Hector & Rasmus – Nöjesguiden Podcasts

Hector & Rasmus – Nöjesguiden Podcasts

Sweden

Nöjesguidens Göteborgsredaktör Rasmus Blom träffar Hector Apelgren varje vecka för djupsinniga analyser.

Episodes

Hector & Rasmus #29: "Obrigado"  

Hector & Rasmus gör ett nedslag i din semester! Samtalet tar dig från maten i Italien till indianerna i Bohuslän. Rasmus Blom vill äta som en astronaut. Hector Apelgren vill prata om smaker. Allt om Håkan Hellström-filmen "Känn Ingen Sorg".

Hector & Rasmus #28: "Pelikanen"  

I avsnitt 28 av Hector & Rasmus får vi höra om Hector Apelgrens maniska midsommar. Rasmus Blom presenterar en skräckfilmsidé för Disney. Allt om "sjöjungfrun" på Starbucks och "pelikanen" i Mölndal. Missa inte veckans avsnitt.

Hector & Rasmus #27: "Sommarspecial"  

Hector & Rasmus släpper en extrainsatt sommarspecial, perfekt att lyssna på ute i solen eller en regnig sommardag på västkusten. Rasmus Blom och Hector Apelgren resonerar och drar slutsatser kring en lista över global penismätning. Finns det till exempel ett direkt samband mellan ett lands kärnvapeninnehav och ett lands penislängd? Ta reda på detta och mycket mer i den stora sommarspecialen.

Hector & Rasmus #26: "Paradisfågeln"  

Hector Apelgren är tillbaka från Nya Zeeland och gör Rasmus Blom sällskap i avsnitt 26 av Nöjesguidens Göteborgspodcast. Tillsammans pratar de om tv-serien Girls, samboskap och det naturliga urvalet. Allt om djungelns bästa paradisfåglar.

Hector & Rasmus #25: "Världens bästa stad"  

Hector & Rasmus firar valborg och 25 avsnitt! Det handlar om sakerna man måste göra i Göteborg för att ta sig vidare till nästa level och nästa stad. Rasmus har mejlat Lisebergs VD och Hector har skämt ut sig på en lastbåt i hamnen. De lanserar begreppet Tipp-Ex-list - "Listan på saker du vill göra men sedan ångra". Missa inte veckans show!

Hector & Rasmus #24: "Jämna plågor"  

Det är avsnitt 24 oavsett vad Hector & Rasmus ropar ut i introt. Men vem bryr sig om siffror när man kan prata om ARBETARKLASSEN. Det blir världsfrånvänt! Därefter vandrar avsnittet vidare till TRÄNING. Tips och trix inför beach 2013! Om muskler du inte visste fanns och drömmen om att se ut som Brad Pitt i Fight Club. Missa inte!

Hector & Rasmus #23: "Goda tider"  

Avsnitt 23 av Hector & Rasmus är inspelat i ett bibliotek tillsammans med veckans gäst Olga Mannheimer. Det blir geografi och filosofi - där du får testa dina kunskaper! En barndom krossas i realtid. Ett på alla sätt kaotiskt avsnitt!

Hector & Rasmus #22: "Den fjärde dimensionen"  

Nummer 22, det låga avsnittet. Rasmus Blom och Hector Apelgren längtar sig bort till det okomplicerade livet. Som det okritiska samtalet på ett gym eller den simpla handlingen i en porrfilm. Drömmen om ett kärnvapenkrig och MTV Cribs. Missa inte veckans avsnitt!

Hector & Rasmus #21: "Den nakna hemligheten"  

Missa inte avsnitt 21 av Hector & Rasmus! Hector Apelgren pratar om den nya glasstrenden och berättar hur du gör din egen glass. Rasmus Blom pratar om att vara naken. Vidare till att vara utklädd till hare. Den fria själen Hector möter den svårt traumatiserade Rasmus. "Lev lite, för fan", ryter Apelgren. Avsnittet går även att ladda hem på iTunes.

Hector & Rasmus #20: "Försvarstalet"  

Avsnitt 20 av Hector & Rasmus firas med en specialvinjett av Jonas Schwartz. Hector Apelgren gör upp med sin egen barndom! Jeanne d'Arc hör Gud och Proffessor X kan inte kontrollera sina egna ben. Allt om superkrafter! Dessutom en anekdot från Riche i Stockholm. Missa inte veckans avsnitt!

0:00/0:00
Video player is in betaClose