GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Norway

Hvis du vil lære fra suksessfulle gründere, bli inspirert og få konkrete business tips, besøk oss på grysinding.no Legg igjen din ærlige tilbakemelding på iTunes og støtt showet. Tusen takk!

Episodes

78 3 viktigste læringene fra 2016  

For å gjøre NOE bedre er det så utrolig viktig å lære av egne erfaringer. I denne podcasten deler Gry Sinding de 3 viktigste læringene fra 2016

77 Torun Nordskaug- Fra massasjeterapeut til MLM topp  

I denne episoden intervjuer Gry Sinding en av lederne i Forever Living som gikk fra å være massasjeterapeut til MLM topp.

76 Hvordan starte 2017 med et WOW  

Vil du gjøre 2017 til ditt beste år noen sinne? I denne podcasten dedeler Gry Sinding hvordan starte 2017 med et wow.

75 Arshad Amith- Forever Living suksess  

Arshad Amith har gjort Forever Living til en karriere og hatt stor suksess. La deg inspirere av denne spennende mannen i denne podcasten.

74 Hvordan takle negative mennesker  

Hvordan takle negative mennesker? I denne podcasten deler Gry Sinding sine teknikker for å takle negative mennesker.

73 Hva gjør du når du aller helst vil bare gi opp  

Hva gjør du når du aller helst vil bare gi opp? I denne podcasten deler Gry Sinding 5 action hun tar når hun går på trynet.

72 Frank Jon- Herbalife Geniet  

Frank er Herbalife geniet og i denne podcasten deler han med oss hva som skal til for å få suksess med MLM og hva fallgruvene er.

71 MLM svindel eller en utrolig business mulighet?  

I denne podcasten snakker Gry Sinding om MLM er svindel eller en utrolig business mulighet og deler sin erfaring med deg

70 Slik dobler du businessen i 2017  

I denne podcasten deler Gry Sinding hvordan du dobler businessen din i 2017 slik at du får grunderfrihet.

69 Hvordan selge deg selv  

Er du en av de som synes salg er utfordrende? I denne episoden deler Gry Sinding enkle og geniale steg til hvordan selge deg selv på nettet.

68 6 steg til en business du elsker  

Hvorfor klarer noen å skape en business og et liv de elsker mens andre mislykkes? I denne episoden deler Gry Sinding 6 steg til en business du elsker.

67 Jannecke Øinæs - Spirituell mentor  

La deg inspirere av Jannecke - en spirituell mentor som bestemte seg for å realisere drømmen og lageWisdom From Northwebserien, nå med 20 000 fans.

66 Hvorfor du burde ha en Facebook fanside  

Lurer du på om Facebook fanside er noe for deg? Gry Sinding deler hvorfor du burde ha en Facebook fanside og de største fordelene og ulempene med en.

65 10 webinar tabber som kostet meg hundretusener  

Du vil ikke gjøre disse tabbene - i denne podcasten deler Gry Sinding sine 10 største webinar blemmer. Tabbene som kostet henne hundre tusener av kroner.

64 Hvordan bruke webinar til å selge  

Hva er et webinar og hvordan bruker man det til å selge? Gry Sinding deler de 7 stegene for suksess som hun har lært fra sin mentor, Amy Porterfield.

63 Henrik Sinding-Facebook Annonser  

Har du spørsmål om Facebook annonser? Henrik Sinding har investert million-beløp i lønnsomme Facebook annonser – i denne episoden får du hans beste tips.

62 Laura Belgray –  Derfor er copywriting viktig  

Hva er egentlig copywrinting? I denne episoden deler en av de dyktigste på feltet, Laura Belgray,sine beste skrive-tips som enhver gründer bør kunne.

61 Bygg din business som tjener penger  

I denne episoden Bygg Din Business Som Tjener Penger deler Gry Sinding hvordan du setter opp ditt salgssystem for å få nye kunder - også mens du sover.

60 Hvordan kundene kommer til deg  

I denne episoden deler Gry Sindinghvordan kundene kommer til deg. Veien til gründer-suksess er drømmekunden og du må vite hvem din er.

59 Salgssystemet for nye kunder  

I episoden: Salgssystemet for nye kunder viser Gry Sinding deg hvordan du får kundene til å komme til deg – så du får friheten du ønsker deg.

0:00/0:00
Video player is in betaClose