Halvnaket

Halvnaket

Sweden

Halvnaket med Romin & Hedström är podden som är just halvnaken. Öppet och hjärtligt pratas det om föräldraskap, entreprenörskap och vänskap. Du kommer helt enkelt under skinnet på både Kajsa Stina och Angelica och får även en inblick bakom produktionen när producent-Emma kommer in och sätter programledarna på pottkanten.

Episodes

Könet  

Det blir gravid-uppdatering så det står härliga till, och vi poddar från samma rum! Vem leder i graviditeten? Vems moderkaka täpper till hålet och vems bebis har osynlig magsäck? Vem tog reda på kön? Hur går tankarna kring namn på bebis? Sista avsnittet för i år - Sen vet ingen vad som händer! Gott nytt år på er kära lyssnare och tack för att ni står ut!

Halvnaket 0

Porrförlossning och Jag vill dö  

Vi pratar BARA om förlossning. Vem är livrädd? Vem kollar på porr under värkarna? Vilken funktion fyller våra partners egentligen och hur tänker vi inför kommande förlossningar? Alla svar i veckans podd helt enkelt. Vi ber om ursäkt för halvkasst ljud, tassande arga hundar och en peppad Fredrik. Mycket nöje!

Halvnaket 0

Förnedringen  

Det råkade bli snack om krämpor. Förnedring. Hån från den egna kroppen. Kajsa Stina vill prata klart om sin fot och Angelica vill bli buren. Och hur jämställda är vi egentligen när det kommer till föräldraledighet?

Halvnaket 0

Låååångtidsamning  

I detta avsnittet pratar vi BARA om amning. Kajsa Stina grillar Angelica om långtidsamning, varför gör man det egentligen? Hur ser våra amningshistorier ut och hur tänker vi inför kommande bebisar? Snacket och mjölken flödar.

Halvnaket 0

Kom tillbaka som gravid  

Vi är tillbaka!! Efter typ ett halvårs plötslig paus. Och nu är vi tillbaka som gravida, med en veckas mellanrum! Vem gravidspyr bäst? Ska man kolla könet på bebisen i magen? Och hur tänker vi egentligen kring att ha barn tätt respektive otätt? Mycket gravidsnack i det första av fem halvnakna avsnitt!

Halvnaket 0

Relationsrenovering & knivdåd  

Pollenallergi. Knivdåd. Emojidetox. Kort minne. Gråt i bil. Partnerirritation. Dyra kök. Utebliven bröllopsplanering. Vin. Fatta sammanhanget genom att lyssna. Avsnitt 18, varsågoda.

Halvnaket 0

Vuxenvänner  

Kommunjävel och ursinnesbankande. Bruten tå och sprängd ugn. Vi har inga vänner men vet precis hur man ska göra för att skaffa nya i vuxen ålder. Lyssna på avsnittet och lär!

Halvnaket 0

Håriga armhålor  

Angelica har begått sitt första brott och Kajsa Stina är förkylningsbitter. Vems hund är värst, hittehunden utan hyfs eller den som äter död fisk och rullar sig i bajs? Vems armhåla är egentligen hårigast och vågar man gå ut med fritt lurv? Och som grädde på moset har vi fått ett förnedrande mail, i alla fall om Kajsa Stina får bedöma.

Halvnaket 0

Att lägga ner en podd  

Vi kan inte ta kritik och lägger därför ner podden efter förra veckans kritikstorm. Reglerna är helt nya och världen är uppochner. Kajsa Stina har rört upp Angelicas känslor rejält och vi pratar om varför Angelica är så bra. Och eftersom vi gör allt gratis gör vi ändå vafan vi vill. Kort och koncist - Inga konstigheter.

Halvnaket 0

Mansmissbruket  

Katastrofrenovering och tröstchampagne. Mansmissbruk och Hur-träffade-ni-era-män-avslöjanden. Poddtips och smygdrickande. Och Mansgöra och Kvinnogöra - finns det eller?

Halvnaket 0

Korkade ammande påskfirare  

Vem drabbades av värsta olyckan under påsken? Vem blir utskrattad av sin man pga kunskapsbrist? Vem ammar längst och kan man amma andras barn? Fågeln har fått sitt namn och vi har gjort bort oss på sociala medier. Allt i en podd. Nummer 13, varsågoda.

