FotbollsArena Radiosporten

FotbollsArena Radiosporten

Sweden

Radiosportens fotbollspodd med Richard Henriksson. Ansvarig utgivare: Jakob Sillén

Episodes

Radiosportens stora SIFO-undersökning inför EM  

I veckans specialavsnitt inför EM får vi svar på vad det svenska folket tror om Blågults chanser, konflikten mellan fans och förbund på Irland samt "Så ska det låta med Bengt Skött".

Fotboll, matematik och hur allt hänger ihop  

I veckans späckade avsnitt gästas Arenan bland annat av matematikprofessor David Sumpter som liknar Barcelonas spelsystem vid en slemsvamp och Tokyos tunnelbanenät.

Nilla Fischer taggad inför Champions League-finalen  

Veckans FotbollsArena laddar inför Champions League-finaler tillsammans med Nilla Fischer och Victor Nilsson Lindelöf.

Carl Bildt talar ut om kritiken mot fotboll i Sveriges Radio  

Efter rapporter om att Carl Bildt inte uppskattar fotboll i Sveriges Radio får han i veckans avsnitt förklara sig. Men ex-statsministern beskriver fotbollen som en bra dörröppnare i politiska rum.

Gunnarsdottir och Hamrén gästar Arenan  

I veckans avsnitt gästas programmet av Erik Hamrén inför uttagningen av EM-truppen, och Sara Björk Gunnarsdottir som lämnar Rosengård för Wolfsburg efter sommaren.

FotbollsArena Radiosporten  

I veckans FotbollsArena Radiosporten får vi träffa lärarstudenten som kan vinna en halv miljon om Leicester tar hem Premier League.

Arenan träffar Linköpings fruktade supertrio  

Linköpings offensiv med Pernille Harder, Fridolina Rolfö och Stina Blackstenius har öst in mål under våren och nu ska de utmana Rosengård om SM-guldet.

Så ska det låta - på isländska!  

I veckans Arena är nestor Bengt Skött tillbaka med ett "Så ska det låta" om allsvenskan 2016. Många isländska namn att lära ut!

Arenan om Göteborgs nysatsning  

I veckans FotbollsArena är det fokus på helgens premiär av damallsvenskan. Och så grottar vi ner oss i en väldigt snårig OS-lottning...

Fotbollskopplingar i Panamadokumenten  

Ekots ekonomireporter Claes Aronsson redogör för de olika kopplingar till fotbollsvärlden som finns i #panamapapers.

Stor (herr)allsvensk special  

Vi snackar upp inför herrallsvenska säsongsstarten.

Rosengårds klubbdirektör: ”Vi har kopierat herrfotbollen för länge”  

Rosengårds klubbdirektör Klas Tjebbes gästar Arenan. – Vi har kopierat herrfotbollens koncept för länge. Kanske wraps och smoothies istället för korv och folköl, säger Tjebbes om publiken.

Arenan möter Rasmus Lindgren  

Rasmus Lindgren berättar i veckans avsnitt om den fantastiska juniorkullen i Landskrona, åren utomlands och önskan att spela i allsvenskan snart.

OS-kvalet: Vinna eller försvinna för Sundhage?  

I veckans avsnitt är det fullt fokus på det stundande OS-kvalet. Stor paneldiskussion och en härlig återblick på tidigare dramatik.

FotbollsArena Radiosporten 22 februari 2016  

I veckans program träffar vi Lee Winroth, allsvensk spelare och världsrekordhållare i marklyft. Och så kollar vi med domarbasen om rättskiparen verkligen får lämna planen som i helgens Bundesliga.

Mannen som lärde Tomas Brolin hans målpiruett  

I veckans avsnitt träffar vi bland annat dansintresserade tränaren Tor Arne Fredheim, bedömer Jörgen Lennartssons engelska och följer med bakom kulisserna på "Så ska det låta med Bengt Skött".

FotbollsArena Radiosporten 8 februari  

I veckans avsnitt tar vi en närmare titt på kandidaterna som siktar på att bli Fifa-president samt spekulerar i vilka tränare som kan dansa bra samt konversera på engelska.

FotbollsArena Radiosporten  

I veckans avsnitt analyseras Erik Hamréns aviserade avgång och vad som nu väntar det svenska landslaget.

Tillbaka - Emir Bajrami och Bengt Skött  

FotbollsArena pratar idag med två bekantingar. Emir Bajrami är äntligen tillbaka på planen igen. Och Bengt Skött är redo att lära oss nya uttal. Redaktörer Andreas Matz och Richard Henriksson.

0:00/0:00
Video player is in betaClose