HanaPees otroliga podcast

HanaPees otroliga podcast

Sweden

Geni- och succébloggaren HanaPee pratar om högt och lågt med olika sidekickz

Episodes

134. Det var jag som kom på det  

Köpa läderfåtölj, kritik av bil, brexithelvetet, Martins nyhetschock, kan det verkligen bli krig i ett samhälle med hoverboards?, vad är EU, en väldigt höjd sadel, att fira framgång och störiga personer som ska påpeka att de "kom på" saker. TREVLIG LYSSNING!

133. Fingerboard i röva  

Martins orimliga höjdrädsla, Hannas besök på Gotland, känslan av att vara den som är "peppad på sprit", otrohet, folk som vill bli delade och finns det NÅNSIN "renhet" i förhållanden?

132. Majorn  

Fotboll, låta barn gråta, vad händer i Martins hjärna under stirr?, täcken i soffan, vuxenpoäng, en obehaglig taxichaufför och en ännu mer obehaglig lärarvikarie. Och så riktigt bra rapporter från gatan utanför Martin.

131. Ha kul och håll käft  

Martins oro över att sin son är bortskämd, Hannas bakishet, att stalka Fanny Lyckmans kille, droger, rant mot de som håller för sin kortkod, Jon Olssons kvinnosyn och personer som hela tiden ska analysera relationer.

129. FETTOKOPIATOR  

Vikten av att ha kallt vatten i kranen, Martins visioner om sitt liv och sina vanor, Hanna slår fast att det är ALDRIG tanken som räknas, Anna Book goohlåda-gate och barnboksstereotyper hos läkaren. TREVLIG LYSSNING!

127. Flackande blick  

Martin har bakisångest, Hanna ifrågasätter tv-programmet "Vem bor här?", Christopher O'regan pratar med gammal tant, popkristna som hatar nöje, giftemål, springa med gaser och massa mer!

126. GIF Sundsvall  

Energitjuvar, kompisar man inte vill ha, Hanna är en diva, Martin genomgår avancerat personlighetstest, feminister pissar, gynekologintresserade snubbar och inte minst GIFFARNANA GIFFARNANANA EEEHEEEYEEEEY GIFFARNANAAA!

124. Min Uffe  

Hanna har varit på krogen och är packad, Martin är nykter(!), det snackas att bo med sina föräldrar, flätor, juicekillar och plötsligt förvandlas Hanna till världens mest testosteronfyllda person.

123. Kan inte använda skohorn  

Martin ska bli fotbollsproffs, Hanna kan inte använda ett skohorn och det hela mynnar ut i ett långt samtal om klass. Och massa annat.

122. Martin Timell  

Hanna hoppas på att komma med i landslag, Martin har blandade känslor på fotbollsmatch, vad Martin Timell ser ut som, krisen i världen och hopplösheten.

121. Det vackraste barnet  

Youtubehelvetet, vad betyder ett pris? Martin har blåöga, träning, pollen, att se själsligt liv i saker, en svart barbara, våldtäkt av robotar, funderingar kring cd-skivor, Hannas vackrast-barn-pris och så Martins ekonomi-frisyr.

120. Bildningskomplex  

Hanna är extra arg på Martin, bildningskomplex, att värdera bra/dålig kunskap, en anekdot som aldrig kommer i ljuset och självklart Martins frisyr.

117. Rövsvetts-kudde  

Första tjugo minuterna om absolut ingenting, Hanna sjunger Pippi och berättar om sitt psykologbesök, Martin pratar i klyschor och avslöjar stor hemlighet. Kvinnor på trottoarer - ett problem? Och så en historia om en rövsvetts-kudde på Krangparty.

116. Kungspudel  

Hanna rantar över surhet som vapen, vi reder ut varför Martin rastar en kungspudel på lunchen, det blir lång utläggning om artikel som var för lång för att läsa klart, är pro partiers tydliga ståndpunkter och självklart älskar vi incest och nekrofili. Och som vanligt är vi utseendefixerade kring fina Martin (den här gången med riktigt bra tips mot svarta porer).

0:00/0:00
Video player is in betaClose