Fördomspodden

Fördomspodden

Sweden

Ammades Alex Schulman länge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs är? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi är kanske inte först – men vi är garanterat fördomsfullast. Nu släpps Cafés första podcast: Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet går ut på att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en känd person – på den kända personen i fråga. Missa inte de fem första avsnitten, där även Veronica Maggio och Erik Niva medverkar.

Episodes

#6 Har Lotta Lundgren bankat över 100 timmar terapi?  

Röker Lotta Lundgren under fläkten? Tänker hon på att skjuta Leif GW Persson och är hon vansinnigt nöjd med sitt namn? Det och mycket annat i avsnitt 6 av Fördomspodden!

#5 Har Erik Niva varit i Auschwitz?  

Hade sportjournalisten Erik Niva en alldeles exceptionellt bylsig studentkostym? Kan han minst fyra decimaler av pi, har han sagt att han älskar sina föräldrar och har han ätit på en Michelinkrog?

#4 Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance?  

Kulturminister Alice Bah Kuhnke om att kissa på sig av skratt, Gustav Fridolins förbannade kolbit, om hon haft positiva drogupplevels er och om att vara sjuksköterska på Halloween.

#3 Är Thorsten Flinck avundsjuk på Micke Persbrandt?  

Thorsten Flinck om varför kan inte kan hantera betalkort, om att Micke Persbrandt hoppar runt som en liten mupp, hur han smiter före kön på Systembolaget och om människans svaghet.

#2 Är Veronica Maggio alltid den som dumpar?  

Veronica Maggio om att vägra swish, att äta middag med Håkan Hellström, och om att få antidepressiva utskrivet.

#1 Ammades Alex Schulman länge?  

Alex Schulman om sin passion för patiens, killars patetiska svassande för Henrik Schyffert, avundsjukan på Fredrik Wikingssons och Sigge Eklunds bromance, hans sämsta bok och breven för att bevara en grusväg på Gotland. Av och med Cafés nöjesredaktör Emil Persson.

PREMIÄR 14 SEPTEMBER: Fördomspodden med Emil Persson  

Ammades Alex Schulman länge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs är? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi är kanske inte först – men vi är garanterat fördomsfullast. Nu släpps Cafés första podcast: Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet går ut på att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en känd person – på den kända personen i fråga. Missa inte de fem första avsnitten med Alex Schulman, Veronica Maggio, Thorsten Flinck, Alice Bah Kuhnke och Erik Niva.

0:00/0:00
Video player is in betaClose