FotballHedmark

FotballHedmark

Norway

New podcast weblog

Episodes

Sjokk-exit spesial! Balstads familieråd og Layouni-overgang  

I podkast nummer 22 snakker vi om to sjokkoverganger - Ulrik Balstad forlater Fram og Larvik, mens Amor Layouni plutselig er klar for Bodø/Glimt. Kan dette koste Elverum plassen i 1. divisjon? Balstad forteller også ærlig om halvåret som har vært et eneste langt familieråd…

Renas nest beste, angrer på KIL-overgang og hentet spiller som studerte flaggermus  

Han har vært fryktelig sint den siste tida, men det gikk over da Elverum sendte Glimt ut av cupen etter straffer. Tore Fossum er vår gjest i comeback-podden etter tre ukers pause. Inneklemte dager, ferieavvikling og mye jobbing på utebane har nemlig gjort mai til en dårlig podkast-måned - så langt.

HamKam anno 2003, Ståles opp- og nedturer og livet som pendler  

Ståle Solbakken tar gjestfritt imot podkasten i lottstua på Hamar. Midt inne i et heftig kampprogram i danske FC København snakker vi om HamKam (selvfølgelig), karrieren og rollen som fotballpappa. 

Hudflettet på FIFA-spill, cupsmell for HamKam og Twitter-blokkering  

Sa, sa, sa, bra, bra, bra, oh, oh, Ottestad, synger laget hans etter at de har vunnet. Simen Arnesen er rykende fersk trener for de gule og svarte. Til podkasten kommer han med sekken full av gode historier.  Arnesen stilte to krav for å ta turen til Elverum og spille inn podkast med guttene: – Still med kaffe og gjærbakst! Som sagt så gjort. Noen herlige skolebrødvarianter - riktignok «bare» fra Kiwi nedi gata her - ble uansett ble servert.

Skogheims landslagsmål på cricketbane, reisetrøbbel og RBK-nei  

FotballHedmark-podkasten er denne gangen på bortebane - i stua hos Vegard Skogheim, som uten tvil er en større legende enn han får kredit for. Bakteppe er selvfølgelig helgens 1. divisjonsoppgjør mellom Skogheims Ull/Kisa og Elverum kommende søndag. Ikke overraskende ble det vel så mye prat om gamle dager, de gode fotballhistoriene - og selvfølgelig HamKam.

 

Forsvarer Elverum-slakt, om sesongstarten og svigermor på Hedmark XI  

Marius Hagen forsvarer i denne podkasten hvorfor han slaktet Elverum som sted å bo foran sesongen i fjor. Og du finner trolig ikke noe større fløtepus i hele FotballHedmark. 

Elverum-spiller Marius Hagen er nemlig mannen som kjøper roser til samboeren hver eneste mandag og putter svigermor som trener for sitt Hedmark XI.

Slå den.

 

«Siv Prest» på Hedmark XI, nakenkalender og treningsleir på Hamar  

De påberoper seg og være den mest profesjonelle klubben nord i Hedmark på alt, utenom det sportslige, og har i år lagt treningingsleiren - på Hamar. Egentlig mest fordi Start aldri svarte på henvendelsen. Svein Aasen og Tore Hilmarsen fra Tolga-Vingelen FK gjester podkasten denne uken, for lystig prat om alt fra serieåpning i 1. divisjon til damespillere på drømmelaget. 

Krever 80 mål av spiss-duo og slik blir 2017-sesongen  

Han svinger tryllestaven som knapt noen annen sportsdirektør. Mehran Ansari lokker etablerte 2. divisjonsspillere til 4. divisjon, og er ikke redd for å snakke i store ord. Nå krever han 80 scoringer av sine “stjerner”. Vi lanserer også vår nyesatsing; Hedmark XI. 

Cupfinale spesial  

Direkte fra restaurant i Berlin, riktignok på en litt urven Skype-linje er Espen Nystuen med oss som gjest i denne podkasten. Vi snakker om veien til Ullevaal, oppladning, kampen og slakter en ny cupfinalelåt. 

Bende’n i krysset, cupfinalen og litt om intimgrenser på treningsleir  

Rosenborg-journalist og KIL-supporter Ole Kristian Sagbakken gjester podkasten på link fra bartebyen. Han forteller om kjærligheten til KIL og hvordan Hedmarks første cupfinale blir. Videre ser han tilbake på året i en blytung 4-5-1 i Elverum og hvordan Byåsen-karrieren ble ødelagt av ei punktert lunge. 

Ei ørtæve på trening, dattera til Krystad og Aasen i dress  

To ordentlige skravlebøtter på besøk denne gangen. Våler-mannen med egen Wikipedia-side kun på nynorsk og svensken som bare gikk under kallenavnet “Nollet” denne sesongen. Stian  Aasen og Fredrik Tervaniemi gjester podkasten denne uka. Vi får elleville historier fra tiden i Nybergsund og Vålerenga, om Tom Nordlie og Kim Ojo. Det spares ikke på kruttet når disse smeller igang. 

