Gymtourettes

Gymtourettes

Sweden

En podcast om träning. Jimmy Björk och Alfez Mannan pratar om allt som rör träning men tvekar inte för att glida in på andra roliga ämnen med inslag av humor!

Episodes

150. Förslagspodden  

I veckans avsnitt har våra lyssnare skickat in förslag på ämnen som vi ska prata om! - Våra tankar om tekniken bakom mark, böj och bänkpress. - Störningsmoment - 15 åringar på gymmet - Göra en egen pwo? - Komma över platåer - Och mycket mycket mer!

149. 10% Whey  

Ur avsnittet: - Proteinsmör! - 8 sanna eller falska påståenden om träning! - Jimmys squatrumpa - Illaluktande omklädningsrum - Och mycket mer!

148. Semlor i överflöd!  

Ur veckans avsnitt: - Fettisdagen, Geléhallonets dag osv... Temadagar! Varför så många? - Affe åt för många semlor - Överträning, existerar det? - Och en hel del annat! gymtourettes@gmail.com

147. Bajspiller?  

Ur veckans avsnitt: - Ny trend - bajspiller? - Jimmys pinsamma händelse på gymmet.. - Affe listar 7 saker man ska tänka på när man tränar! - Proteinvatten? Är det något att ha?

146. Variation!  

Idag pratar vi om: - Variation - Affe känner sig omotiverad - Flytande magnesium - Rich Piana - Och mycket mer!

145. Elfte budordet  

Idag pratar vi bland annat om: - Att misslyckas i lutande bänkpress - Sömnparalys - Ett litet tips för bättre kontakt i biceps - Lucid Dreaming - Och ett dilemma!

144. We are back!  

Tillbaka efter lite semester!

143. Dela upp kardion!  

I årets sista avsnitt så snackar vi om konditionsträning, stavgång, vad vi har lärt oss under året och mycket mer! gymtourettes@gmail.com

142. Marinerad  

Affe berättar om en konstig händelse i omklädningsrummet och Jimmy berättar om varför barfota på gymmet inte är så fräscht. Vi pratar också om alkohol och att känna sig marinerad. gymtourettes@gmail.com

141. Bicepspasset från helvetet  

Vi snackar om benträning till faliure, olika bicepsövningar, lussebröd och mycket mycket mer i veckans avsnitt! gymtourettes@gmail.com

140. Träna på krogen?  

Nya trenden - Träna på krogen! Är det något som kommer slå igenom? Att duscha iskallt i 10 min? Vad finns det för fördelar med det? Ta reda på det och mycket mer i veckans avsnitt!

139. Använd greppet!  

I veckans avsnitt så blir det grepp, vatten, sjukdom, utveckla kraft och en hel del annat! gymtourettes@gmail.com

138. Lärdomar från gymmet.  

I veckans avsnitt snackar vi om muskler. Hur byggs dom egentligen? Vad har dom för funktion i kroppen? Vi pratar också om våra lärdomar från gymmet som kan ge dig ett försprång om du är en färsking på gymmet!

137. Gymguden  

I veckans avsnitt snackar vi om om följande saker: - Att träna på resande fot. - Gymguden - Markolepsi - Fallout 4 - Och mycket mer!

136. Muskeldysmorfi?  

I veckans podd så snackar vi om muskeldysmorfi. Kan det vara så att alla som tränar har en släng av det? Vi pratar också om vad som händer i kroppen när du dricker en coca-cola! gymtourettes@gmail.com

135. First World Gym Problems!  

I veckans avsnitt så pratar vi om lite "first world gym problems" - alltså problem som inte är några problem egentligen! Vi svarar också på några mail från lyssnare. Mycket nöje! gymtourettes@gmail.com

134. Snap-action!  

Ryggskada i knäböj, Pisano-magic, Hotellgym, Musik på gymmet, 10.000 kcal på en dag och mycket mer diskuteras i veckans avsnitt!

133. Tjockisdebatten  

I veckans avsnitt så går vi in hårt i tjockisdebatten. Vad handlar det om? Är det synd om tjocka personer? Kan man vara tjock utan anledning? Är man glad för att man är tjock? Finns det en träningshets i samhället? Inget för känsliga!

132. Öka ditt testosteron!  

I veckans avsnitt så svarar vi på ÄNNU fler lyssnarfrågor gällande testosteron, kreatin, vett och ettikett, svett och mycket mycket mer!

131. Konstiga fitnessprodukter!  

I veckans avsnitt så pratar vi om 4 stycken konstiga fitnessprodukter. Vi svarar också på frågor från lyssnare om bulkångest, störande saker på gymmet, undvika socker och leangains! gymtourettes@gmail.com

0:00/0:00
Video player is in betaClose