen Dikkedarer", - og svælg dig i nye eksempler på musik fra genren DIEUHHH! - Det bliver ikke større. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-27  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Glæd dig til Radiofilmen om hvordan Gene Kelly og en dansende mus blev et verdenshit, til Preben Kristensen recitation af Udviskede lininer og den mest funky vaskemaskine i historien. Med andre ord... en helt almindelig Fonky lørdag på kontoret. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-20  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvilke 12" maxisingler er de vildeste, lækreste, mest overdrevent sindssyge nogensinde? Vi har fundet en god del af kandidaterne frem ! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-13  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Preben Kristensen er tilbage med endnu en discolyrisk fortolkning, den 3 D radiofoniske radiofilm om tilblivelsen af EW&Fs September samt endnu svar til en lytter fra den nye BRapkasse. Musikken er ufortyndet funk & disco. Så tænd op for komfuret og lad os komme i gang. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-06  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-06-25  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-06-18  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Kom med i radiofilmbiografen og hør om Slave to the Rythm's rejse fra Washintons undergrund til Grace Jones hyperproducerede koncept album. Nile Rodgers er uden sidestykke verdens mest virtuose rytmeguitarisk nogensinde. Aske Jacoby afdslører hans teknik i studiet. Det bliver ikke større ! FoLo Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-06-11  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. For første gang på dansk radio: Den fulde historie om tilblivelsen af Star Wars discosinglen med MECO. Og Aske Jacoby fortæller alt om teknikken bag rytmeguitaren spillet på MJ's "Gotta be startin' something". Musikken? Den er helt ekstraordinært discofil - FoLo Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-06-04  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Glæd dig til den sande historie bag Billie jean. Danmarks mest blærede rytmeguitarist, hans majestæt Aske Jacoby , afslører alle tricksne om den sværeste guiaterdiciplin af dem alle. Og skal det endelig lykkes at spille Uptown Fonk lagkagemixet uden trafikmeddelelser ? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-05-28  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvilken sang bliver kåret som verdens mest funky filmtema i verdenshistorien? Skal det lykkes at gennemføre en afspilning af Uptown Fonk Lagkagemixet uden trafikmeldinger? Og er du klar til at tage udfordringen fra den nye Quiz? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-05-21  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Ole Henriksen kommer forbi studiet i den store "Med Hud og Hår" sæson finale. Afstemningen om verdens mest fonky filmtema starter, og ugens radiofilm handler om Kid Creole and the Coconuts. Det KAN ikke blive vildere - FoLo. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-05-14  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-05-07  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

0:00/0:00
Video player is in betaClose