Episodes

Segling  

Avsnitt 57, vi ska segla jorden runt, Tony i en lyxbåt och Henke i Yrvinds kista till segelbåt. Får man ta med sig vad som helst in på en swingersklubb? Plus mycket annat. Puss!

Danny  

Avsnitt 56. Henke uttrycker sitt hat mot människor i radhus som gråter åt "Så mycket bättre". Vi pratar om Mafian i Chicago, drömmer oss bort, Danny. Plus mycket annat! Puss!

1967  

Vas HÄNDER i Kristianstad egentligen?! Vi pratar även om superåret 1967. Vi snackar löst om allt. Ljuger oss trötta. Som vanligt.

Easy Life  

Vi kommer flytta till Malmö. Och vi är slående överens om att 1953 var, och kommer alltid vara, ett jävla skitår.

Paus  

I veckans avsnitt så är det ett kärt återseende. Fredrik Stengarn gästar oss. Via skype. Där av ljudet. Vi pratar om allt. Som vanligt. Ett luddigt avsnitt, men ack så vackert och så jävla roligt. Ge oss betyg på iTunes. Och rösta på oss, https://goo.gl/imWGrB

Franska Kyssar! - Dan Park  

Franska Kyssar! - Dan Park by

Franska Kyssar! - Känsla  

Vi pratar självklart om snökaoset... Sen blir det Trump, clownen. Och Tony öppnar sitt trånga hjärta, han berättar om sin uteblivna ångest när en närstående har dött. Jag lever i min ångest. Cohen-style.

Franska Kyssar! - Dovas  

Avsnitt 50. Otroligt att vi orkat. Veckans avsnitt är lite segare än vanligt. Men ack så bra. Från och med nästa fredag så kommer det bli en "ny version" av Franska Kyssar. En upphottad version om ni så vill. Dela podden, prata om podden. PUSS!

Franska Kyssar! - Jovan  

Franska Kyssar! - Jovan by

Franska Kyssar! - SHAKE IT OFF  

Ge oss betyg på iTunes. Vi skulle älska det. Cio.

Franska Kyssar! - Märkbart Irriterad  

Vi är tillbaka! "Märkbart Irriterad" kallar vi avsnittet. Vi pratar om doping, Bob Dylan. Och Fredrik Stengarn får en känga. Men vi älskar honom ÄNDÅ!

Franska Kyssar! - Trygg - C  

Efter några veckor av strul så är vi äntligen tillbaka. Avsnitt 46, där vi diskuterar om man borde var full eller hög i tunnelbanan. Vi planerar även min 30 års fest. Plus mycket annat!

Franska Kyssar! - Roffe  

I veckans avsnitt så pratar vi om OS, och om Rolf-Göra "Roffe" Bengtsson i synnerhet. Vi läser även upp recensioner om RIkers Island, fängelset som så många älskar.

Franska Kyssar! - Lopez  

Vi pratar om Björks stalker, OS och en massa onödigt.

Franska Kyssar! - Crisi Di Vita  

Avsnitt "crisi di vita" finns ute. Tony sitter på en riktigt tunn lina i Italien och leker Maffia.

Franska Kyssar! - Glasburen  

Avsnitt 42 ligger och väntar på er. In och njut. Dröm er bort. osv. Vi försöker övertyga folk att vi borde vara programledare för musikhjälpen. Och en massa annat. iTunes Acast och SoundCloud. Det är sen gammalt. Tja!

Franska Kyssar! - Bastard  

Vi är tillbaka! Lyssna och njut mina vänner!

Franska Kyssar - Manchester  

Vi firar avsnitt 40 idag. Tony tycker att Aftonbladur har en konstig vinkel på Zlatans flytt till England. Henke berättar om sin vistelse i Göteborg. Fredrik är inte med, han är och sprider sin predikan på Gotland. Men lyssna och njut av stämmorna. Tempot i en bakfull kropp. SPRID Kyssar med vinden. Vi älskar er. Happy 4th!

Franska Kyssar! - PSL  

Henke skryter om att han fick vara med på Lars Winnerbäcks releasefest. Men 90 % av avsnittet pratar vi om att PSL har tappat ALLT!

Franska Kyssar! - Ring Ring Ring  

Ett långt avsnitt. Vi pratar om kaffe, men högst tempo i snacket blir det när vi ringer halva Norrland på jakt efter den perfekta ugnen. franskakyssar@gmail.com Puss

0:00/0:00
Video player is in betaClose