Hållbarhetspodden

Hållbarhetspodden

Sweden

Varje tisdag möter Veckans Affärers hållbarhetsexpert Jessica Cederberg Wodmar en näringslivsprofil för att diskutera vad hållbarhet egentligen innebär för näringslivet.

Episodes

Andreas Berggren  

I årets sista avsnitt av Veckans Affärers Hållbarhetspodd träffar vi Andreas Berggren, VD på Fazer Food Service. Han berättar att Fazer jobbar aktivt för att öka mängden grönsaker i alla maträtter.

Helena Karlsson  

I dagens avsnitt av Hållbarhetspodden träffar vi RagnSells VD Helena Karlsson.

Peter Rehn  

I dagens avsnitt träffar vi superkocken Peter Rehn från Frivilligorganisationen Kockar utan Gränser, World Chefs. De samlar över 10 miljoner kockar från hela världen och hjälper bland annat till att laga mat vid katastrofer på mobila kök.

Micael Dahlén  

I dagens avsnitt träffar vi Micael Dahlén ekonomiprofessor, framtidsvisionär och författare med rockstjärnestatus.

Anders Sjunnesson, grundare och vd Pepins Group  

I dagens avsnitt av Veckans Affärers Hållbarhetspodd träffar vi Pepins Group's VD och grundare, Anders Sjunnesson. Han berättar att de som Europas största aktör inom crowdfunding för bolag är nöjda med att ha Sverige som marknad. "Det finns unika förutsättningar i Sverige för att detta ska fungera, inte minst tack vare digitaliseringen och massor av fina svenska bolag som vi vill hjälpa få nya engagerade ägare. Vi väntar med resten av världen ett tag", säger Anders Sjunnesson.

0:00/0:00
Video player is in betaClose