HBKpodden

HBKpodden

Sweden

HBKpodden är en intervjupodd för alla med ett stort hjärta för Halmstads BK. Här får du möta spelare, ledare och profiler med HBK-anknytning. Vi finns på facebook och instagram. Frågor och feedback; hbkpodden@gmail.com

Episodes

Avsnitt 8 - Håkan Svensson  

En riktig målvaktslegend kommer till HBKpodden. Håkan Svensson har spelat i klubbar som Halmstads BK, AIK, Malmö FF och många fler. Dessutom blev det en tur i det det svenska landslaget. Han innehar fortfarande rekordet att i hela 808 minuter ha hållt nollan i allsvenskan. Han bjuder på en riktigt skön intervju med skratt, minnen och mycket mer.

HBKpodden 0

Avsnitt 7 - Andreas Jankevics  

Avsnitt 7 - Andreas Jankevics by Johan Achiniotis

HBKpodden 0

Avsnitt 6 - Simon Bakkioui  

Halmstads BKs sjukgymnast Simon Bakkioui gästar podden och berättar bland annat om sitt långa samarbete med klubben och de spelare han behandlat och kommit i kontakt med.

HBKpodden 0

Avsnitt 5 - Antonio Rojas  

Halmstads BKs nummer 10 gästar HBKpodden. Antonio Rojas blev utsedd till månadens spelare i September och sliter ständigt på mittfältet.

HBKpodden 0

Avsnitt 4 - Stojan Lukic  

I det fjärde avsnittet är det Halmstads BKs målvaktsgigant Stojan Lukic som ställer upp på en intervju.

HBKpodden 0

Avsnitt 3 - Michael Svensson  

Michael Svensson gästar HBKpoddens tredje avsnitt. Han har varit lagkapten i Southampton i engelska Premier League, vunnit SM-guld med Halmstad BK och spelat i svenska A-landslaget.

HBKpodden 0

Avsnitt 2 - Janne Jönsson  

I det andra avsnittet av HBKpodden bjuder Janne Jönsson på en trevlig och intressant intervju. Halmstad, Japan, Norge, Arsene Wenger och mycket mer står på agendan.

HBKpodden 0

Avsnitt 1 - Mohammed Ali Khan  

Mohammed Ali Khan gästar premiäravsnittet av HBKpodden. Hur ser han på HBK, fotbollen och livet? Och vad är skillnaderna mellan att vara fotbollsspelare i Kina och Halmstad?

HBKpodden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose