Harm og Hegseth

Harm og Hegseth

Norway

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan! Og vi skal selvfølgelig snakke om alle andre kjendiser også, bortsett fra Arne Treholt. Han var russisk spion.

Episodes

#71 Vagina på ryggen, fylla-krise og SKAM-nam  

Påskeferien er over. Vegard har bæsjet seg ut og Morten har fått en vagina på ryggen. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#70 Sykemelding nr.3, forbilder og pride parade  

Morten er sykemeldt fordi han ikke klarer å gå og Vegard er opphengt i Downton Abbey. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#69 Prolaps, Nazi-Harm og Bjørn Kjos  

Morten har skeiv rygg og Vegard har trøtt fjes når de møtes i podcast-studioet for sin ukentlige prat om kjendiser. Og selg selv. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#68 Gaybar, sammenbrudd og Lindsay Lohan  

Vegard har flytta til Stokke og Morten er lam. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#67 SKAM-innspilling, London-tur og Bloggerne  

Morten har snoket på SKAM-innspillingen og er irritert på Bloggerne-dramaet. Vegard er bare seg selv før de reiser til London. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#66 Hvem tror du at du er, jævla homo og penger  

Vegard og Morten er tilbake i podcast-studioet. Topp stemning. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#65 Livepodcast: Hvit måned, Grindr og Honey Boo Boo  

Vegard og Morten har livepodcast på Hvaskjer i Oslo. God stemning. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#64 Psykolog, bloggerne og Grammy  

Vegard er tilbake og hverdagen kan gå tilbake til normalen. Morten har vært i Berlin og gjort masse ... ting. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne Antonsen.

#63 Ny Vegard-Vikar, Farmen-kjendis og sirkus-Valen  

Tidligere VGTV-programleder Einar Tørnquist kommer hjem og er vikar for Vegard i dagens podcast. Med Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#62 Vegard-vikar, bitre-Britt og alt om farmen  

Vegard er sjuk og «Farmen»-deltager og Morten-eks, Tore Petterson, er vikar. Med Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#61 Bey er gravid, spellemann og søvnparalyse  

Morten har fortsatt ryggen til en 80 åring og Vegard er usikker på om han skal ut eller ikke. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#60 Valium, Costume og Ed Sheeran  

Morten har ødelagt ryggen fordi han tror han er toppidrettsutøver og Vegard prøver å få rutiner i hverdagen. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#59 Vixen, Tone og Larvik-jentene  

Morten og vegard er fyllesyke etter Vixen blog award. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#58 Angst, Golden Globes og drita-seminar  

Morten har kaffeangst og Vegard er i sånn passe godt humør. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Siri Pallesen og Magne D. Antonsen.

#57 Dildo, Kim K og DrayLo  

Vegard og Morten er tilbake fra ferie. De er reduserte, men praten flyter. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dildo, Kim K og DrayLo  

Vegard og Morten er tilbake fra ferie. De er reduserte, men praten flyter. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#56 Julespesial  

Vegard og Morten svarer på spørsmål fra Snapchat og snakker om jula. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#55 Drita på julebord, Rob og Chyna og legebesøk  

Vegard og Morten gleder seg til juleferie. Men først på de grave seg igjennom en god prat om alt mulig rart. Mest om seg selv. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#54 Syria, Mia G og siste SKAM  

Morten er som vanlig fly forbanna på Vegard og hans tafatte kropp dagen derpå. Han må gå på sinnemestringskurs. Vegard kan betale dette. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

#53 Tinder, barnebursdag og ånder  

Vegard og Morten havna utpå i går. Vegard kom for sent til jobb og Morten fikk raserianfall. Med Vegard Harm og Morten Hegseth. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose