Handen på hjärtat

Handen på hjärtat

Sweden

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo Gonzalez Ni kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtat

Episodes

"62. Julia Frej 2.0"  

I den här veckans avsnitt gästas vi av den fantastiska Julia Frej för andra gången och låter oss och er vara dom första i världen att få lyssna på hennes nya singel "Baby ta mig lika hårt som livet gör" från hennes kommande EP "Fröken Frejs epistlar. Daki bränner en humorsäkring och smittar Julia med ett skrattanfall av rang. Det kommer fram att Madde vill ligga med Julia och att Julia älskar Madde, Danne inser sin konkursens. Vi får höra allt om Julias nakenresa i Maldiverna och vi diskuterar en del kring PK maffian. Såklart mycket mycket mer! ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min tjej dumpande mig pga ultimatum från sin bästa vän. Hur ska jag ställa mig till detta? Min tjejkompis har börjat höra av sig mer sällan och när hon gör det vill hon bara ha mina tjänster. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Julia Frej - Baby ta mig lika hårt som livet gör. Stort tack till vår sponsor och samarbetspartner www.fixmyphone.se Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"62. Julia Frej 2.0"  

I den här veckans avsnitt gästas vi av den fantastiska Julia Frej @juliafrej för andra gången och låter oss och er vara dom första i världen att få lyssna på hennes nya singel "Baby ta mig lika hårt som livet gör" från hennes kommande EP "Fröken Frejs epistlar. Daki bränner en humorsäkring och smittar Julia med ett skrattanfall av rang. Det kommer fram att Madde vill ligga med Julia och att Julia älskar Madde, Danne inser sin konkursens. Vi får höra allt om Julias nakenresa i Maldiverna och vi diskuterar en del kring PK maffian. Såklart mycket mycket mer! ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min tjej dumpande mig pga ultimatum från sin bästa vän. Hur ska jag ställa mig till detta? Min tjejkompis har börjat höra av sig mer sällan och när hon gör det vill hon bara ha mina tjänster. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Julia Frej - Baby ta mig lika hårt som livet gör. Stort tack till vår sponsor och samarbetspartner @fixmyphonese Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"61. Hugo Rosas"  

Den här veckan gästas vi av superentreprenören Hugo Rosas @huggson vi får för första gången höra hans egna ord om hur hans karriär började med att han vann tv programmet "Den rätta för Rosing." Och hur han sen använda den språngbrädan till att bygga det han har idag. Och hur farligt är det att bli känd över en natt? Den här podden är ett garanterat garv med både högt och lågt. Såklart mycket mycket mer! ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Jag vill inte längre festa på samma sätt som mina vänner, men vill ändå inte förlora dom, hur ska jag hantera den situationen? Min tjejkompis är tillsammans med en kille som uttryckt sig rasistiskt, jag är besviken på henne som inte konfronterar honom. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Chords - secrets Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"60. Allt handlar om sex"  

Den här veckan är äntligen @madeleinevallbeijner tillbaka i podden och brinner av på en telefonförsäljare som skrek "Go fuck yourself" till henne, vi pratar om Roddas sjukskrivning, hur ska han klara livet med en hand? Daki har svårt att skilja på ledighet och sjukskrivning, Danne har tröttnat på att andra företag är rädda för att förknippas med mångfald, förort, hiphop och gatutalanger. Vi berör ämnet otrohet bland vänner, hur ska man tänka...? Vi firar Podcastens Dag, rekommenderar våra favoritpoddar och såklart...mycket, mycket mer! ----------------------- Veckans lyssnarfrågor: Hur laddar Madde upp för en fight? Mitt ex är elak och flörtar med andra killar, men jag saknar henne ändå, vad ska jag göra? Har ni någon erfarenhet av psykisk ohälsa? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Shaggy - It wasn't me Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"59. Desirée Nilsson (genuspodden)"  

Den här veckan gästas vi av storbloggaren Desirée "dessie" Nilsson vi pratar en hel del genus (Daki tror genus är en planet) och även feminism och har här vi 3 män lite att lära. Vi får även höra om hennes utekväll med Johnny Depp. Såklart mycket mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min väninna blir misshandlad av sin man, nu ska dom få barn och polisen gör ingenting trots flera anmälningar. Vad ska jag göra? Har ni några vänskapliga relationer till era ex? Jag och min sambo är på väg att separera, jag älskar henne så mycket och är orolig att jag aldrig kommer kunna känna såhär för någon annan igen!? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: HxB - Ta oss dit Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"58. Staten och kapitalet"  

