Gåshudsfaktorn

Gåshudsfaktorn

Sweden

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. Vi utforskar känslorna sorg, glädje, förvåning och ångest med nya gäster i varje avsnitt. I sista avsnittet träffar vi en panel som sammanfattar lärdomarna och diskuterar vad faktorn för gåshud egentligen är. Programledare: Fredrik Hillerborg. Berghs slututställning 21-23 maj 2015. Läs mer på: http://berghsgradshow15.com/

Episodes

Avsnitt 5 - Känslodriven kommunikation  

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på temat känslodriven kommunikation. Gäster: Oskar "Psykologen Oskar" Henrikson, leg. psykolog och grundare av Habitud, Åsa Marklund, varumärkeschef på Berghs School of Communication, Petra Ryrberg, Art Director på Doe Blomberg Gottberg. Programledare: Fredrik Hillerborg.

Avsnitt 4 - Förvåning  

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på förvåning i kommunikation. Gäster: Josefine Richards, copywriter på Ingo tillsammans med Youtube duon Sthlm Panda som består av Konrad och Olle. Programledare: Fredrik Hillerborg.

Avsnitt 3 - Ångest  

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på ångest i kommunikation. Gäster: Christina Luttropp Voquer, IQ och Magnus Palmstierna Eckhéll, Onemotion. Programledare: Fredrik Hillerborg.

Avsnitt 2 - Glädje  

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på glädje i kommunikation. Gäster: Hedvig Hagwall Bruckner, King och Anna Nerman, Clowner utan gränser. Programledare: Fredrik Hillerborg.

Avsnitt 1 - Sorg  

En podcast om känslodriven kommunikation av studenter på Berghs School of Communication som en del av slututställningen 2015. I detta avsnitt fokuserar vi på sorg i kommunikation. Gäster: Patrik Lundberg, Kärnhuset och Jessica W Sandberg, SOS Barnbyar. Programledare: Fredrik Hillerborg.

0:00/0:00
Video player is in betaClose