GulsvartGBG's Podcast

GulsvartGBG's Podcast

Sweden

Elfsborgspodd gjord av två Göteborgare. Vi snackar matcher, supporterkultur, motståndare och taktik.

Episodes

E68 - Kan Ola Toivonen spela i landslaget kan väl Jebali (2-0 mot Häcken)  


Mattias Axelsson, Isak Edén och David Ahlgrand är nöjda efter stabil seger mot Häcken med 2-0. Viss oenighet om hur bra Häcken var finns.

E66 - Årets första normala match  


J-Södra hemma, 3-0 och ångestballongen som hängt över Borås Arena verkar ha spruckit. Isak och David poddar ner matchen och poddar upp brottningsmatchen mot Prioritet Finans borta på söndag.

E66 - Elva poäng på nio matcher (2-1 mot AFC)  


Att ett mål kan betyda så mycket. Efter 2-1 av Lasse Nilsson i minut 89 går podden inte helt i moll

Elfsborgsläktaren var bäst på plan  


Efter ytterligare en förlust hyllar Mattias, Isak och David de som hyllas bör. Och sedan gör vi det som blivit poddens signum - vi sågar och gnäller.

E64 - Korvkön var fruktansvärt lång (4-4 mot Östersund)  


David Stadig, Isak Edén och Mattias Axelsson har svårigheter att riktigt analysera den märkliga 4-4-matchen mot Östersund. Mest sågningar blir det.

E63 - En typisk höstmatch i april  


Mattias glömde mickarna hemma så idag blev det podd med fulmikrofon. Stadig och Edén sågar och hyllar efter seger mot Örebro med 3-0

E62 - Per Frickadona  


Efter förlust med 2-1 mot AIK Solna deppar vi i bilen men gläds åt den nya ramsan - Per Frickadon - våran Maradona.

E61 - Vem bryr sig om svenska cupen?  


Mattias, Stadig och Ahlgrand tar fram röjsågen och försöker förklara hur Elfsborg kan torska hemma mot en nykomling i superettan.

E60 - Tennissiffror (6-1 mot Falkenberg)  


Efter cupmatch mot Falkenberg och avancemang pratar Mattias Axelsson, David Ahlgrand, Isak Edén och David Stadig igenom matchen och de två tidigare omgångarna i cupen. Vi spelade in avsnittet före lottningen av kvartsfinalerna.

E59 - Pengar på banken ger inget guld  


Mattias, men mest David Stadig och Guliganernas nya ordförande Isak Edén snackar silly season och gulddrömmar.

E58 - Magnus Haglund är två tacos  


Nollgradigt på Borås Arena. Säsongen är slut och Mattias, Isak, Stadig och Ahlgrand sammanfattar årets Elfsborg med tacobetyg.

E57 - Drömmar om Nanne Grönwall  


Mattias, Johan Olander och Sebastian Ahokas går igenom matchen mot AIK (2-2), pratar en del pyro, gnäller över läktarinsatsen och undrar om Elfsborg kommer bli som Kalmar och drömma om Nanne Grönwall (eller var det Bergstrand)?

E56 - Marcus Rohdén är inte från Hössna  


Mattias och David är lite oense om matchens kvalitet efter 1-1 mot KFF. Men de är överens om att Marcus Rohdén inte är från Hössna.

E55 - Vi är inte bättre än så här  


Efter en regnig eftermiddag i Jönköping konstaterar David och Mattias att Elfsborg nog inte är bättre än så här 2016.

E54 - Det var ju röva  


En bedrövlig förlust mot BK Häcken på Borås Arena snabbanalyseras av David och Mattias. Vi hittar en bra grej med dagens match - tifot.

E53 - Jebali och lukrativ sophantering  


Issam Jebali och Rasmus Rosenqvist gjorde debuter. Rohdén briljerade och Östersund trillade boll. 3 poäng i åskvärme som skapade lite andrum strax bakom tabelltoppen analyseras av Ahlgrand och Stadig.

E52 - Oavgjort hemma mot Blåvitt för fjärde året i rad  


Mattias, David och David analyserar den oavgjorda matchen mot Prioritet Finans. Är det slut på IF Elfsborgs storhetsperiod? Varför är musiken på Arenan så lökig? Kan vi ta sex poäng mot Östersund?

E51 - Henke kan inte säga nej... eller ja  


Johan och David Gerillapoddar på väg hem från Helsingborg. Svin.

Daniel Mobaecks karatespark på Blåvitt  


Vi deppar efter 3-3 mot J-Södra på hemmaplan. Förutom att analysera matchen tittar vi på de senaste fyra omgångarna samt listar våra bästa Daniel Mobaeck-minnen.

E49 - Sex poäng på sex matcher-pepp  


Kris och depp lägger vi bakom oss och jublar istället över en komfortabel seger mot Djurgården. David och Mattias analyserar matchen (även om vi missade att det var Claesson som slog inlägget till 3-0). Och en lång rant om bangers från Stadig.

0:00/0:00
Video player is in betaClose