FONK! Det er lørdag

FONK! Det er lørdag

Denmark

En funk og disco optakt til en perfekt festaften. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

Episodes

FONK! Det er lørdag 2016-12-17  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-12-10  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-12-03  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvad skal man spile hvis man skal være julefrokost DJ og ikke har et DJ-set klar? BRAPkassen har svaret! Glæd dig til at køre over 300 km/t med Jamiroquai i den hurtigste 3D radiofilm vi nogensidne har sendt, - og så er kopiquizzen klar til når du står i køkkenet. Det bliver en sand December gaveregn. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-11-26  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Fonk det er Lørdag kaster sig dyyyybt ud i discosovsen, bla. med historien bag Patrice Rushens "Forget Me Nots". Og glæd dig til kopi quizzen der endnu engang klæder alverdens hitmagere af til skindet, - men kan du gætte hvem der har lånt og lejet fra andres musik? Vi glæder os til at have dig med på en styrekende Fonky Lørdag Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-11-19  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Nu bliver det ikke større. Level 42 er i landet og Bruno Mars udgiver nyt album efter 4 års venten. Vi er med andre ord ved at eksplodere af optur. Vi håber du vil sprænges med ! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-11-12  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Mads Christensen er igen på besøg og nu føler han presset! DK's største Level 42 fan (læs: Mads) skal nemlig introducere bandet når det spiller i Kbh i næste uge. Hvad vil han sige ? Og hør historien om den R&B science fiction single der kan få selv voksne hjerteløse diktatorer til at tude. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-11-05  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-29  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Mads Christensen kommer forbi studiet og erklærer sin uforbeholdne kærlighed til en europæisk funk legende. Og KopiQuizzen er tilbage! Den nydes bedst i køkkenet med et glas rødvin. Ja! Det er blevet lørdag i Danmark... og det kan høres!. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-22  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-15  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvem er det Bruno Mars er blevet inspireret af på den nye single ? Glæd dig til at høre de lækre sager! Og hvilket kæmpe Toto hit var ufatteligt tæt på at blive kasseret ? Hør med i ugens Fonk det er Lørdag. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-08  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvordan kan en stumfilm blive til et radiohit med Thomas Dolby? Og hvem var manden der skrev Thriller egenligt? Vi mindes Rod Temperton. En af de komponister du har danset mest til, selvom du måske ikke aner hvem han er. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-10-01  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Fonk det er lørdag byder på den helt store føljeton om den ultimative discoklassiker "Relight My Fire" af Dan Hartmann. Det bliver ikke større? Og hvem er den fanatiske Level 42 fan der har trængt sig ind i studiet? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-24  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Det er endnu en stor finale dag i Fonk. Universets fedeste DIEEEUUU nummer skal kåres ve afstemning. Radiofilmen handler om verdens mest sexede discostjerne, Donas Summer, og kan det være rigtigt at der står en og råber "Hva sååå!" igen og igen på et Soul II Soul nummer? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-17  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Preben Kristensen giver alt hvad han har i sig i den store finale, med Kool & The Gangs "Kom ned på den!". Jagten på verdenshistoriens bedste DIIEEEUUU nummer går ind i sin kritiske fase,... og radiofilmen handler om et nummer der har slået alle salgsrekorder, men du kender det sikkert ikke! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-10  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Jagten på DIEEUUU lyden går ind i den afgørende fase, da det viser sig at Thomas Helmig også har brugt lyden. Preben Kristensen fortolker Michael Jacksons "Improviseret Samspil". Hvilket nummer kan det være? Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-09-03  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hør den sandfærdige og mildest talt utrolig historie bag "Play that funky musci white boy". Glæd dig til Preben Kristensens version af "Ingen Dikkedarer", - og svælg dig i nye eksempler på musik fra genren DIEUHHH! - Det bliver ikke større. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-27  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Glæd dig til Radiofilmen om hvordan Gene Kelly og en dansende mus blev et verdenshit, til Preben Kristensen recitation af Udviskede lininer og den mest funky vaskemaskine i historien. Med andre ord... en helt almindelig Fonky lørdag på kontoret. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-20  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Hvilke 12" maxisingler er de vildeste, lækreste, mest overdrevent sindssyge nogensinde? Vi har fundet en god del af kandidaterne frem ! Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-13  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Preben Kristensen er tilbage med endnu en discolyrisk fortolkning, den 3 D radiofoniske radiofilm om tilblivelsen af EW&Fs September samt endnu svar til en lytter fra den nye BRapkasse. Musikken er ufortyndet funk & disco. Så tænd op for komfuret og lad os komme i gang. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

FONK! Det er lørdag 2016-08-06  

Gør klar til en lørdag festaften, men masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

0:00/0:00
Video player is in betaClose