Handen på hjärtat

Handen på hjärtat

Sweden

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo Gonzalez Ni kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtat

Episodes

"40. Spökpiss"  

Den här veckan bevisar vi för Daki att det blir bättre ljud om man har micken vid munnen. Vi kommer oxå fram till att vi är så gamla att det alltid kommer spökpiss i kalsongerna. Danne har varit på damernas och Rodda har varit med damerna på herrarnas. Såklart mycket mer. Veckans lyssnar frågor: Min tjej har kontakt med sitt ex, hur ska jag tänka kring det? Vad är eran ventil i livet? Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"39. Sanny Dahlbeck"  

Den här veckan gästas vi av thaiboxningsproffset Sanny Dahlbeck. Vi pratar om allt från nakenselfies, uppmärksamhetsbehov, brutna knogar, träningsupplägg, karriär och framtidsplaner, såklart mycket mer! Veckans lyssnar frågor: Hur mycket och vad måste jag träna för att bli bra thaiboxare? Vad har vi för uppfattning och/eller erfarenhet av socialen? Min tjej förstår inte att mitt förflutna tynger mig. Hur ska jag hantera det? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"38. Pungvax"  

Den här veckan bjuder vi in Madeleine Vall Beijner för att få lite balans i våra samtal men det slutade mest i könsord och gapskratt. Vi får även höra Danne rappa för 10kr och såklart mycket mer! Veckans lyssnar fråga: Hur hanterar jag när någon i min närhet blir orättvist behandlad? Vad tycker ni om att media målar upp alla dessa utseende fixeringar? Jag lider av svår ångest, men är rädd att min sambo inte förstår mig? Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"37. Finger i skruven"  

Den här veckan kompenserar vi för förra veckans podd, vi har skönt flow och pratar om att Danne inte får läkarvård och är hypokondriskt lagd. Daki säger att man får ett finger i stjärten när man kollar klamydia i Norge? Rodda imiterar en exalterad kines. Såklart mycket mer! Veckans lyssnar fråga: Hur kom ni fram till vad ni ville göra med era liv? Får jag bli Dakis assistent? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"36. Skitpodden"  

Den här veckan hittar vi inte flowet, vi gör vårt bästa men det blir bara skit och på tal om skit så är en av oss magsjuk och håller på att skita ner sig under hela inspelningen ? Men vi tänker hellre ett mindre bra avsnitt än inget avsnitt alls. Varsågoda! Veckans lyssnar fråga: Min kille är beredd att flytta till en annan stad pga jobb, är han inte kär? slösar jag min tid? Hur gör man för att boka ett dj gig med handen på hjärtat i London? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com

"35. He´s a criminal"  

Den här veckan pratar vi om att en av oss lever thug life, folk som går bakom bilen när man backar, att våga testa nya saker, Danne ska operera sig och Rodda ska testa skådislivet, Daki lider av minnesförlust och vi brister ut i årets garv. Mycket mer såklart! Veckans lyssnar fråga: Min pappa har varit otrogen mot min mamma och säger att det är hennes fel, jag kan inte ens titta på honom längre. Vad ska jag göra? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"34. Omyndigförklarad"  

Den här veckan blir en av oss omyndigförklarad, kan ni gissa vem? Vi reder ut varför män kan känna sig sjukare än kvinnor. Vi pratar om att våga testa nya saker och vi har även fått betalt för podden för första gången. Veckans lyssnar fråga: Min vän har lämnat sin hund hos och mig och köpt en ny, vad ska jag göra? Jag är perfektionist och det får min hjärna att spöka. Hur ska jag tänka? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"33. Enter the Woo"  

Den här veckan får vi ett litet inhopp av självaste Woo. Vi pratar om otacksamhet, folk som skickar röstmeddelanden och någon av oss va tidig med att visa könet i webbkamera, som vanligt mycket mer. Veckans lyssnar fråga: Hur lärde vi känna varandra? Varför ringer han bara på fyllan? Varför är han så stolt? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"32. Det kan ha varit en hemmahund"  

Den här veckan pratar vi om när Daki räddade en gatuhund men som förmodligen var en hemmahund som han stal. Danne har sugit på ett äckligt finger, kissat med publik och återigen blivit förnedrad av en dörrvakt. Rodda får psykos på OS grenar som discus och spjut, varför skriker dom efter att dom har kastat? Och varför i helvete är sommaren så kort? Plus mycket mer. Veckans lyssnar fråga: Hur hanterar man, när ens barndomsvänner vänder en ryggen? Hur har Daki råd att leva som han gör? Hur definierar vi otrohet? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"31. Klas Eriksson"  