Den här veckan pratar vi om att Rodda har brutit axeln och tvingats åka hem till Sverige redan nu. Danne har fördjupat sig lite i statens spelmonopol, Daki pratade om massor med roliga saker men eftersom att batterierna i hans mick var slut så kommer ni bara få höra hälften av det, haha. Och som vanligt mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Hur gör Danne sin tacos? Jag kommer aldrig ikapp ekonomiskt trots att jag jobbar så mycket jag bara kan. Vad ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Ebba Grön - Staten och kapitalet Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"57. Homosexfeber"  

Den här veckan pratar vi om hur Rodda har råd med sin lyxresa som han vägrar komma hem ifrån. Danne har gjort ett modelljobb som han är allt annat än nöjd med. Daki pratar om känslor, när tappar man respekten för sig själv för att man flyttar sina gränser för att förstå andra, och sen forskar vi lite i att folk verkligen har trott att homosexualitet är en sjukdom? Och som vanligt mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Jag har svårt att sitta still och har extremt mycket energi, samt att jag blir väldigt arg. Jag tror jag har en diagnos men vågar inte göra en utredning för vill inte att folk ska dömma mig, vad ska jag göra? Min kompis hamnade i slagsmål och jag vågade inte hjälpa till, nu är hon sur på mig. Varför då? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Södrasidan - allt e precis som det ska va Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"56. Rektal kollaps"  

Den här veckan pratar vi om Trump och hans dokusåpa till beslut. Gissa vem av oss som somnat bakom ratten? En av oss blir smärtsamt medveten om hur liten snopp han har, och vi lyckas inte vara seriösa, hur mycket vi än försöker så kan vi inte hålla oss för garv när det passar som minst. Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min kille vägrar vaginal sex? Han vill endast ha analsex, hjälp mig! ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Sean Paul - Trumpets Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"55. Gatumusikanterna"  

Den här veckan så har Danne fått nog av alla skjutningar och våldtäkter som sker helt öppet i vårt samhälle, Daki går loss på korruptionen i Serbien och Rodda är omringad av gatumusikanter. Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: En serbisk gangster slänger hårda ord mot Jelena, Daki hur hanterar du det? Ska jag tillrättavisa folk på gymmet som gör fel? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Fjärde Världen - Gatumusikanterna Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning! #handenpåhjärtat #podcast #newpodcast #trehjon #shurdas #samtal #relationer #humor #ångest #känslor #podd #pod #youtube #vänner #minnen #kärlek #hph

"54. Tur du har fame"  

Den här veckan är det riktigt rörigt Rodda är i LA och lever livet, Daki är i Serbien för att delta i en dokusåpa och vi har svårt att få ihop tiden till att podda, men det blev en podd tillslut.. typ! Vi pratar om att Carola inte haft sex på 14 år och att det är tur för Rodda att han är kändis eftersom att han är så ful...? Och så får vi höra allt om Dakis frieri i Serbien. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Jag har alltid blivit retad för att jag är så kort, hur ska jag få dom att sluta? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Doff & Yaya - Datch Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"53. Josefin Crafoord"  

Den här veckan gästas vi av Josefin Crafoord, vi pratar om hennes karriär som popartist, hennes kärlek för Scooter och hennes största ekorrgos Erik Saade till att hon frågat chans på Quincy Jones, vi försöker sköta oss men det slutar i porr och snusksnack. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min kompis träffar en kille som hon inte får träffa pga religon, jag är orolig för hennes liv, hur ska jag göra för att få henne att tänka klokt? ----------------------- Podden släpps varje måndag kl 05:00. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik: Dominicer - disco dance Vi tar tacksamt emot gåvor på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"52. Ett års podden"  

Den här veckan fyller vi ett fucking år!! Fattar ni? Helt sjukt! Så jävla kul att ni följt och fortsätter följa oss i våra liv. Tack ni är fett bäst! Shurda for life! ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik av 50 Cent. Vi tar tacksamt emot en gåva på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"51. Osams-podden"  