Halvnaket 0

Bakfylla & Nakenbilder  

Ja, vad ska man säga och var ska man börja.. Detta avsnittet är inte som alla andra, det är mer helnaket än halvnaket. Vi kör "live" från Barnmässan i Karlstad och vad hände egentligen på lördagsnatten? Vem bjöd på shots? Vem busåkte hotellets hiss? Och vem bröt sitt heligaste löfte? Och så mycket snack om Barnmässan såklart. Högt och låg, som vanligt. Fast bättre.

Halvnaket 0

Push up & Gortexkängor  

Vi kom tillbaka (ja!) och i detta avsnittet blir det prat om skvalpande tuttar, vuxenpoäng och amningsbekymmer. Vems barn sprang bort på köpcenter? Vem har mördat Angelicas fågel Sven? Och vad ber vi er om tips på? Fullmatat, som vanligt. Och från och med nu är det torsdagar. Tack för tålamodet, vi älskar er.

Halvnaket 0

D som i D-kändis & Daniella  

Om ni står ut med lite blippediblipp pga av mobil för nära micken kan ni lyssna på vårt tionde, och kanske sista(?), avsnitt! Varför hatar Angelica internationella kvinnodagen? Vad gör Kajsa Stina till en dålig förälder? Och är vi D-kändisar..? Eller?

Halvnaket 0

Mundiarré  

Kajsa Stina kastar bollar i ögat på hunden och Angelica låser in sina pga för stort hus. Vem har lagt en iPad på biltaket och hur mycket mutar vi våra barn med paddan? Kajsa Stina dömmer ut rökande föräldrar med barnvagn och Angelica blir under poddens inspelning attackerad av ett äckligt djur. Det blir mundiarré på hög nivå och kanske avverkar vi tredubbelt så många ämnen som de ovan nämnda. Längsta, men kanske också bästa avsnittet hittills.

Halvnaket 0

Flatjeans, Bajsletare & HUS  

Detta avsnittet är vårt märkligaste avsnitt hittills. Det handlar mycket om hus men ni får även svar på följande frågar: Ska Kajsa Stina komma ut ur garderoben? Vem är den bästa bajsletaren? Och vad har tigern med Angelicas nya dammsugare å göra? Inte som alla andra avsnitt men kanske helt okej ändå? ps. Ber om ursäkt för burkigt Angelica-ljud, skall åtgärdas till nästa avsnitt! ds.

Halvnaket 0

Hängpattar & Buskörning  

Varför i hela fridens namn gråter Angelica varje gång hon kör bil? Vilka är de tre snyggaste delarna på Kajsa Stinas kropp efter barnafödandet? Vem har köpt ut vin och vem måste sluta cykla full? Fullmatad "pudd" som ni förstår, mycket nöje.

Halvnaket 0

Sexnaglar & Hemliga frågor  

Angelica och Kajsa Stina har tappat sin producent men känner sig starkare än någonsin! Men varför bloggar man egentligen? Ska barn ha nagellack? Och vilket är det äckligaste skånska ordet? Svar på allt i veckans avsnitt!

Halvnaket 0

Rövhatt  

Vi ligger nakna på badhusgolvet och blir förnedrade i duschen. Angelica, även kallad "Bajsmamman", berättar om sina tunga tonår och varför hon käkar tabletter. Kajsa Stina erkänner sitt mansmissbruk och ger tre heta filmtips. En salig blandning i veckans avsnitt av Halvnaket med Romin & Hedström!

Halvnaket 0

Vardagsfylla och vuxenångest  

Första avsnittet som är inspelat på distans är här! Kajsa Stina är kompissvartsjuk, Angelica är hög på sitt hus och båda är lite halvlulliga på vin. Vad är det bästa med att va vuxen egentligen? Och det värsta? Och Producent-Emma undrar: Vem är det som gör att man alltid känner sig som en misslyckad förälder? Fjärde avsnittet av Halvnaket - Varsågoda!

Halvnaket 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose