Heia Brann!

Heia Brann!

Norway

Podcast by Heia Brann!

Episodes

Sats knallhardt og høyt, LAN!  

Sogndal-kampen, supportere som synger Nystemten før seieren er i boks, kommende kamper og Alex Horwath er noe av det vi prater om i denne episoden av Heia Brann!

#winningmentality  

Europacup-exiten var tung å svelge så vi innvilget oss selv en måneds lang sommerferie. Nå har Brann omsider begynt å vinne igjen, og da er vi selvsagt tilbake med en podkast. Vi snakker mest om Viking-kampen, men og litt om sommeren som har gått, for det har skjedd litt i og rundt Brann de siste ukene.

Kollaps eller korreksjon?  

Kampen mot Sarpsborg endte med et kjipt tap, men heldigvis skjedde det småting på banen og tribunen vi kan flire av. Men om serieformen er svak for tiden kan vi om ikke annet glede oss over Europa, enn så lenge.

Stabæk-skuffelse, Osdal-hyllest og Europa-forventning  

Det skjer mye i og rundt Brann for tiden. I denne episoden snakker vi om det kjipe tapet borte mot Stabæk, supersupporter Alexander Osdal har nå sett over 700 obligatoriske Brann-kamper på rad og får sin velfortjente hyllest. Vi snakker selvsagt litt om det som skal skje i Europa og det forestående overgangsvinduet.

Enorm Tifo, middels kamp  

I denne episoden snakker vi om VIF-kampen og den storslåtte Tifoen ved innmarsj, det som skal skje på Nadderud søndag kveld og vi oppsummerer første halvdel av sesongen

Endelig er Bergen på gang!  

Vi ser frem mot søndagens storkamp mot VIF hvor billettsalget antyder mye folk på Stadion. Vi snakker og om Europa-eventyret Brann forhåpentligvis snart skal legge ut på.

Hvor skal dette ende?!  

Kalasseier over Stabæk, serieledelse og trekning i kvalifiseringen til Europa League. Vi har mye gøy å prate om denne gangen!

Tre kamper - to i podstudio  

Vi diskuterer de tre siste Brann-kampene, med mest fokus på Aalesund-kampen og hva som gikk galt i andre omgang. Årets cup-oppsett er vanskelig å bli klok på og heller ikke vi skjønner hvorfor det nå skal være to måneders pause mellom runde tre og fire. Litt Europa-snakk klarer vi også å snike inn på slutten av episoden.

Saft suse for en seier!  

Vi snakker om den deilige snuoperasjonen mot Sogndal, turen og kampen, alt var perfekt på lørdag! I tillegg diskuterer vi det som skal skje i ukene fremover.

Hurra for Brann!  

På selveste nasjonaldagen hyller vi Brann med en podkast hvor den meget overbevisende 5-0-seieren over Sandefjord selvsagt er teamet som vies mest plass. Vi prater litt om stemningen på 16. mai og utfordringene med sangtempo på Frydenbø-tribunen.

Roser er røde, Molde er gule og blå  

Vi snakker om den gode andre omgangen mot Molde, Jakob Orlov, bjørnen Braaten, lokale spillere i Brann-troppen og kampene som kommer.

Spill til fløyten går!  

Etter tre dager i kjelleren har vi endelig kommet oss foran mikrofonene igjen. Overtidstap på Lerkendal svir voldsomt, og hvordan ser det egentlig ut for Brann nå? Vi har et tett program foran oss nå med tre kamper på åtte dager, det kan fort bli en avgjørende periode for sesongutviklingen til Brann. Hør oss på iTunes og SoundCloud.

Arbeidernes pod  

Viking-kampen, stemningen, forventet tap mot Rosenborg og da Bruun snek i pizzakøen på Flesland.

En, to, tre - Øystese!  

I denne episoden snakker vi om den gode hjemmekampen mot Haugesund, konkurransesituasjonen i Brann-troppen for tiden og vi ser frem mot det som trolig blir en knokkelkamp borte mot Lillestrøm søndag kveld.

Marcus dro og Metro gikk konk  

Etter den deilige 3-0-seieren over Strømsgodset hjemme gikk vi rett i studio, på selveste Brann Stadion, og spilte inn en ny episode, i gledesrus. Vi snakker om Branns gode serieåpning, spillet og spillere som har imponert så langt og vi snakker om stemningen, spesielt på Store Stå.

Livepodkast fra Fotballpuben!  

I forbindelse med Bataljonen sitt kickoff på Fotballpuben 1. april spilte vi inn en episode med det vante panelet, Mads Bøyum, Jan Gunnar Kolstad, Bjørn Reksten, Vibeke Johannesen, Stein Arild Longberg og Martin Hirth.

Kjenner det på pulsen at det nærmer seg  

Seriestarten er like om hjørnet og vi snakker om det som skal skje før den tid, potensielle utfordringer med været i Tromsø og hvordan vi tror Brann-spillerne håndterer kulden i nord. Vi vier og litt tid til Branns nye islandske back og vi presenterer siste stikk i serien "Glemte typer"!

Børven er på gang!  

Bård Finne og hans agent, Malmö-kampen, Torgeir Børven, det kommende årsmøtet og tredje sekvens i serien "glemte typer" er noe av det vi tar for oss i denne episoden av Heia Brann!

Det nærmer seg  

I denne episoden diskuterer vi om Brann ser ut til å være i rute snaue seks uker før seriestart. Om klubben bør forlenge kontraktene til Nouri, Barmen og Orlov. Vi mimrer om tidligere utflukter til Europa vinterstid, og vi serverer del 2 i føljetongen "Glemte typer".

Motgangen kommer før eller senere  

I denne episoden vier vi mye oppmerksomhet til spillerlogistikk og da spesielt salget av Fredrik Pallesen Knudsen og hvilke implikasjoner det har for Brann på kort og lang sikt. Vi diskuterer hva Brann trenger av forsterkninger fremover i banen, og ikke minst får du høre første stikk i serien "glemte typer".

0:00/0:00
Video player is in betaClose