Formiddagen på P6 BEAT

Formiddagen på P6 BEAT

Denmark

Når du tænder for din radio, garanterer vi dig et smil på læben. Vi elsker musik, og vi har meninger om musikken der spiller. Vi tager verden udenfor ind i studiet og sender den ud gennem dine højtalere. Vi er dit nye formiddagsselskab. Vi favner hele verden med udgangspunkt i den musik, du elsker.

Episodes

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-24  

I nat har der været tordenvejr, Brexit og Copenhell, og til det har Carsten bare at sige: TGIF! Dette er den sidste sender inden sommerferien, og det fejrer Carsten med fed musik og en quiz, hvor der er den flotteste mulepose på højkant. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-23  

I dag er det ikke bare lille-fredag, men også Sankt Hans aften, og det fejrer Carsten i din formiddagsradio. Carsten giver også et shout-out til Islands fodboldslandshold og de nyudsprungne studenter. Senere har Carsten en quiz klar, og der er fede præmier på højkant. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-22  

Carsten er hjemvendt fra NorthSide Festival, og han fortæller lidt om weekendens oplevelser. Han får også besøg af Copenhell-bossen Jeppe Nissen, og sammen varmer de op til Copenhell. Som altid har Carsten også en quiz parat. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-16  

Carsten glæder sig til Northside i weekenden, og det er en af de emner der er på programmet denne torsdag. Duran Duran er også et af samtalemenerne, og Carsten ringer en lytter op som er ægte Duran Duran fan. Det er også quiztime, og Carsten har en recitationsquiz parat!" Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-15  

Carsten og Mikael skyder din onsdag formiddag i gang med god musik og fede historier! I dag falder snakken bl.a. på EM i fodbold og hooligans. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-14  

Der er højt humør i Formiddagen på denne grå tirsdag, hvor der bliver snakket fodbold, faderskab, festivaler og selvfølgelig musik. Gutterne har en quiz parat, og der er som altid mulighed for at vinde fede præmier. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-13  

Carsten og Mikael får i dag besøg af forfatteren Carsten Jensen, og han er netop vendt hjem fra en tre ugers rejse i Afghanistan. Han har taget musik med, som han hørte på hans rejse. Senere er der en quiz klar, med flotte præmier på højkant. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-10  

Thank God it's Friday! Det betyder nemlig tre ting: Det er weekend lige om lidt, Formiddagen sender, og Pernille Rosendahl kommer på besøg. Carsten sparker din fredag i gang med god musik og en quiz, hvor en lytter får mulighed for at vinde en mulepose, som han eller hun kan trone rundt med. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-09  

Carsten er i dag taget til Århus, og der får han besøg af Rud og Alexander fra spillestedet Tape. Carsten har også en quiz klar, hvor der er fede præmier på højkant. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-08  

Carsten sidder klar bag mikrofonen, og han diskuterer festivalsdilemmaer, R.E.M. og det svenske sprog sammen med lytterne denne formiddag. Peter Sommer svinger også forbi studiet, og fortæller bl.a. lidt om sine sommerplaner. Senere har Carsten en quiz parat, hvor der er fede præmier på højkant. Vært: Carsten Holm.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-07  

Frisk som en havørn - det er nemlig det, Carsten og Mikael er denne formiddag. Gutterne glæder sig til sommerens festivaler, og snakker om hvilke, de selv skal deltage i. Senere er der en quiz parat, og som altid er der fede præmier på højkant. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-06  

Du milde kineser! Så er det mandag, og Formiddagen er klar til at forsøde din dag med fed musik. Mikael udfordrer Carsten i 100 meters kajak, og Carsten er den i dagens "kan du gætte hvem jeg er-quiz". En heldig lytter får muligheden for at vinde den berømte P6 BEAT-mulepose. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-03  

Thank God it's Friday! Det er fredag, og Formiddagen varmer din formiddag op. Carsten og Mikael glæder sig til sommerens festivaler, selv om der er kommet et par koncertaflysninger i dag. Senere er der en quiz, hvor en heldig lytter kan vinde fede præmier. Værter: Carsten Holm og Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-02  

Formiddagen sparker din lille-fredag i gang med musik og en snak om bl.a. musikgenrer og kampsport. Senere har Carsten og Mikael en recitationsquiz parat, hvor der er fede præmier på højkant. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-06-01  

Mikael Bertelsen er på besøg hos Formiddagen, og han har taget musik med, som er god mod flyskræk. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-05-31  

Carsten og Mikael skyder din tirsdag formiddag i gang med lækker musik og højt humør. Carsten og Mikael snakker bl.a. om plagiat i musik. Senere finder Carsten guitaren frem, fordi det er nemlig quiz-time. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-05-30  

Carsten og Mikael får i dag besøg af Adam og Noah, og der kommer til at være fart på. Der er både Choir of Young Believers og 2Pac på menuen, og Adam og Noahs mål for deres besøg er at sprede god energi og positivitet. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-05-27  

Claus Meyer er lige hoppet af flyet fra New York og trådt direkte ind i studiet hos Carsten og Mikael. Han har mange projekter i gang og fortæller lidt om dem på Formiddagen. Gutterne har en quiz klar, og selvfølgelig er der fede præmier på højkant. TGIF! Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-05-26  

Vandflyver, festivaler og mobiler i sengen er nogle af de emner, som Carsten og Mikael tager op i Formiddagen. Senere er der en quiz, hvor en heldig lytter får muligheden for at vinde en mulepose. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

Formiddagen på P6 BEAT 2016-05-25  

Carsten og Mikael får besøg af journalist og tv-vært Mette Utzon, som er kendt fra faktamagasinet Detektor. Der er også en quiz klar, hvor P6 BEAT-muleposen, som alle drømmer om, er på højkant. Værter: Carsten Holm & Mikael Simpson.

0:00/0:00
Video player is in betaClose