Gå Dit

Gå Dit

Sweden

En podcast om Jönköpings Södra IF.

Episodes

44. Team Malaga  


I avsnitt 44 av Gå Dit snackar vi om matchen mot Sundsvall, om anfallsrykten och om den allsvenska upptaktsträffen. Medverkar gör Christian Lantz och Mattias Sörensson. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

43. Make Gå dit great again  


Det här avsnittet spelades in tisdag, 14/3, men på grund av att ingen kunde redigera släpptes det under fredagen. Vi hoppas att ni är okej med det och önskar en trevlig lyssning!

Gå Dit 0

42. Den med Daryl Smylie  


Podden är tillbaka från ledigheten och det första avsnittet för säsongen 2017 är uppdelat i två delar. I den första delen hör ni Mattias och Christian diskutera arenafrågan, som kanske (!) äntligen har fått ett slut, samt förväntningar inför säsongen och den nya klubbchefen. I den andra delen bjuder vi på en intervju med förra årets bästa spelare, Daryl Smylie. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

41. Årskrönikan  


I det sista avsnittet för året passar vi givetvis på att blicka tillbaka på året som har gått. Vi bjuder på godbitar från såväl fotbollsplan, läktaren och podden. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och John Marthinson. Tack till Cicki Mama som gör den här podden möjlig.

Gå Dit 0

40. Arenan  


Vi kände att det var dags för en podd igen efter allt som hänt. Vi snackar nästan enbart arenafrågan samt Gojanis kontraktssituation i slutet. Trevlig lyssning! Maila gärna: gaditpodcast@gmail.com

Gå Dit 0

39. Den med Viktor Rönneklev  


I avsnitt 39 av Gå Dit gästas vi av Viktor Rönneklev. Vi vill varna för att ljudet i början av avsnittet spökar lite, men det går över efter cirka fyra minuter. I avsnittet summerar vi Viktors tid i J-Södra och som fotbollsspelare. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

38. Jallow Submarine  


I avsnitt 38 av Gå Dit summerar vi säsongens sista match mot Helsingborg. Vi välkomnar även Alexander Jallow till klubben, och funderar över hur Mats Tidstrand skulle klara sig som ordförande. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och Emil Tidlund. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

37. Den som väntar på något gott...  


I avsnitt 37 av Gå Dit snackar vi om osvenskt försvarsspel, kontraktslösa spelare och om ett lag från Eskilstuna. Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. Kontakt: gaditpodcast@gmail.com Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

36. "Always look on the bright side of life"  


I avsnitt 36 av Gå Dit firar vi och diskuterar matchen samt segern mot Djurgården. Segern innebar fortsatt spel i Allsvenskan även nästa år. Medverkar gör Mattias Sörensson och Christian Lantz. Kontakt: gaditpodcast@gmail.com Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

35. "Han är genomusel"  


I avsnitt 35 av Gå Dit diskuterar vi om Kaspar Sjöberg bör byta jobb. Vi snackar även Silly Season (ja, det är ju såna tider nu) och laddar upp inför Djurgården.

Gå Dit 0

34. Vi har kört fast  


I avsnitt 34 av Gå Dit har Mattias och Christian precis kommit hem ifrån en helg i Sundsvall. Därav kretsar mycket av snacket kring detta, men vi snackar även om Smylies betyg på FIFA 17. Och återigen om bottenstriden. Medverkar gör Christian Lantz och Mattias Sörensson. Trevlig lyssning! Tack Cicki Mama på Torpa!

Gå Dit 0

33. Den om Viktor Rönneklev  


I avsnitt 33 av Gå Dit hyllar vi Viktor Rönneklev och sörjer hans avsked. Vi snackar om Hasan Cetinkaya samt om ett möjligt förnyat kontrakt vid seger mot Sundsvall. Medverkar gör Christian Lantz, Emil Tidlund och John Marthinson. Trevlig lyssning! Tack Cicki Mama!

Gå Dit 0

32. Uppladdning inför Kalmar  


Kalmarsupportern Joakim Persson gästar podden. Vi snackar upp matchen på lördag, vad som blir viktigt för att vinna och summerar lagens prestationer hittills. Tack som vanligt till Cicki Má Má på Torpa!

Gå Dit 0

31. Daryl + Nanne = sant  


I avsnitt 31 av Gå Dit summerar vi matchen mot Hammarby. Vi diskuterar fysiskt spel, bottenstrid, J-Södras dåliga trend, stämplingen på Fidde samt relationen mellan Smylie och Nanne Bergstrand. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz, John Marthinson och Emil Tidlund. Tack Cicki Mama!

Gå Dit 0

30. Baksmällan  


Avsnitt 30 av Gå Dit spelades in dagen efter 5-1 förlusten mot Norrköping. Och därmed är stämningen och humöret inte det allra bästa. Vi hoppas att ni har förståelse för det. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

29. Den med Gustaf Söderström  


I avsnitt 29 av Gå Dit bjuder vi på en intervju med J-Södras akademichef, Gustaf Söderström. Tack Cicki Má Má!

Gå Dit 0

28. Hyttings märkliga uttalanden  


Mattias, John och Christian medverkar i avsnittet. Vi pratar om matchen mot Elfsborg, incidenten mot Östersund, Daniel Kindberg, Martin Hytting, arenafrågan och mycket mer. Tack Cicki Má Má!

Gå Dit 0

27. Bänka aldrig Siwe  


Mattias Sörensson och John Marthinson roddar avsnitt 27. Det blir snack om matchen mot Malmö och så laddar vi upp inför söndagens match. (Vi spelade in precis under cupmötet mot Vänersborg därav inget snack om det). Tack till Chicki mama på Torpa!

Gå Dit 0

26. Den med Anton Cajtoft  


I avsnitt 26 av Gå Dit gästas vi av Anton Cajtoft. Givetvis påverkas vi av händelsen mot Östersund och är därmed lite mer nedstämda än vanligt. Men, det finns ändå lite ljus i tunneln och det stavas som oftast Jimmy Thelin. Medverkar gör Christian Lantz, Mattias Sörensson, Emil Tidlund och Anton Cajtoft. Trevlig lyssning!

Gå Dit 0

25. L'Amour Toujours  


I det avsnitt 25 av Gå Dit snackar vi om segern mot Falkenberg, läget i Allsvenskan samt återigen om Jimmys framtid. Vi laddar givetvis upp inför nästa match, och återigen sparar inte Mattias på krutet när det gäller Bobo Sollander. Medverkar gör Mattias Sörensson, Christian Lantz och Emil Tidlund. Trevlig lyssning! Ni når oss på gaditpodcast@gmail.com

Gå Dit 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose