Gå Dit

Gå Dit

Sweden

En podcast om Jönköpings Södra IF.

Episodes

55. "En höna på linjen"  


I avsnitt 55 av Gå Dit summerar vi vårsäsongen hittills. Är vi bättre än förra året? Vi diskuterar även Cajtofts chanser i U-21 EM samt vem eller vad som bör värvas in under sommarfönstret. Medverkar gör Christian Lantz, Mattias Sörensson & Emil Tidlund. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

54. Uppladdning inför MFF  


Intervju med Malmösupportern, Allan Dajotoy, inför matchen på lördag. Vi pratar om förra årets möten, Pawel Cibicki och ger oss på att tippa matchen. Meddelande till alla Södraiter - uppladdning i Idas Park inför matchen!

Gå Dit 0

53. Pawels återkomst  


Mattias och Emil pratar om matchen mot Hammarby och analyserar varför vi inte lyckas spela bättre med en man mer. Vi fokuserar också på nästa uppgift, Malmö hemma. Glöm inte att köpa era biljetter i tid, nu fyller vi Vallen!

Gå Dit 0

52. One man show  


Avsnitt 52 av Gå Dit spelades in direkt efter matchen borta mot Elfsborg. En match utan några egentliga glädjeämnen, bortsett från den show som skedde på bortastå. Vi önskar er en trevlig lyssning! Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz.

Gå Dit 0

51. "Finns det fler mail av den här klassen i din inkorg?"  


Då var det dags för nytt avsnitt. Matigt avsnitt med mycket på schemat - AFC, Sundsvall, Jesper Svensson, Mats Gren, Djurgården, publiksiffran och mycket annat. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

50. Doften av Superettan  


I avsnitt 50 av Gå Dit summerar vi matchen mot IK Sirius, en match som på många sätt påminde om Superettan. Vi diskuterar vikten av att byta i tid, att fira valborg i Rom, Ogbus revanschlust, Thelin huvudspel samt mycket mer. Trevlig lyssning! Medverkar gör Christian Lantz, Mattias Sörensson och Emil Tidlund.

Gå Dit 0

49. Europatåget  


I avsnitt 49 av Gå Dit snackar vi om den vinsten mot AIK, målvaktsinsatser, Stefan Karlssons inledning på säsongen samt om vad vi minns (och inte minns) från förra årets match mot IFK Norrköping. Medverkar gör Christian Lantz och Emil Tidlund. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

48. Beep-testet  


I avsnitt 48 av Gå Dit summerar vi säsongens första vinst mot Kalmar FF. Vi snackar även om Cajjans återkomst, Ayuks snabbhet (som Mattias tydligen vet allt om), att håna motståndare samt om Zourabs insats mot Blåvitt. Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

47. Påfågeln Arena  


I det här avsnittet pratar Mattias och Emil om matchen mot Halmstad BK och hur den kunde sluta 2-2. Vi pratar även om matchen mot Kalmar. Hoppas ni får en trevlig lyssning!

Gå Dit 0

46. Hygglig tränare  


Ytterligare ett nytt avsnitt av podden är här. Vi pratar givetvis om allt som har med matchen mot Örebro att göra. Nyförvärvet Ayuk och hans magnifika målgester samt en uppladdning inför hemmapremiären mot Halmstad.

Gå Dit 0

45. Den stora genomgången  


I avsnitt 45 av Gå Dit går vi igenom Allsvenskan 2017 samt laddar upp inför premiären mot Örebro SK. Medverkar gör Christian Lantz och Mattias Sörensson.

Gå Dit 0

44. Team Malaga  


I avsnitt 44 av Gå Dit snackar vi om matchen mot Sundsvall, om anfallsrykten och om den allsvenska upptaktsträffen. Medverkar gör Christian Lantz och Mattias Sörensson. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

43. Make Gå dit great again  


Det här avsnittet spelades in tisdag, 14/3, men på grund av att ingen kunde redigera släpptes det under fredagen. Vi hoppas att ni är okej med det och önskar en trevlig lyssning!

Gå Dit 0

42. Den med Daryl Smylie  


Podden är tillbaka från ledigheten och det första avsnittet för säsongen 2017 är uppdelat i två delar. I den första delen hör ni Mattias och Christian diskutera arenafrågan, som kanske (!) äntligen har fått ett slut, samt förväntningar inför säsongen och den nya klubbchefen. I den andra delen bjuder vi på en intervju med förra årets bästa spelare, Daryl Smylie. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

41. Årskrönikan  


I det sista avsnittet för året passar vi givetvis på att blicka tillbaka på året som har gått. Vi bjuder på godbitar från såväl fotbollsplan, läktaren och podden. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och John Marthinson. Tack till Cicki Mama som gör den här podden möjlig.

Gå Dit 0

40. Arenan  


Vi kände att det var dags för en podd igen efter allt som hänt. Vi snackar nästan enbart arenafrågan samt Gojanis kontraktssituation i slutet. Trevlig lyssning! Maila gärna: gaditpodcast@gmail.com

Gå Dit 0

39. Den med Viktor Rönneklev  


I avsnitt 39 av Gå Dit gästas vi av Viktor Rönneklev. Vi vill varna för att ljudet i början av avsnittet spökar lite, men det går över efter cirka fyra minuter. I avsnittet summerar vi Viktors tid i J-Södra och som fotbollsspelare. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

38. Jallow Submarine  


I avsnitt 38 av Gå Dit summerar vi säsongens sista match mot Helsingborg. Vi välkomnar även Alexander Jallow till klubben, och funderar över hur Mats Tidstrand skulle klara sig som ordförande. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och Emil Tidlund. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

37. Den som väntar på något gott...  


I avsnitt 37 av Gå Dit snackar vi om osvenskt försvarsspel, kontraktslösa spelare och om ett lag från Eskilstuna. Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. Kontakt: gaditpodcast@gmail.com Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

36. "Always look on the bright side of life"  


I avsnitt 36 av Gå Dit firar vi och diskuterar matchen samt segern mot Djurgården. Segern innebar fortsatt spel i Allsvenskan även nästa år. Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. Kontakt: gaditpodcast@gmail.com Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose