GIFTORM

GIFTORM

Sweden

Giftorms egna podcast av och med Axel Lindquist. "Still kid in this Busenitz"

Episodes

xSKATE-THERAPY-2016x  

TRY FOR FREE JUST THIS WEEK! This is your ultimate energy-giving, focus-controling, dream-searching sound therapy. Listen to this the last thing you do every night and at least five minutes before you enter the spot/park/competition. No refunds WARNING: May give you extreme adrenaline, over-focus or/and headache, annoying feelings towards skateboarding.

GIFTORM 0

"The Scapegoat"  

Mark... Det är lättare att få foten runt impossible än att förstå honom. Gör det honom komplex? Klart vi förstår konstnärens drifter, vi kan drömma om att vara en vagabond eller önskar vi gillade att jobba hård med ett viktigt jobb. Men vad Mark gör det kan bara han svara på, vad han drömmer om däremot, får vi kanske aldrig veta...

GIFTORM 0

"The Rider"  

Vi sitter i Björns trädgård, i vad en kan kalla hjärtat av Södermalm. Här har Nina sitt första skateboard-relaterade Stockholms-minne. Nina skatar typ hela tiden, och alltid med bra folk. Hon har ett öga för vilka som kommer bidra med fet stämning, men kanske är det faktist hennes förtjänst.

GIFTORM 0

"The Notification"  

Ett koncist informativt avsnitt om hur du kan råka att behandla andra människor.

GIFTORM 0

"The Volunteers"  

Refurgee skatboard school, ett projekt av några 14 åringar i Göteborg. Otto, Norton och Markus lägger ut sina nummer på sin facebooksida (Refugee Skateboard School) och så kommer du i kontakt med en gratis skateboardskola för flyktingar. Allt har skett ideellt och ut av bara insikten att en lätt faktiskt kan hjälpa till. Faktum är att dom annars är ganska ointreserade och svåra att få tag på, insåg snabbt att dom inte gör det här för någon sorts publicitet.

GIFTORM 0

"The Prodigy?"  

Emma är produktiv, men mer eller mindre än någon annan? Och varför? Vad är "skate", varför inte olympiaden och hur får vi fler t.ex tjejer att skata?

GIFTORM 0

"The Trendy"  

Mode, droger och vänner och stad. Så, nu lyckades jag summera skateboard... Ett akut inspelat avsnitt direkt under Stockholms Skateparks vert. Fortfarande svettiga efter tävlingen presenterar jag...

GIFTORM 0

"The Lurker"  

Vem är mest skatare, den som skatar mest eller den som hänger med bäst på forum? Den som åker skateboard eller den som jobbar med skateboard? Joel gör allt detta, antar att han är mest skatare. Vill du ha med din musik i poden? Maila en låt som MP3-fil till axel_lindquist@hotmail.com

GIFTORM 0

"The Professor"  

Dum eller missförstådd? Originell eller skitnödig? Klok eller naiv? Älskad eller hatad?

GIFTORM 0

"The Painless?"  

Ta det lugnt... Att umgås med bröderna Mortensen är terapi. Aldrig har saker varit så självklara, samtidigt som massor av frågor uppstår. Hur överlever en utan fast inkomst? Hur kan en alltid vara glad? Vad är viktigt? ...men varför skulle dom ha svaren på det bättre än någon annan?

GIFTORM 0

"The Underdogs/The Pubertal"  

Coola undedogs eller pubertala skatepojkar? Erik "mackan" Svedberg och Aaron Buzas är en duo med energi, så pass att en lätt ryck med, på gott och ont...

GIFTORM 0

"The Kid"   Första avsnittet (Test)  

Se detta som ett första testavsnitt. Jag började med att göra ett avsnitt med den ökände Orre Wennberg men det vart otroligt nog värre än detta. Så nu kör vi på rätt sätt, börjar med det unga gardet. Dom som faktiskt skatar.

GIFTORM 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose