Hästpodden med Anna och Vanessa

Hästpodden med Anna och Vanessa

Sweden

Hästpodden – den nya podden för hästälskaren. Hästpodden leds av artisten och hästtjejen Vanessa Falk ihop med Anna Wallberg, diplomerad C-tränare, aktiv tävlingsryttare i dressyr och sedan 2007 tränare av svenska kända profiler inför Stjärnornas hoppning. Anna är även Vanessas tränare. I Hästpodden får ni följa Anna och Vanessa när de pratar vitt och brett om hästar på längden och tvären. Det blir personliga samtal och även en och annan intressant gäst.

Episodes

65. Livepodden  

Hästpoddens första livepodd! På Falsterbo Horse Show, i samarbete med Twilfit.

Trevlig lyssning.

53. Vanessas app!  

Vanessa berättar om sin nya genialiska app. Anna har fått luftrörskatarr! Tävling. Hur skyddar vi våra hästar? Med mera.

Trevlig lyssning!

Maila gärna på annaochvanessa@gmail.com

52. Ett år med podden  

Anna berättar om sin tävling, som självklart inte alls gick som planerat. Fortsättningen om att komma upp på hästen. Stel och omodern sport? Hästar på tv. Osv m.m

Maila gärna på annaochvanessa@gmail.com

51. Je ne sais va?  

Ur innehållet:

Franska? Världens mysigaste prisutdelning. Lite kolik. Som vanligt en del stress-snack. Hur har det gått för Anna att komma upp på hästen? Lyssnarfråga! Osv mm. 

Trevlig lyssning och maila gärna på annaochvanessa@gmail.com

50. Rör mig inte  

Lite ur innehållet den här veckan:

Anna har ganska stora problem med sin häst När man instruerar sin coach Ta inte föregivet att du kan flytta rumpan! Närhetsfobi

Maila oss gärna på annaochvanessa@gmail.com

 

Trevlig lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose