Gå Dit

Gå Dit

Sweden

En podcast om Jönköpings Södra IF.

Episodes

35. "Han är genomusel"  


I avsnitt 35 av Gå Dit diskuterar vi om Kaspar Sjöberg bör byta jobb. Vi snackar även Silly Season (ja, det är ju såna tider nu) och laddar upp inför Djurgården.

Gå Dit 0

34. Vi har kört fast  


I avsnitt 34 av Gå Dit har Mattias och Christian precis kommit hem ifrån en helg i Sundsvall. Därav kretsar mycket av snacket kring detta, men vi snackar även om Smylies betyg på FIFA 17. Och återigen om bottenstriden. Medverkar gör Christian Lantz och Mattias Sörensson. Trevlig lyssning! Tack Cicki Mama på Torpa!

Gå Dit 0

33. Den om Viktor Rönneklev  


I avsnitt 33 av Gå Dit hyllar vi Viktor Rönneklev och sörjer hans avsked. Vi snackar om Hasan Cetinkaya samt om ett möjligt förnyat kontrakt vid seger mot Sundsvall. Medverkar gör Christian Lantz, Emil Tidlund och John Marthinson. Trevlig lyssning! Tack Cicki Mama!

Gå Dit 0

32. Uppladdning inför Kalmar  


Kalmarsupportern Joakim Persson gästar podden. Vi snackar upp matchen på lördag, vad som blir viktigt för att vinna och summerar lagens prestationer hittills. Tack som vanligt till Cicki Má Má på Torpa!

Gå Dit 0

31. Daryl + Nanne = sant  


I avsnitt 31 av Gå Dit summerar vi matchen mot Hammarby. Vi diskuterar fysiskt spel, bottenstrid, J-Södras dåliga trend, stämplingen på Fidde samt relationen mellan Smylie och Nanne Bergstrand. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz, John Marthinson och Emil Tidlund. Tack Cicki Mama!

Gå Dit 0

30. Baksmällan  


Avsnitt 30 av Gå Dit spelades in dagen efter 5-1 förlusten mot Norrköping. Och därmed är stämningen och humöret inte det allra bästa. Vi hoppas att ni har förståelse för det. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

29. Den med Gustaf Söderström  


I avsnitt 29 av Gå Dit bjuder vi på en intervju med J-Södras akademichef, Gustaf Söderström. Tack Cicki Má Má!

Gå Dit 0

28. Hyttings märkliga uttalanden  


Mattias, John och Christian medverkar i avsnittet. Vi pratar om matchen mot Elfsborg, incidenten mot Östersund, Daniel Kindberg, Martin Hytting, arenafrågan och mycket mer. Tack Cicki Má Má!

Gå Dit 0

27. Bänka aldrig Siwe  


Mattias Sörensson och John Marthinson roddar avsnitt 27. Det blir snack om matchen mot Malmö och så laddar vi upp inför söndagens match. (Vi spelade in precis under cupmötet mot Vänersborg därav inget snack om det). Tack till Chicki mama på Torpa!

Gå Dit 0

26. Den med Anton Cajtoft  


I avsnitt 26 av Gå Dit gästas vi av Anton Cajtoft. Givetvis påverkas vi av händelsen mot Östersund och är därmed lite mer nedstämda än vanligt. Men, det finns ändå lite ljus i tunneln och det stavas som oftast Jimmy Thelin. Medverkar gör Christian Lantz, Mattias Sörensson, Emil Tidlund och Anton Cajtoft. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

25. L'Amour Toujours  


I det avsnitt 25 av Gå Dit snackar vi om segern mot Falkenberg, läget i Allsvenskan samt återigen om Jimmys framtid. Vi laddar givetvis upp inför nästa match, och återigen sparar inte Mattias på krutet när det gäller Bobo Sollander. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och Emil Tidlund. Trevlig lyssning! Ni når oss på gaditpodcast@gmail.com

Gå Dit 0

24. Har vi fått en ny Hrgota?  


I avsnitt 24 gästas vi av Johan Edward, SLO i J-Södra, och Emil Tidlund. Medverkar gör också Mattias. Vi pratar om matchen mot IFK Göteborg, sittplatspubliken som måste vakna, Falkenberg och har vi fått en ny Hrgota? Trevlig lyssning! Hör gärna av er till oss på vår mail: gaditpodcast@gmail.com

Gå Dit 0

23. Den med Pawel Cibicki  


I avsnitt 23 av Gå Dit gästas vi av Pawel Cibicki. Vi önskar er en trevlig lyssning!

Gå Dit 0

22. "Vad fan heter han?"  


I avsnitt 22 av Gå Dit summerar vi den efterlängtade segern mot Djurgården, Jimmy och Gojanis kontrakt samt laddar upp inför mötet mot Blåvitt. Emil Tidlund agerar gäst under veckans avsnitt, som spelades in på Tweeds Inn. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

21. Har ni semester eller?  


Podden tar till skillnad från Kjell Lundgren inte semester. Avsnitt 20 av Gå Dit handlar om resan till Östersund, Sörenssons kalsonger, Djurgården, semesterdagar och vad som hände sen. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

20. Din tid kommer  


I avsnitt 20 av Gå Dit gästas vi av ikonen Mikael Axelsson. Vi snackar om bland annat om hans tid före, i och efter J-Södra. Utöver detta laddar vi upp inför omstarten av Allsvenskan då laget reser till Östersund. Avsnittet spelades in på Tweeds Inn, därmed är ljudet inte det bästa. Och därmed förekommer det även lite bakgrundsmusik, vi hoppas att ni överlever avsnittet ändå. Medverkar gör Mattias Sörensson, John Marthinson, Christian Lantz och Mikael Axelsson. Ni når oss på gaditpodcast@gmail.com, samt diverse sociala medier. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

19. Kontinentens lag  


Semestern är slut och podden är tillbaka med ett nytt avsnitt. I avsnitt nitton diskuterar vi Sune Lantz avgång, och om det kommer förändra Jimmys framtid i klubben. Vi snackar även om Silly Season, där två spanjorer blir huvudfokus. Vi sätter även Mattias kunskaper om tidigare Södraspelare på prov. Trevlig lyssning! Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. För eventuella frågor eller åsikter om avsnittet når ni oss på gaditpodcast@gmail.com.

Gå Dit 0

18. Tälja barkbåt  


I avsnitt 18 av Gå Dit summerar vi matchen mot Sundsvall. Vi diskuterar och analyserar vårsäsongen, vilken match var höjdpunkten? Vad hände sen med Kenan? Och vad ska Viktor och Jesper göra under semestern? Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

17. "Lite Nordkorea"  


I avsnitt sjutton av Gå Dit ägnar vi en såklart en stor del av programmet åt matchen i Borås. Men vi diskuterar även spelare med utgående kontrakt och GIF Sundsvall.

Gå Dit 0

16. Tranquillo!  


I avsnitt 16 av Gå Dit diskuterar vi insatsen mot Helsingborg, Portillos debut, den möjliga saknaden av Fredrik Olsson samt nyförvärvet på ståplatsläktaren. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose