Episodes

Franska Kyssar! - Trygg - C  

Efter några veckor av strul så är vi äntligen tillbaka. Avsnitt 46, där vi diskuterar om man borde var full eller hög i tunnelbanan. Vi planerar även min 30 års fest. Plus mycket annat!

Franska Kyssar! - Roffe  

I veckans avsnitt så pratar vi om OS, och om Rolf-Göra "Roffe" Bengtsson i synnerhet. Vi läser även upp recensioner om RIkers Island, fängelset som så många älskar.

Franska Kyssar! - Lopez  

Vi pratar om Björks stalker, OS och en massa onödigt.

Franska Kyssar! - Crisi Di Vita  

Avsnitt "crisi di vita" finns ute. Tony sitter på en riktigt tunn lina i Italien och leker Maffia.

Franska Kyssar! - Glasburen  

Avsnitt 42 ligger och väntar på er. In och njut. Dröm er bort. osv. Vi försöker övertyga folk att vi borde vara programledare för musikhjälpen. Och en massa annat. iTunes Acast och SoundCloud. Det är sen gammalt. Tja!

Franska Kyssar! - Bastard  

Vi är tillbaka! Lyssna och njut mina vänner!

Franska Kyssar - Manchester  

Vi firar avsnitt 40 idag. Tony tycker att Aftonbladur har en konstig vinkel på Zlatans flytt till England. Henke berättar om sin vistelse i Göteborg. Fredrik är inte med, han är och sprider sin predikan på Gotland. Men lyssna och njut av stämmorna. Tempot i en bakfull kropp. SPRID Kyssar med vinden. Vi älskar er. Happy 4th!

Franska Kyssar! - PSL  

Henke skryter om att han fick vara med på Lars Winnerbäcks releasefest. Men 90 % av avsnittet pratar vi om att PSL har tappat ALLT!

Franska Kyssar! - Ring Ring Ring  

Ett långt avsnitt. Vi pratar om kaffe, men högst tempo i snacket blir det när vi ringer halva Norrland på jakt efter den perfekta ugnen. franskakyssar@gmail.com Puss

Franska Kyssar! - Kyckling Marengo  

Vänner. Fira nationaldagen, lyssna på det nya avsnittet samtidigt? Kyckling Marengo. Vi pratar om Bruce Springsteen, Robbie och The Band, Venita. Plus en massa annat. Som vanligt. Med oss ÄR Fredrik Stengarn. Vi finns överallt. Puss!

Franska Kyssar! - Upphetsad  

Veckans gäst är Camilla Fågelborg. Vi pratar om ditten och datten. Mycket nöje.

Franska Kyssar! - Jag är sapiosexuell  

I avsnitt 35 så ringer vi Kurt-Göran som är arenaansvarig för Coop Arena, vi ringer för att reda ut deras toalett-debackel. Och vi ringer Nyheter24 och låtsas vara Filip Hammar. Och vi är sapiosexuella. Typ.

Franska Kyssar! - Fyrvaktaren  

I avsnitt 34 så pratar vi om Zlatan, Nyhter24, uteserveringar och drömmen om att äga en fyr. Mycket nöje.

Franska Kyssar! - UVB-76  

ÄNTLIGEN är avsnitt 33 ute. Vi pratar om UVB-76, konspirationsteorier, snödjup och massa annat strunt. Dela podden. Vi vill ha minst 5 delningar. iTunes Acast SoundCloud. (helst iTunes och Acast) KYSS! Flodans på instagram. Tonylorenzolauri (?) på snapchat.

Franska Kyssar! - Geniet Söderholm  

Efter lite trix and fix med väskor som skulle byta händer osv så är nu avsnitt 32 ute. Vi pratar Panama, Köping Tea Party och mycket mer. Gäst är den övertrevliga Fredrik Stengarn. Sprid om ni gillar det. Puss

Franska Kyssar! - TRASIG  

Älskade vänner. Vi är officiellt tillbaka! I avsnitt 31 " TRASIG" så pratar vi om, Bam Margera, livskriser, musik plus mycket annat. iTunes Acast SoundCloud! Vi älskar er. Puss

Franska Kyssar! - Antikrundan (Specialavsnitt)  

Jag hade inget bättre för mig ikväll, så jag bestämde mig för att kommentera ett avsnitt av Antikrundan. Jag orkade i knappa 15 minuter. Men det "avsnittet" finns där vi alltid finns. Ett specialavsnitt - Kalla det vad ni vill. Puss

Franska Kyssar! - On The Road  

Det sista avsnittet på två eller tre veckor. Efter den KORTA pausen så är det avsnitt 30. Det avsnittet kommer bli något alldeles extra. Tills dess, håll hårt i brödkaveln. Ni vet hur svärmor blir annars. Fullständigt galen. Rabiat. PUSS!

Franska Kyssar! - Musik  

Tony har en lista.. Jag håller med honom. Vad pratar vi mer om? Shoah, polis och ölspons.

Franska Kyssar! - Desperados  

Ett akut inspelat avsnitt. Då det ordinarie avsnittet inte gick att använda. Så det är inte mycket att skriva hem om här inte. Vi pratar circket, typ.

0:00/0:00
Video player is in betaClose