Den här veckan gästas vi av Klas Eriksson (@claerence) vi pratar sociala medier och likes, näthatare och starstrucks, utstrypningar, Daki skiter ner sig och vi kommer fram till att det är manligt med stor penis, och som vanligt massor av annat. Veckans lyssnar fråga: Vi båda saknar våra familjer, men kan inte komma överens om vilken familj och stad vi ska bo i? Jag är så redo för kärleken, hur gör jag för att träffa rätt? Jag känner mig fet, ful och äcklig. Vad ska jag göra? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"30. Inombords vrede"  

Den här veckan pratar vi om folk som glor, inombords vrede, Pokémon go, folk på krogen och som vanligt massor av annat. Veckans lyssnar fråga: Vad är det värsta som hänt på jobbet? Våra oskönaste kollegor? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"29. Semesterpodden"  

Den här veckan är Rodda och Daki på semester och lever life, vi pratar om Dannes bröllop, lastbilar som kör om varandra, vita lögner och massa annat! Veckans lyssnar fråga: Vi får ett brev från en polis. Hur bygger vi muskler? Var det ett övergrepp när Daki blev av med oskulden? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"28. Vi fakkar upp vår värld"  

Den här veckan pratar vi om hur mänskligheten systematiskt fakkar upp våran värld, hur myndigheter och regeringar sätter folk i skräck och varför den värsta sortens brottslingar så som pedofiler och våldtäktsmän får straffrabatter, och såklart mycket mer. Veckans lyssnar fråga: Vi båda saknar våra familjer, men kan inte komma överens om vilken familj och stad vi ska bo i? Jag är så redo för kärleken, hur gör jag för att träffa rätt? Jag känner mig fet, ful och äcklig. Vad ska jag göra? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"27. Lårkaka"  

Den här veckan pratar vi om att Danne blev nersparkad av en tjej och fick världens största lårkaka, Stockholms legendariska och skumma karaktärer och vi försöker få Daki att hänga med när vi byter samtalsämne, och såklart mycket mer. Veckans lyssnar fråga: Min familj tycker att jag inte ska försöka hjälpa min alkoholiserade bror. Vad ska jag göra? Vad ville ni bli när ni blev stora? Jag känner mig fet, ful och äcklig. Vad ska jag göra? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"26. Parmesanfot"  

Den här veckan pratar vi om att osthyvla foten, om det tyska äcklet som äter sin egen ana, när en av oss gick loss med baseboll trä och såklart mycket mer. Veckans lyssnar fråga: Är du en vikare eller en bollare? Vad tänker vi om husdjur? Sen kör vi lite pest eller kolera! Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"25. Fredrik Robertsson"  

Den här veckan gästas vi av Fredrik Robertsson som hjälper oss att reda ut våra frågetecken kring gayvärlden. Känsliga lyssnare varnas. Snuskig podd! Veckans lyssnar fråga: Vems ansvar är det att ha kondom? Vart går gränsen för ålderskillnad? Nytt avsnitt varje måndag 06:00 Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"24. Bakisångest deluxe"  

Den här veckan pratar vi om bakisångest. Danne har kört en 3 dagars som avslutades tumult på Stureplan. Daki blir tagen av Krogkommissionen och Rodda ångrar sina fyllefilmer, och såklart mycket mer! Veckans lyssnar fråga: Våra dröm jobb? Vad gör man när man blir utfryst av sina vänner? Hur såg våra dagar ut i tonåren? Vem raggade upp vem? Har vi fått sexuell uppmärksamhet pga podden? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"23. Maktmissbruk"  

Den här veckan pratar vi om folk som utnyttjar sin position. Danne blir lurad och förnedrad av en tjänsteman, Daki är rädd för att öppna sin egen post och Rodda löser mysteriet kring vaniljsmak och bäverstjärtar, och såklart mycket mer! Veckans lyssnar fråga: Vilka är våra 3 bästa svenska rappare? Har Danne rappat med Kartellen? Hur såg våra dagar ut i tonåren? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"22. Arton plus"  

Den här avsnittet är ingenting för den som är känslig, det är barnförbjudet hela vägen. Rodda blir sexuellt trakasserad, Daki tycker det låter skithäftigt att bli sprängd i röven, Danne blir skräckpullad? vi pratar homosexuella preferenser och 3 kanter. Veckans lyssnar fråga: Ska man berätta om man har legat med sin väns gamla ligg? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/h... Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

"21. Sami Rekik (Medina)"  

Den här veckan gästas vi av hitmakaren Sami från hiphop/pop gruppen Medina. Vi går från kalabalik i porrbutik till en middag med kungen. Vad är egentligen en sell out? Och såklart mycket mer! Veckans lyssnar fråga: Vad är attraherande hos en tjej? Går personlighet före utseende? Dejta eller kk? Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/h... Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härlig lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose