GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Norway

Hvis du vil lære fra suksessfulle gründere, bli inspirert og få konkrete business tips, besøk oss på grysinding.no Legg igjen din ærlige tilbakemelding på iTunes og støtt showet. Tusen takk!

Episodes

72 Frank Jon- Herbalife Geniet  

Frank er Herbalife geniet og i denne podcasten deler han med oss hva som skal til for å få suksess med MLM og hva fallgruvene er.

71 MLM svindel eller en utrolig business mulighet?  

I denne podcasten snakker Gry Sinding om MLM er svindel eller en utrolig business mulighet og deler sin erfaring med deg

70 Slik dobler du businessen i 2017  

I denne podcasten deler Gry Sinding hvordan du dobler businessen din i 2017 slik at du får grunderfrihet.

69 Hvordan selge deg selv  

Er du en av de som synes salg er utfordrende? I denne episoden deler Gry Sinding enkle og geniale steg til hvordan selge deg selv på nettet.

68 6 steg til en business du elsker  

Hvorfor klarer noen å skape en business og et liv de elsker mens andre mislykkes? I denne episoden deler Gry Sinding 6 steg til en business du elsker.

67 Jannecke Øinæs - Spirituell mentor  

La deg inspirere av Jannecke - en spirituell mentor som bestemte seg for å realisere drømmen og lageWisdom From Northwebserien, nå med 20 000 fans.

66 Hvorfor du burde ha en Facebook fanside  

Lurer du på om Facebook fanside er noe for deg? Gry Sinding deler hvorfor du burde ha en Facebook fanside og de største fordelene og ulempene med en.

65 10 webinar tabber som kostet meg hundretusener  

Du vil ikke gjøre disse tabbene - i denne podcasten deler Gry Sinding sine 10 største webinar blemmer. Tabbene som kostet henne hundre tusener av kroner.

64 Hvordan bruke webinar til å selge  

Hva er et webinar og hvordan bruker man det til å selge? Gry Sinding deler de 7 stegene for suksess som hun har lært fra sin mentor, Amy Porterfield.

63 Henrik Sinding-Facebook Annonser  

Har du spørsmål om Facebook annonser? Henrik Sinding har investert million-beløp i lønnsomme Facebook annonser – i denne episoden får du hans beste tips.

62 Laura Belgray –  Derfor er copywriting viktig  

Hva er egentlig copywrinting? I denne episoden deler en av de dyktigste på feltet, Laura Belgray,sine beste skrive-tips som enhver gründer bør kunne.

61 Bygg din business som tjener penger  

I denne episoden Bygg Din Business Som Tjener Penger deler Gry Sinding hvordan du setter opp ditt salgssystem for å få nye kunder - også mens du sover.

60 Hvordan kundene kommer til deg  

I denne episoden deler Gry Sindinghvordan kundene kommer til deg. Veien til gründer-suksess er drømmekunden og du må vite hvem din er.

59 Salgssystemet for nye kunder  

I episoden: Salgssystemet for nye kunder viser Gry Sinding deg hvordan du får kundene til å komme til deg – så du får friheten du ønsker deg.

58 Hvordan si NEI – den beste grunder vanen  

I episoden: Hvorfor sier vi ja – selv når vi egentlig mener et TJA eller NEI? Hvordan si NEI – den beste grunder vanen.

57 Line Østerhagen - Nisje - Endring  

La deg inspirere av Line som har en helt spesiell nisje og som innså at endring måtte til for at hun skulle lykkes.

56 8 strategier for Facebook engasjement  

Sløser du med tid på Facebook? Poster masse uten at noen liker eller deler? I denne episoden deler Gry Sinding 8 strategier for mer Facebook engasjement.

55 Hvordan bli autoriteten p? ditt felt  

I denne episoden deler Gry Sinding hvordan du blir autoriteten på ditt felt. Sjekk ut podcasten og lær 7 enkle strategier som hjelper deg på veien.

54 Stu McLaren - Business mannen som setter andre foran  

Stu McLaren er business mannen som setter andre foran- og en av mine favoritt coacher.Få med deg denne episoden hvor han deler noen råbra gullkorn.

53 Planlegg for suksess i 2017  

Årets viktigste podcast – i episoden: Planlegg for suksess i 2017, deler Gry Sinding hvordan du kan nå målene dine og hvorfor du skal starte akkurat nå.

0:00/0:00
Video player is in betaClose