Den här veckan kommer vi inte riktigt överens och det slutar med att vi blir osams. Kanske beror det på att Rodda blir jämförd med Kim Jong Un, eller kanske för att vi pratar i munnen på varandra? Eller har vi helt enkelt bara tröttnat? Såklart mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Han slutade höra av sig efter att vi låg. Utnyttjade han mig? Hur hanterar ni era framtidsvisioner? Hur har ni sån disciplin när det kommer till träning? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik av DC Grimsta Vi tar tacksamt emot en gåva på Swish 073-261 41 47 Härlig lyssning!

"50. Nakendejt"  

Den här veckan pratar vi om jul/julångest, får vi chansen av er lyssnare så kommer vi att lotta ut 10 000:- till en av er. Vad skulle du välja för aktivitet om du gick på en dejt helt naken?, vem betalar vems lön?, vart går gränsen för att ha rätt att bli kränkt? Och mycket mer. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Jag blir vansinnig, allt blir svart.. det måste upphöra. Vad ska jag göra? Vi är 2 ganska snygga tjejer som är trötta på att ragga på nätet, men ingen nappar live? Hur ska vi göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Musik av DC Grimsta Härligt lyssning!

"49. Q & A - del 2"  

Den här veckan grillas vi av våra lyssnare och svarar med handen på hjärtat på hela 80 frågor. Har vi några tvångstankar? Är vi kriminella? Hur ger man den bästa avsugningen? Vad ångrar vi mest av allt? När ska vi podda live? Ja allt mellan himmel och jord. ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

"48. Musse Hasselvall"  

Den här veckan gästas vi av Musse Hasselvall. Vi pratar om allt från Rallarsving, till MMA, politik och om filmen Sökarna. Danne berättar hur filmen har inspirerat honom till dumheter och vi lyckas romantisera något som vi i slutet av avsnittet kommer till insikt om och hur fel det faktiskt är. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min kille har lämnat mig och jag älskar honom, hur ska jag hantera separationen? Jag träffar en kille på Tinder, han bort några timmar bort, allt har varit bra tills att han nu skyller på avståndet för att inte ses, vad menar han? Hur tycker ni att vi tillsammans kan förebygga våld? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

"47. Polisanmälan"  

Den här veckan har Danne gjort något fett pinsamt, Daki tappar det på att Sverige är så lätt kränkt och Rodda har bevittnat ett slagfält. Utöver det så lägger vi fokus på samhället hur män beter sig och hur utsatta kvinnor ska agera. ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Vi följer upp det omtalade våldtäktsbrevet till oss. ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

"46.PMS-podden"  

Den här veckan hoppar Madde in och skäller ut oss efter noter, PMS och psykbryt, en av oss blir tagen på bar gärning inför en trekant och en annan av oss drar en Daki, såklart mycket, mycket mer... ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min tjej har ett as till ex, hur ska jag göra för att inte bli våldsam när vi ses alla 3? Hur tänker ni kring tjejer som anmäler oskyldiga killar för våldtäkt? Är man fortfarande oskuld om man endast har haft analsex? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

"45.5. Det svenska podcastpriset"  

Hej och tusen, tusen tack till er alla som lyssnar, utan er är vi ingenting. Det här är inget riktigt avsnitt och vi vet att det är mycket begärt men vi skulle bli så glada om ni ville rösta på oss i det svenska podcastpriset http://podcastpriset.daytona.se/ tack på förhand. / Danne, Daki och Rodda

"45. Alla i samma båt"  

Den här veckan pratar vi om att Danne har ett förargelseväckande face. Vi får inte grepp om varför det är sådan oordning i handväskor och sanningen om Dakis kärleksliv kommer äntligen fram, såklart mycket, mycket mer... ----------------------- Veckans lyssnar frågor: Min bästa vän har glömt bort mig sen hon skaffade kille. Vad ska jag göra? Jag har blivit sexuellt utnyttjad av en bekants kille, vafan ska jag göra? ----------------------- Podden släpps varje måndag 05:00 och finns på alla dom vanliga ställena. Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA Mail: handenph@gmail.com Härligt lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose