Handen på hjärtat

Handen på hjärtat

Sweden

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo Gonzalez Ni kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtat Maila oss gärna med tankar, ämnen och frågor: handenph@gmail.com

Episodes

"45. Alla i samma båt"  

Den här veckan pratar vi om att Danne har ett förargelseväckande face. Vi får inte grepp om varför det är sådan oordning i handväskor och sanningen om Dakis kärleksliv kommer äntligen fram, såklart mycket, mycket mer... ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min bästa vän har glömt bort mig sen hon skaffade kille. Vad ska jag göra? Jag har blivit sexuellt utnyttjad av en bekants kille, vafan ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

"88. Gangster"  

Den här veckan pratar vi om att Danne har blivit nekad inträde på en av Stockholms krogar för att han ser ut som en gangster? Vi pratar oxå om Dakis besök till akuten och hur fan man ska tjäna pengar på internet? Såklart mycket mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Varför är människor så jävla omogna och obroderliga nu för tiden? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat Näääk och Nimo - Mina Gangsters Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"87. AKUTEN"  

Den här veckan är äntligen Madde tillbaka och förgyller podden! Vi pratar om hur hon bröt tummen på tre ställen och om bristerna på akuten. Om att vara sexistisk och att tvingas rannsaka sig själv för förändring... Och finns det ens några som helst pålitliga nyhetskällor? ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Vad tycker ni om jägare? Är man en dålig människa om man jagar? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"86. Daki, ett minne blott"  

Den här veckan pratar vi om att Daki kan va ett minne blott och om att vara magsjuk med skägg, Danne tror att han fått en hjärtattack och Rodda följer upp ämnet om bli mobbad pga hudfärg. Såklart mycket mer.. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Har vi någon erfarenhet av squirting? Någon som är sugen på swingers? Min kille har börjat säga Shurda hela tiden, snälla få han att sluta. ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat Södrasidan - Blinka lilla stjärna Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"85. När är det okej att gola?"  

Den här veckan pratar vi om att "gola" finns det brott som är okej att gola på? Daki inser att han är i stort behov en Dakisstent. Vilka slang stör vi oss på? Och hur funkar wetsex? Såklart mycket mer.. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Mina 2 bästa kompisar har blivit ihop och jag har blivit tredje hjulet. Vad ska jag göra? Jag har ett jävla temperament, tror ni att det hjälper om jag börjar träna kampsport? Jag blir retad för min hudfärg av mina kompisar, vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Spotify: Handen på hjärtat Kaliffa - Helt seriöst Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"84. Nina Rung (100 våldtäker)"  

Den här veckan gästas vi av Nina Rung som de senaste 10 åren jobbat som kriminolog med inriktning på sex och våldsbrott mot kvinnor och barn. Vi får insyn i den tragiska verkligheten att det begås 100 (HUNDRA!!) fucking våldtäkter om dagen i Sverige! Det här måste få ett stopp!! Vi hoppas att med det här avsnittet verka förebyggande och att förmedla en djupare förståelse för vad som krävs från oss män. Snälla sprid detta avsnitt, hjälp oss att hjälpa andra. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag och min kille har svårt att kommunicera, han säger alltid att han inte förstår mig, så det slutar med att jag måste anpassa mig. Vad ska jag göra? Jag hade sex med en kille från krogen, vi hade jätte mysigt men plötsligt drog han sig ur mig och kom i mitt ansikte, är det okej? Jag var otrogen men när jag berättade för min kille som dumpa mig, ljög jag och sa att jag blev tvingad till sex för att vinna tillbaka honom men han ville inte, hur ska jag komma över mitt ex? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"83. Småkukskomplex"  

Den här veckan är vi tillbaka till rutiner igen. Daki förstår sig inte på grupptryck, Rodda har tankar kring hur oattraktiva människor blir castade till filmer och Danne har fått ett nytt komplex. Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Min tjej har gett upp på samhället, säger att hon inte ens skulle göra motstånd eller anmäla om hon blev utsatt för ett våldtäktsförsök, för det har ändå ingen effekt.. Vad kan jag göra för att förebygga att det händer? Jag är verkligen helt på botten just nu, min pappa har precis gått bort och min tjej har precis lämnat mig, jag flyr verkligheten just nu men jag måste bli stark och klara det här, vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"82. Lättklätt på Instagram"  

Den här veckan kör vi lite av ett special avsnitt. Danne och Madde är i Malmö och har spelat in en egen del av podden så dom har ingen aning om vad Daki och Rodda har sagt i veckans avsnitt. Men Danne och Madde diskuterar bl.a. lättklädda bilder, uppmärksamhet och likes på Instagram. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag har fattat tycke för en tjej på jobbet, ska jag göra slut med min nuvarande tjej, även om jag inte vet om hon på jobbet vill ha mig? Jag stör mig på att min tjej lägger ut lättklädda bilder på Instagram, räcker inte min uppmärksamhet? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Näääk och Nimo - går på moln Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"81. Vems ansvar är det egentligen?"  

