GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

GrunderKanalen + Mye Mer Med Gry Sinding

Norway

Hvis du vil lære fra suksessfulle gründere, bli inspirert og få konkrete business tips, besøk oss på grysinding.no Legg igjen din ærlige tilbakemelding på iTunes og støtt showet. Tusen takk!

Episodes

105 : Facebook annonsering funker - 3 strategier for nye kunder  

Den raskeste måten for oss ”små-gründere” å bygge business og få nye kunder på - om du gjør det rett. I denne episoden deler Henrik Sinding 3 strategier for å få nye kunder med lønnsomme annonser

104 Lykkelig gift eller  

Dette er en personlig Podcast og du får en titt bak fasaden. Vi har vært gift i 21 år og jeg kan love deg det har ikke vært enkelt. Nå er det tid for å redefinere ekteskapet.

103 Er du produktiv eller bare travel  

Er du produktiv eller bare travel? Få meg denne episoden hvor Gry Sinding lærer deg tre steg som tar deg fra travel til virkelig å nå målene dine.

102 De fire personlighetstypene  

Denne episoden med Gry Sinding handler om de fire personlighetstypene. Bruk de fire fargene, juster etter hvem du snakker med og du vil bli en bedre leder – for familien og i business

101 Elsk dine drittdager  

Å gå på trynet er en del av reisen mot å nå dine mål – enten det er i business eller privatlivet. Elsk dine drittdager er suksessrådet fra Gry Sinding i denne episoden.

100 Consistency = 100 episoder  

Jippi, vi feier jubileum med episode nr 100 på GrunderKanalen. Få med deg podcasten hvor jeg deler mine største læringer på veien. Handler om øving og ”consistency”.

99 Hvordan 5 kroner blir til 1 million  

Det er mulig å få 5 kroner til å bli til en million, sier Gry Sinding. Få med deg episoden og lær 5 enkle ting du kan gjøre for å ta din oppstartsbedrift til lønnsomhetsfasen

98 Gaute Grøtta Grav - arbeidsmoral og verdier tar deg til toppen  

Hils på Norges beste programleder og min store inspirasjonskilde på mental trening og hvordan forbedre seg sesong etter sesong. Møt Gaute Grøtta Grav i ukas episode.

97 Grunder siden 2009 - erfaringer underveis  

I denne episoden får du mine opp og nedturer fra åtte år som gründer oppsummert på 50 minutter. Og jeg deler mine 8 filosofier for hva som skal til for å lykkes som gründer!

96 Heidi Byrkjeland-8-barnsmor og nettverksdronning  

Heidi Byrkjeland 8-barnsmoren som har skapt en rå business innen Network Marketing – hvordan er det mulig? Sjekk ut ukas episode og bli inspirert.

95 Tenk som en suksessfull grunder  

Den lille store forskjellen som avgjør om du lykkes sitter i hodet. Få med deg episoden Tenk som en suksessfull grunder – og 26 tips for å endre tankesettet ditt.

94 Silje Mariela - treningsentusiast og modig forbilde  

Silje Mariela, en ung dame med ben i nesa, tar et oppgjør med treningsbransjen og seg selv i denne episoden. Hun deler av egne erfaringer så andre jenter kan unngå de samme smellene

93 Er du i business er video et must - lær deg Facebook LIVE  

Er du i business er video et must – det er det viktigste salg og markedsføringsverktøy akkurat nå.

92 Andreas Wabø- hvordan få det beste ut av teamet ditt  

Andreas Wabø får frem det aller beste i folk, og vet å få frem det beste i teamet sitt. Sjekk ut podcasten og la deg inspirere til å ta noen grep.

91 Jefferson Santos - Bak fasadene har alle utfordringer  

I denne episoden får du bli med bak scenen og møte en av mine favorittgründere og venn Jefferson Santos som deler at bak fasadene har alle utfordringer.

90 28 dagers utfordring og i toppform for sommeren  

Ukas Grunderkanal episode handler om #sommerkropp2017. Vil du være med på 28 dagers utfordringen for å få rå energi og toppform for sommeren?

89 Hvordan bruke Facebook til å få flere kunder  

I denne episoden deler Gry Sinding hvordan bruke Facebook til å få flere kunder og 3 steg som hjelper deg på veien for salg på Facebook kan gjøres enkelt.

88 Idar Vollvik - supergründeren som ble milliardær og mistet alt  

Gry Sinding har i denne episoden intervjuet multi-grunder og inspirasjonskilde Idar Vollvik som forteller deler sine læringer som grunder med deg.

87 3 strategier til hvordan bli kvitt konkurrentene dine  

I denne episoden deler grunderstrateg Gry Sinding 3 strategier for hvordan å bli kvitt konkurrentene dine.

86 Bob Heilig - Fra 0 i inntekt til 1 million dollar  

I denne episoden har Gry Sinding intervjuet Bob Heilig som gikk fra 0 i inntekt til over 1 million dollar på kun ett år og er blitt en megasuksess i USA.

0:00/0:00
Video player is in betaClose