Gjesterommet

Gjesterommet

Norway

En lettbeint podcast for utdriting, kos og hverdagsromantikk.

Episodes

7. Jodel, Bloggerne og Den tvilsomme vaktmesteren  

Dette skulle egentlig være en Bloggerne-spesial, men endte opp med å handle mest om gæmliser på Jodel, ungdomskjærlighet og den meget tvilsomme vaktmesteren ;-)

6. Burgerbukse, Oftebro Og Farbror Melker  

Bukser så trange at de holdt på å ta livet av Peter, et av Christinas verste barndomsminner og selvfølgelig: Kill Sex Marry - Oftebro Spesial!! Heng deg på, dette blir bra :-)

5. Flauepute, Pinnekjøtt Og Tante Margit  

Endelig tilbake, og denne gangen kjører vi en romjulsspesial med en herlig cocktail av fun facts, julefjas, historier, pinnekjøtt og tante Margit. Heng deg på :-)

4. Parterapi, sex og Bloggerne  

I fjerde episode av Gjesterommet kjører vi en parterapi-spesial! Og det går jo selvfølgelig ikke helt etter planen...

3. Julegaver, hemoroider og penisatlas  

I tredje avsnitt er det endelig Peters tur til å avsløre en av Christinas hemmeligheter! I tillegg blir det prat om peniser, julegaver og Jacob Oftebro.

2. Snikksnakk, rydding og Peters hemmelighet  

I andre episode av Gjesterommet fyrer vi av et par spørsmål fra leserne, snakker om ryddeprosjektet som gikk rett i vasken og Christina avslører en av Peters best bevarte hemmeligheter. Selvfølgelig.

1. Introduksjon og tegn på alderdom  

I aller første episode av Gjesterommet blir vi litt bedre kjent, tar for oss et par stygge alderdomstegn og Christina avslører en av Peters største guilty pleasures!

0:00/0:00
Video player is in betaClose