Fugellis resept

Fugellis resept

Norway

Er du ung og ikke vet helt hvordan du skal gå inn i voksenlivet? Per Fugelli (72) er forelsket i unge mennesker. Her er hans åtte resepter om livet, selvstendighet og solidaritet.

Episodes

Per Fugelli: Slik finner du gull i livet ditt  

Råd 8: Mot. Hvor mye mot bor det i deg? Du finner nok mer enn du tror. Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: - Velferdsstaten vil ikke råtne på grunn av innvandrere eller islam  

Råd 7: Vi må stole på hverandre. Det kalles solidaritet. Da kan vi til og med lære noe av Askeladden. Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: - Det å bli stemplet som ikke god nok, gjør noe farlig med et menneskes syn på seg selv  

Råd 6: Per Fugelli har en melding til alle oss som mener at vi ikke strekker til. Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: - Fellesskapet er viktigere enn vitaminer, lavkarbo og fem om dagen  

Råd 5: Per Fugelli gjør oss oppmerksom på at det finnes viktigere ting i livet, enn de tingene som vi blir fortalt er viktig. Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: - Hvem, hva, hvor var du hvis det ikke fantes andre mennesker i din verden?  

Råd 4: Det er viktig at mennesker opplever tilhørighet. Her kan du hjelpe mange. Vær raus og bidra til at folk føler seg inkludert, i stedet for at de sitter på enerom og piller navlelo. Podcaten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: Fugelli er ikke imot prestasjon, men mener at folk bør stoppe når nok er nok  

Råd 3: Hvor mange ganger har du ikke blitt bedt om å gjøre ting raskere, bedre, mer effektivt? Når er det nok? Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: Det er den ordinære dagen som er våre glansdager  

Råd 2: Per tar for seg hverdagslivet. Hverdagslivet er, og skal heller ikke være så perfekt, som du gjerne ønsker. Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: - Lær deg å sette pris på godt nok, i stedet for å klage over mangel på himmel, her, nå  

Råd 1: Hva er det egentlig som gir oss mennesker et godt liv? Podcasten bygger på Per Fugellis siste bok, «Sitater».

Per Fugelli: Resepten på et godt nok liv  

Er du ung og ikke vet helt hvordan du skal gå inn i voksenlivet? Per Fugelli, 72 ville år, er forelsket i unge mennesker. Her er hans åtte resepter om livet, selvstendighet, solidaritet, mot og litt annet til et ungt menneske som skal ut i verden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose