Episodes

Salami  

Återigen så får ni ta del av radioprogrammet. Vi spelade in nere på torget i Katrineholm. Vi lider med den tyska salami-vagnen, vi pratar om hur nära New York vi är. Plus mycket mer!

Bajen va namnet  

Eftersom att vi är sämst i världen på att tillfredsställa er ljudmässigt varje vecka. Så får ni idag en liten kebab special-variant av Franska Kyssar, ni får senaste avsnittet av vårt radioprogram istället. Med förkortad musik. Såklart. Håll till godo. PUSS!

Fabriken  

Fabriken by

Radiopratarna  

Vi är tillbaka! Äntligen skriker ni. We know. Det snackas mycket om Katrineholms anala inställning till att ha kull. Sörmlands tråkigaste stad. I särklass.

Ingen är Wikingsson  

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att avsnittet är så olagligt försenat. Men sånt händer. Det strulade i efterarbetet som det så fint heter. Men nu ligger avsnitt 58 ute. Mycket nöje. Puss!

Segling  

Avsnitt 57, vi ska segla jorden runt, Tony i en lyxbåt och Henke i Yrvinds kista till segelbåt. Får man ta med sig vad som helst in på en swingersklubb? Plus mycket annat. Puss!

Danny  

Avsnitt 56. Henke uttrycker sitt hat mot människor i radhus som gråter åt "Så mycket bättre". Vi pratar om Mafian i Chicago, drömmer oss bort, Danny. Plus mycket annat! Puss!

1967  

Vas HÄNDER i Kristianstad egentligen?! Vi pratar även om superåret 1967. Vi snackar löst om allt. Ljuger oss trötta. Som vanligt.

Easy Life  

Vi kommer flytta till Malmö. Och vi är slående överens om att 1953 var, och kommer alltid vara, ett jävla skitår.

Paus  

I veckans avsnitt så är det ett kärt återseende. Fredrik Stengarn gästar oss. Via skype. Där av ljudet. Vi pratar om allt. Som vanligt. Ett luddigt avsnitt, men ack så vackert och så jävla roligt. Ge oss betyg på iTunes. Och rösta på oss, https://goo.gl/imWGrB

Dan Park  

Dan Park by

Känsla  

Vi pratar självklart om snökaoset... Sen blir det Trump, clownen. Och Tony öppnar sitt trånga hjärta, han berättar om sin uteblivna ångest när en närstående har dött. Jag lever i min ångest. Cohen-style.

Dovas  

Avsnitt 50. Otroligt att vi orkat. Veckans avsnitt är lite segare än vanligt. Men ack så bra. Från och med nästa fredag så kommer det bli en "ny version" av Franska Kyssar. En upphottad version om ni så vill. Dela podden, prata om podden. PUSS!

Jovan  

Jovan by

SHAKE IT OFF  

Ge oss betyg på iTunes. Vi skulle älska det. Cio.

Märkbart Irriterad  

Vi är tillbaka! "Märkbart Irriterad" kallar vi avsnittet. Vi pratar om doping, Bob Dylan. Och Fredrik Stengarn får en känga. Men vi älskar honom ÄNDÅ!

Trygg - C  

Efter några veckor av strul så är vi äntligen tillbaka. Avsnitt 46, där vi diskuterar om man borde var full eller hög i tunnelbanan. Vi planerar även min 30 års fest. Plus mycket annat!

Roffe  

I veckans avsnitt så pratar vi om OS, och om Rolf-Göra "Roffe" Bengtsson i synnerhet. Vi läser även upp recensioner om RIkers Island, fängelset som så många älskar.

Lopez  

Vi pratar om Björks stalker, OS och en massa onödigt.

Franska Kyssar! - Crisi Di Vita  

Avsnitt "crisi di vita" finns ute. Tony sitter på en riktigt tunn lina i Italien och leker Maffia.

0:00/0:00
Video player is in betaClose