Den här veckan är vi inte helt överens om vem som bär ansvaret för en trasig dator på Dannes bröllopsfest. Han som välte ut glaset över datorn eller han som ställde glaset bredvid datorn? Lyssna så får ni höra vem som tycker vad. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Hur behåller ni glöden i en relation? Vad gör man när killen hellre dippar i chips än i fittan? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Labyrint - pang pang Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"80. Ståndspindel"  

Den här veckan skulle vi gästas av Alpis men han sken med sin frånvaro. Rodda har upptäckt att det finns en brasiliansk ståndspindel, Daki strippar för pengar och Danne berättar att han är livrädd för att bli sövd. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Mina vänner accepterar inte ett nej, dom kallar mig för obror när dom inte får gömma olagliga saker hemma hos mig. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: @naaakochnimo ft @mwuana - allt för dig Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"79. Hemligheten om Tantrasex"  

Den här veckan är vi äntligen tillbaka med ett riktigt avsnitt igen! Allas vår favorit-Madde är med och då blir det som vanligt en hel del sexsnack, hon berättar att hon varit på en tantrakurs och där hon fick veta "hemligheten"... Vi pratar oxå om det oundvikliga med "Hesa Fredrik" och det slutar med att Danne ber Madde om ursäkt. Högt, lågt och ärligt! ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: För 2 år sedan blev jag lämnad av en riktig 10 poängare. Har inte riktigt kunna släppa henne, borde jag kontakta henne nu efter dessa år eller är det en dålig idé? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Ed Sheeran - Shape of you (Major Lazor Remix) Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"78. Kortkort"  

Den här veckan bjuder vi på en ännu kortare podd, vi inser att sommaren och allt vad det innebär har lämnat oss med lite utrymme för att förbereda och spela in som vi brukar. Men allt är bättre än inget och innan ni vet ordet av så är vi tillbaka med vanliga avsnitt igen. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Det här veckan blev det ingen fråga. ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Petter - In och ut på mig själv Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"77. Uncut"  

Den här veckan bjuder vi på en kort men helt oklippt podd, Danne är i Marbella och pratar mest om toppless och att simma i grottor, Daki är oklar och Rodda är bakis. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Det här veckan blev det ingen fråga. ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"76. Vad tycker ni lyssnare?"  

Den här veckan går vi igenom massor av mail från er lyssnare med era tankar och åsikter kring eskortpodden. Vad blir det för slutsats när alla får tycka och tänka fritt? ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Hur gör ni för att komma över något eran partner har gjort innan ni träffades men som du ändå inte tycker är okej? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"75. Eskortpodden"  

Den här veckan har vi fått oss ett mail där vi får smäll på fingrarna och det väcker frågor som "finns det lyckliga eskorter?" Och "är det okej att köpa sex i länder där det är lagligt, eller när det är självvalt att jobba med det?" Vi har inte svaret själva utan behöver tankar från er alla. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Vad kan man kräva av någon man bara träffat ett par gånger? Är det okej att hon inte ens svarar på sms? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Kaliffa - kalibrera Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"74. Dakipodden"  

Den här veckan är det nästa bara Daki som pratar vilket leder till en jävla massa felsurr men oxå massor av skratt. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag har en smal snopp. Min tjej kallar min snopp för ölkorven. Hur ska jag få henne att njuta? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Dani M ft Jamilla - Independent Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"73. Pinsamma sexminnen"  

Den här veckan är äntligen den numera Hollywood-kända @madeleinevallbeijner med igen och vi pratar om nakna pinsamheter. Det blir som vanligt massor av känslor, sex, skratt och problemhantering när hon är med. Men vad är det för pinsamheter Madde knappt klarar av att berätta? Lyssna så får du veta. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag får fjärilar i magen när jag ser mitt ex, jag har ny kille nu men ska jag ligga med mitt ex för att bli av med fjärilarna? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Luis Fonsi - Despacito remix Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

Swish kickback!  

Swish tävlingen är i full gång! Missa inte din chans att vinna 10% av totala potten!

"72. Jag är ingen player"  

Den här veckan pratar vi om att man blir yngre av att flyga över tidszoner, Vem är Danne lik egentligen?, Daki har äntligen ett tema men det visar sig att han inte riktigt kan prata om det.... senare i i podden blir det en del sex oxå. I vanlig ordning bjuder på massor av skratt. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag är 16 år och har legat med 35 personer, vad kan jag göra för att inte bli stämplad som en player? Tycker ni att 35 personer är för mycket? Min flickvän har kontakt med en kändis som hon fortfarande har kontakt med. Det tär på mig, vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Big Pun - Im not a player Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"71. Nagellacksmarodören"  

Den här veckan pratar vi om otrevliga tyskar, folk som försöker förgifta sina medpassagerare på flygplan med nagellack. Ska man verkligen vaccinera sig? Och hur är det egentligen med våra inre demoner? Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Varför är det så vanligt att just killar tatuerar in sin för eller efternamn på sig själv? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Gasten - Fan Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"70. KxK I FIxxAN"  

Den här veckan pratar vi rubriker, är snuskiga rubriker bättre än andra? Gissa vem som tycker att veckans rubrik är bra? När i vardagen ingår en öl? Daki tror att han hittat en säkerhetsmiss i banksystemet och hotar med att bajsa ner ett helt solarium. Rodda ger oss väldigt underhållande fakta kring Nordkorea och Kim Jong Un. Vi pratar oxå om kroppsideal, när är man egentligen i risig form? Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Jag har befinner mig The friendzone tillsammans med en tjej som jag är kär i, vad ska jag göra? Har ni fortfarande samma självbild som ni beskrev i ert första avsnitt? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Biz Markie - Just a friend Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose