Harm og Hegseth

Harm og Hegseth

Norway

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan! Og vi skal selvfølgelig snakke om alle andre kjendiser også, bortsett fra Arne Treholt. Han var russisk spion.

Episodes

#46 Bonusspor: Intervju med Marcus og Martinus  

Morten intervjuer Marcus og Martinus om boka, kinofilmen, musikken og verdensherredømme. Vanlig podcast kommer også denne uken. Med Morten Hegseth. Produsert av Siri Pallesen.

#45 Silikon, Zara Larsson og selvforakt  

Vegard og Morten er som alltid rotete og ustrukturerte. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#44 Johaug, skattelistene og Top Model  

Vegard og Morten er klar for helg. De er klare for å leve livet 110%. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#43 Johaug, skattelistene og top model  

Vegard og Morten er klar for helg. De er klare for å leve livet 110%. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#43 Bonusspor: Intervju med Sophie Elise om boken  

Morten intervjuer Sophie Elise Isachsen om bokdebuten «Forbilde». Vanlig podcast kommer også denne ukenn. Med Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#42 Skam, Fernet-fylla og Kardashians  

Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#41 Livepodcast: Bieber, Gigi og Matilda synger  

Vegard og Morten har sin første livepodcast fra «Hvaskjer» på Torshov i Oslo. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#40 Brangelina, Bieber og gulp  

Vegard og Morten graver dypt i Brangelina skilsmisse og koser seg med det. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#39 Fyllekino, Kate Moss og Vegards kjærlighetsliv  

Fyllekino, Kate Moss og Vegards kjærlighetsliv. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#39 Fyllekino, Kate Moss og åpen anus  

Fyllekino, Kate Moss og åpen anus. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#38 Frua selger huset, brudd og boller  

Vegard er som vanlig redusert og Morten er som vanlig en utfordring. Produsert av Magne D. Antonsen. Denne podcasten inneholder kommersielt innhold. Det blir lest opp av programleder. For at du som lytter skal kunne skille kommersielt og redaksjonelt innhold, har vi identifisert dette med en kjenningsmelodi.

#37 Amy Schumer, VMAS og prinsen flytter  

Vegard er i fnisehumør og Morten har eksistensiell krise. Produsert av Magne D. Antonsen.

#36 Kjendisfylla, iskrig-runk og Insomnia  

Vegard har hatt en søvnløs natt, og Morten gir han råd og angst på samme tid. Produsert av Magne D. Antonsen.

#35 Kygo-fest, Bieber-drama og nytt Kardashian show  

Vegard har festa rumpa av seg den siste uka og morten har vært på hytta. Produsert av Magne D. Antonsen.

#34 Tåkeprat og tåkefast  

Vegard står fast på fadderuka i Volda, men Morten ringer og slår av en prat. Produsert av Magne D. Antonsen.

#33 Willam-exit, nakenbilder og skilsmisse  

Vegard Harm og Morten Hegseth er tilbake, hør om praten om Willam-exit, nakenbilder og skilsmisse. Produsert av Magne D. Antonsen.

#32 Gjest: Sandra Lyng  

Vegard er på VG-lista-turné, så Morten intervjuer favorittkjendisene våre. Denne uken møter han Sandra Lyng, som forteller om mobbing i barndommen, kjærester og livet som artist. Produsert av Siri Pallesen.

#31 Gjest: Vegard Harm  

Vegard har tatt en pause fra VG-lista-turnéen for å bli portrettintervjuet av Morten, slik at Morten kan stille ham alle spørsmålene han ikke har turt å spørre om på kontoret. Produsert av Siri Pallesen.

#30 Gjest: Silje Nordnes fra P3-morgen  

Vegard er på VG-lista-turné, så Morten intervjuer favorittkjendisene våre. Denne uken møter han Silje Nordnes, som prater om snusing, selvdisiplin og hvordan det var å komme ut på et lite sted. Produsert av Siri Pallesen.

#29 Gjest: Sophie Elise  

Vegard er på VG-lista-turné, så Morten intervjuer favorittkjendisene våre. Denne uken møter han Sophie Elise, som leser høyt fra boken sin og prater om oppveksten, kjærlighet og festing. Produsert av Siri Pallesen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose