Försvarsmaktens träningsklubb FMTK

Försvarsmaktens träningsklubb FMTK

Sweden

I Försvarsmakten har vi tränat i hundratals år och att ha en kropp som är stark, uthållig och rörlig ökar chanserna till ett bättre och friskare liv. I vår podcast kommer Magdalena Kowalczyk, tillsammans med kända gäster och experter från Försvarsmakten att prata om allt från motivation och hur man börjar att träna - till vinterträning och konsten att överleva.

Episodes

Avsnitt 10 Börja träna  

Gäst: Pär Lernström och Anna Bennich Karlstedt Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här tionde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren Pär Lernström och psykologen Anna Bennich Karlstedt för att prata om konsten att börja träna, Hur hittar man rutiner och lär sig att älska träning?

Avsnitt 9 Spring  

Gäst: Mark Levengood Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här nionde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren Mark Levengood för att prata om kondition, löpning och hur man lever ett bra liv.

Avsnitt 8 Superkrafter  

Gäst: Emil "Heaton" Christensen Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här åttonde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk e-sport legenden Heaton för att prata om vad som krävs för att bli en bra gamer och hur deras syn på kost och träning ser ut. Han berättar också om känslan av att göra 400 kontrollerade kommandon på tangentbordet i minuten.

Avsnitt 7 I mina lurar  

Gäst: Per Sundin Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här sjunde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk Per Sundin som är VD på Universal Music. Han liv är fyllt av jobb och träning och i det här avsnittet berättar han hur han lyckats mixa jobb och träning till ljuv musik.

Avsnitt 6 Mr Titan  

Gäst: Adam Alsing Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här sjätte avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren och radioprataren Adam Alsing som berättar om varför han har "titan" höfter, sin nya diet och hur livet ser ut när man går upp före tuppen på morgonen.

Avsnitt 5 Ett överkroppsamhälle  

Gäst: Peter Siepen Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här femte avsnittet möter Magdalena Kowalczyk programledaren och DJ'n Peter Siepen som berättar om sin syn på hälsa och träning men också såklart tipsar om hur vi får de bästa magrutorna.

Avsnitt 4 Min drivkraft  

Gäst: Sarah Sjöström. Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. I det här fjärde avsnittet möter Magdalena Kowalczyk världens bästa simmerska Sarah Sjöström som berättar om vad som driver henne till att alltid vilja vara bäst i världen.

Avsnitt 3 Min kropp är min borg  

Gäst: Anna Brolin. Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. Det här är en inspirerande podcast där Magdalena Kowalczyk möter kända och okända människor för att prata träningsfilosofier och deras syn på hur vi ska få upp pulsen på samhället. I tredje avsnittet möter Magdalena programledaren Anna Brolin som ger en bild av hur svårt det är att hålla sin kost när man jobbar i olika tidszoner. Vi pratar också om hur kosten har utvecklats och att vi blir mer och mer medvetna om vad vi stoppar i munnen.

Avsnitt 2 Det finns inga dåliga kläder  

Gäst: Björk Odinsdottir. Försvarsmaktens Träningsklubb handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. Det här är en inspirerande podcast där Magdalena Kowalczyk möter kända och okända människor för att prata träningsfilosofier och deras syn på hur vi ska få upp pulsen på samhället. I andra avsnittet möter Magdalena Crossfitstjärnan Björk Odinsdottir som ger henne en lektion i vad Crossfit är och vilka kläder som passar bäst i boxen. Vi pratar även Multisport och att modehusen flirtar mer och mer med alla som handlar träningskläder.

Avsnitt 1 Superkroppen  

Gäst: Petter Askergren. Försvarsmaktens Träningsklubb (FMTK) handlar om träning, hälsa och att ha kul tillsammans. Det här är en inspirerande podcast där Magdalena Kowalczyk möter kända och okända människor för att prata träningsfilosofier och deras syn på hur vi ska få upp pulsen på samhället. I första avsnittet möter Magdalena rapparen Petter som berättar om hur hans karriär har påverkat hans träning och hur hans syn på träning har utvecklats. Från att bara träna för att se bra ut till att idag se det som en investering för att kunna åka skidor när han är 70 år.

0:00/0:00
Video player is in betaClose