Harm og Hegseth

Harm og Hegseth

Norway

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan! Og vi skal selvfølgelig snakke om alle andre kjendiser også, bortsett fra Arne Treholt. Han var russisk spion.

Episodes

#52 Livepodcast: Skam-Eskild, P3 Gull og Tones jul  

Vegard og Morten har hatt livepodcast for et utsolgt Rockefeller i Oslo. NB: Beklager litt dårlig lyd. Lydopptak: Rockefeller. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Redigering: Magne D. Antonsen og Ronny Furevik.

#51 Kanye, AMA´s og fitness  

Morten er aggressiv etter en tung uke og Vegard stråler med ferskt VG helg intervju. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

Kanye, AMA´s og fitness  

Morten er aggressiv etter en tung uke og Vegard stråler med ferskt VG helg intervju. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#50 Instapause, kronikk og avføring  

Vegard snakker ut om et viktig budskap og en liten skrekk historieMorten deler også mye, men holder litt igjen. #teasing Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#49 Kjendisgalla, Stordalen og trekant  

Vegard og Morten er fortsatt sjælven i kroppen etter kjendisgallaen på søndag, og Vegard har sendt fyllemelding til Petter Stordalen. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Siri Pallesen.

#48 Livepodcast: Kjendisgallaen, SKAM-homsing og hasj  

Vegard og Morten har hatt livepodcast fra «Hvaskjer» på Torshov i Oslo. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Siri Pallesen.

#47 Skavlan dynastiet, Mariah Carey og Vine  

Vegard og Morten er ekstremt trøtte, men har alltid energi til litt gossip. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#46 Bonusspor: Intervju med Marcus og Martinus  

Morten intervjuer Marcus og Martinus om boka, kinofilmen, musikken og verdensherredømme. Vanlig podcast kommer også denne uken. Med Morten Hegseth. Produsert av Siri Pallesen.

#45 Silikon, Zara Larsson og selvforakt  

Vegard og Morten er som alltid rotete og ustrukturerte. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#44 Johaug, skattelistene og Top Model  

Vegard og Morten er klar for helg. De er klare for å leve livet 110%. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#43 Johaug, skattelistene og top model  

Vegard og Morten er klar for helg. De er klare for å leve livet 110%. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#43 Bonusspor: Intervju med Sophie Elise om boken  

Morten intervjuer Sophie Elise Isachsen om bokdebuten «Forbilde». Vanlig podcast kommer også denne ukenn. Med Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#42 Skam, Fernet-fylla og Kardashians  

Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#41 Livepodcast: Bieber, Gigi og Matilda synger  

Vegard og Morten har sin første livepodcast fra «Hvaskjer» på Torshov i Oslo. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#40 Brangelina, Bieber og gulp  

Vegard og Morten graver dypt i Brangelina skilsmisse og koser seg med det. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#39 Fyllekino, Kate Moss og Vegards kjærlighetsliv  

Fyllekino, Kate Moss og Vegards kjærlighetsliv. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#39 Fyllekino, Kate Moss og åpen anus  

Fyllekino, Kate Moss og åpen anus. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#38 Frua selger huset, brudd og boller  

Vegard er som vanlig redusert og Morten er som vanlig en utfordring. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#37 Amy Schumer, VMAS og prinsen flytter  

Vegard er i fnisehumør og Morten har eksistensiell krise. Produsert av Magne D. Antonsen.

#36 Kjendisfylla, iskrig-runk og Insomnia  

Vegard har hatt en søvnløs natt, og Morten gir han råd og angst på samme tid. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose