Fredricas & Peters podd

Fredricas & Peters podd

Sweden

Podcast by Fredricas & Peters podd

Episodes

95. Efterlysningen  

Peter har äntligen träffat sin nyfödda systerdotter och blivit varse om hur himla jobbigt det verkar vara att ha barn. Fredrica förespråkar ett minimalistisk leverne och känner sig tyngd av att äga för mycket saker. Och som uppföljning på förra veckans avsnitt delar anonym lyssnare med sig av sina erfarenheter av att ha sex inför ett djur. Mejl: fredricaopeter@gmail.com. Vi finns ju även på Facebook såklart!

94. Att ha sex inför ett djur  

Fredrica har tillfälligt blivit med hund och funderar över hur andra djurägare gör när de har sex. Stänger de in djuret i något rum under själva akten? Eller låter de djuret springa fritt i lägenheten och beskåda det som sker? Peters ämne handlar om enkätundersökningar och trenden om att allt ständigt måste utvärderas. Melj: fredricaopeter@gmail.com!

93. En Per Gessle-person  

Peter har blivit morbror och är glad över att systerdottern slapp heta Yoghurt, Fil eller Grädde. Fredrica hyser lovord över Per Gessle och tycker att han är den ultimata urmannen. Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

92. Aftonblus  

Lillasyster Hannah gästar podden och delar med sig av sin ungdomlighet. Mejlen är som vanligt fredricaopeter@gmail.com!

91. Livsleda  

Livsleda, gnäll på sjukvården, sterila hem, mansplainingar och fidget spinners med märkliga funktioner. Som vanligt: direkt från poddbilen! Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

90. Inte helt hundra  

Peter har blivit igenkänd som "Podd-Peter" och Fredrica har ofrivilligt lagt upp en bild på sina bröst på Facebook. Meljen är som vanligt fredricaopeter@gmail.com!

89. Intervju med Fredrica  

Denna vecka är det Peters tur att leka Skavlan och intervjua Fredrica med några väl valda frågor. Mejlen är som vanligt fredricaopeter@gmail.com. Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/fredricaopeter/

88. Intervju med Peter  

En exklusiv intervju med allas vår Peter Lindgren. Ta chansen att lära känna honom inifrån och ut! Mejlen är som vanligt fredricaopeter@gmail.com. Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/fredricaopeter/

87. Återuppståndelsen  

Podden är tillbaka efter några månaders uppehåll! Peter har nytt jobb, ny lägenhet och eventuellt en ny liten kärlek. Fredrica har inget av det, men är glad ändå. Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

86. Påvehatt  

Peter har fått jobb och Fredrica har gråtit ut hos en docent (igen). Mejl: fredricaopeter@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/fredricaopeter

85. Mancold  

Peter är mycket sjuk i en mancold och mormor Miriam har slutat lyssna på podden. Och in i vilket hål försvinner egentligen pungen när det blir kallt? Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

84. Klä av en främmande kvinna  

En lyssnare har skickat in ett relationsdilemma som besvaras med varierad framgång. Fredrica är upprymd efter att ta sprungit på en gammal klasskompis från gymnasiet, och Peter avlägger en rapport från livet som arbetslös. Dessutom: allt om vår kära vän Snygg-Emelies kändisspaning på Ulla Skoog! Mejl: Fredricaopeter@gmail.com.

83. Billhälls-kassen  

Fredrica har sett något så ovanligt som en gammal Billhälls-kasse, vilket naturligtvis väcker många frågor. Peter är arbetslös och har börjat sjunga i gospelkör. Det diskuteras även vem som bär ansvaret för eventuella felkörningar vid bilfärd. Någon hävdar att det är föraren. Någon annan hävdar att det är passageraren. Den ena av dessa två "någon" är inte riktigt klok och bör därför få sitt körkort indraget med omedelbar verkan. Mejla som vanligt: fredricaopeter@gmail.com!

82. Viljan att erbjuda kniv  

Relationer i obalans, influensan från helvetet, skabb, kändisspaningar, en skadad lyssnare och släktingar som drivs av viljan att erbjuda kniv. Mejla som vanligt till fredricaopeter@gmail.com.

81. Telepatiskt sex  

Peter får lära sig allt om hur ägglossning fungerar, samt hur han ska bära sig åt för att fördröja sin utlösning vid samlag. Fredrica har kändisspanat på Ulla Skoog, samt kommit på bra knep för hur man kan gå i shorts när det är minusgrader utan att verka konstig. Mejla som vanligt på fredricaopeter@gmail.com!

80. Svärmorsdröm  

Fredrica känner sig utanför när kvinnor pratar mens, PMS, p-piller och hormoner. Peter är arg på saker som inte funkar. Fredrica undrar var någonstans det känns när killar är kissnödiga. Peter tipsar om en dokumentär. Fredrica ifrågasätter rulltrappornas höga trappsteg. Peter är en svärmorsdröm. Ungefär så ser avsnitt 80 ut! Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

79. Då blommar löken  

Fredrica har köpt en ananas för att fly undan vintermörkret. Peter har varit på Ikea och blivit irriterad på hur varuhusets olika avdelningar är uppbyggda. Fredrica håller inte med utan minns med glädje tillbaka på sin barndom när hon och mamsen åkte dit för att liva upp vardagstristessen. Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

78. Ett bra barnskaffarpar  

Fredrica minns tillbaka på sin barndom när hon med listiga knep försökte förhindra sina föräldrars skilsmässa. Peters ämne handlar om mångfald och om hur bra det egentligen är. Och så har lyssnaren och vännen Emelie (även känd som Snygg-Emelie) arbetat fram ett fint förslag på Peters nya outfit. Kul! Mejl: fredricaopeter@gmail.com!

77. Du e kung mannen  

Fredrica har blivit rörd av att Ulf Lundell inte vet hur man konverserar i grupp och Peter har haft en produktiv dag. (Det kanske eventuellt märks att någon hade tidsbrist när hen skrev den här poddbeskrivningen.) Mejla som vanligt på fredricaopeter@gmail.com!

76. Mops  

Fredrica har glömt bort Peters födelsedag och firar honom i efterskott med bakelse, cola och en bowlingkväll. Peters ämne handlar om ord som låter snitsiga men som egentligen inte är det. Dessutom: om business-män som dricker starköl en tidig lördagmorgon och om längtan att vilja vara som Alex & Sigge. Mejla fredricaopeter@gmail.com!

0:00/0:00
Video player is in betaClose