Slagsmål og CS-gass i Marseille, Alvdals magaplask og ferietid  

Vi oppsummerer EM-reisen til Kent Stenseth. Løten-spilleren måtte løpe fra CS-gassen i Marseille og henger fryktelig med nebbet etter at England røk ut for lille Island. Samtidig oppsummerer vi vårsesongen for våre lag i de fleste divisjoner og konkluderer med at det største magaplasket står Alvdal for - med sine 2-47 i målforskjell på de siste seks kampene. Nå tar vi en liten ferie, men er tilbake raskere enn du tror! Med Magnus Torp Antonsen og Jan Morten Frengstad

Stokke-imitasjon, tips før storkampen, klesstil og elendig pasningskvalitet  

Denne ukens storkamp er mellom Nybergsund og Elverum. Sundet med heng på andreplassen og Elverum et hav foran alle andre. Elverum-spiller Peder Nersveen og Sundet-ving Ole Jørgen Rølsåsen Berg gjester podkasten. Vi snakker om å snappe bilder i bar overkropp, Rølsåsens elendige passningskvalitet, Nersveens kles -og hårstil og HamKam-keeperen med strekk under eksamen… Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antonsen.

Jagne må på apotek, oppskrytte og dumme Belgia og Zlatan må bli EM-Jesus  

Teknikken sto oss bi og vi har hentet inn TV2-kommentator Marius Skjelbæk på Skype fra selveste EM-hovedstaden Paris - dagen etter at han møtte selveste Zlatan Ibrahimovic. Vi snakker om både EM og lokalfotball; blant annet oppskrytte Belgia, HamKam-spiss Jagne som må på apoteket, Skjelbæk selv som landsforæder og Zlatan som må være EM-Jesus om Sverige skal lykkes. Beklager litt “hul” lyd, men du hører oss godt! Med Magnus Torp Antonsen og Jan Morten Frengstad.

Slagsmål på overtid, damenes favoritt og kjærligheten til Maradona  

Klubbeier i Uganda, Anders Bronken og pikenes Jens, Per Steinar Krogsæter gjester oss denne uken. Vi får klarhet i hvem Erik Nesberk Brensen er, Krogsæter forteller om sin tid som spiller lengst nord i landet, Bronkens karrière som supporterleder, Elverums rekordjakt og hvem som hver gang - noe ufortjent - kåret Krogsæter til Elverum beste spiller. Vi spår at rekorden blir Elverum sin etter Brattvåg, også ser vi på om teambuilding på Helgøya er det som skal til for HamKam. Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antonsen. 

Propagandafotball, legenden Engeflaen, rekordjakt og Gjemselund Gråter  

Denne sendingen er dermed en aldri så ørliten KIL-spesial, der tidligere spiller Nils Kristian Myhre og supporter Ola Thorset, besøker podkasten. Myhre er tidligere redaktør i Østlendingen, mens Thorset i dag er nyhetsredaktør på huset. Guttene serverer strålende historier denne uken. Vi kan nevne propagandafotball, rekordjakt, Kjell Engeflaen, KIL-Juventus, Steffen Stegavik og Sundet-spilleren som lokka på elgen når han scoret… Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antonsen.

Knappen-Gate, skadet i øreflipp og nær-døden-skade  

Keo-Kongen Kai Kristiansen besøker oss denne uka. Styremedlemmet i HamKam er dønn ærlig om prosessen rundt Kevin Knappen-Gate. Han tror blant annet at Knappen var for lite sexy for HamKam for halvannet år siden. Kristiansen forteller også om en innholdsrik spiller- og trenerkarriere - blant annet om det å få sparken og om da han holdt på å dø etter en skade…. Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antosen

Vegkryss mot ferjeleie, skotsk fest på treningsleir og slik merker du IKKE banen  

FotballHedmarks fineste fyr! Ingen har et vondt ord å si om denne keeperkjempen. Han er garderobens mann og én av få fra Vinstra med egen Wikipedia-side. Yngve Sandbuløkken gjester podkasten med gode historier fra garderoben. Vi får høre om da Sundet festet med det skotske landslaget på La Manga, om Sandbuløkkens skademareritt og vi hyller Wales sin nye EM-sang! Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antonsen.

Kasta benprotesen på spiller, sa nei til Arsenal og skjøt i 159 km/t  

Podkast-bua er fylt med ærefrykt denne gang. Unggutta har fått besøk av mannen som er kåret til tidenes beste spiller i Hedmark gjennom tidene! Hverken mer eller mindre. Pål Jacobsen har 43 landskamper og skjøt i 159 kilometer i timen. Han mener at en spiss skal være skadet minst to måneder i løpet av en sesong og var tidenes dyreste norske spiller da han gikk fra HamKam til Vålerenga for 125.000 kroner først på 80-tallet! Med Jan Morten Frengstad og Magnus Torp Antonsen.

Rykende fersk fotballåt, italiensk juggel og NFF-refs  

En slags “semi-trønder”-spesial av podkasten denne gang. To strålende opplagte gjester i Marius Krokhaug og Tynset-trener Trond-Erik Skogan. Guttene brente mye krutt før sending, men vi fikk med Krokhaugs NFF-refs, Italia-elsk og hvorfor han alene måtte kalke Nytrømoen stadion. Vi hører på den rykende ferske låta; “Tynset er best” og Ståle Solbakken forteller i vår faste spalte om da det skar seg med Wimbeldon-manager Joe Kinnear. Med Magnus Torp Antonsen og Jan Morten Frengstad.

0:00/0:00
Video player is in betaClose