Heia Brann!

Heia Brann!

Norway

Podcast by Heia Brann!

Episodes

En, to, tre - Øystese!  

I denne episoden snakker vi om den gode hjemmekampen mot Haugesund, konkurransesituasjonen i Brann-troppen for tiden og vi ser frem mot det som trolig blir en knokkelkamp borte mot Lillestrøm søndag kveld.

Marcus dro og Metro gikk konk  

Etter den deilige 3-0-seieren over Strømsgodset hjemme gikk vi rett i studio, på selveste Brann Stadion, og spilte inn en ny episode, i gledesrus. Vi snakker om Branns gode serieåpning, spillet og spillere som har imponert så langt og vi snakker om stemningen, spesielt på Store Stå.

Livepodkast fra Fotballpuben!  

I forbindelse med Bataljonen sitt kickoff på Fotballpuben 1. april spilte vi inn en episode med det vante panelet, Mads Bøyum, Jan Gunnar Kolstad, Bjørn Reksten, Vibeke Johannesen, Stein Arild Longberg og Martin Hirth.

Kjenner det på pulsen at det nærmer seg  

Seriestarten er like om hjørnet og vi snakker om det som skal skje før den tid, potensielle utfordringer med været i Tromsø og hvordan vi tror Brann-spillerne håndterer kulden i nord. Vi vier og litt tid til Branns nye islandske back og vi presenterer siste stikk i serien "Glemte typer"!

Børven er på gang!  

Bård Finne og hans agent, Malmö-kampen, Torgeir Børven, det kommende årsmøtet og tredje sekvens i serien "glemte typer" er noe av det vi tar for oss i denne episoden av Heia Brann!

Det nærmer seg  

I denne episoden diskuterer vi om Brann ser ut til å være i rute snaue seks uker før seriestart. Om klubben bør forlenge kontraktene til Nouri, Barmen og Orlov. Vi mimrer om tidligere utflukter til Europa vinterstid, og vi serverer del 2 i føljetongen "Glemte typer".

Motgangen kommer før eller senere  

I denne episoden vier vi mye oppmerksomhet til spillerlogistikk og da spesielt salget av Fredrik Pallesen Knudsen og hvilke implikasjoner det har for Brann på kort og lang sikt. Vi diskuterer hva Brann trenger av forsterkninger fremover i banen, og ikke minst får du høre første stikk i serien "glemte typer".

Om det regner eller snør, vi e like gal som før!  

Ny drakt, ny stopper, ny tribune og mer til diskuteres i Heia Brann! sin første episode i 2017.

Sesongoppsummering  

Vi oppsummerer den vidunderlige 2016-sesongen og prater om de gode minnene fra sesongen og de mindre gode, om enkeltepisoder og -personer som har gjort uslettelig inntrykk på oss gjennom sesongen, og mye, mye mer.

Bruun, bosspann og Bergen til Balkan!  

I denne episoden drømmer vi oss vekk til Europa, vi snakker om Branns tropp og hvilke behov klubben har for forsterkninger før 2017-sesongen, den siste ukens kaos i Åsane - som også betyr et gjensyn med en gammel kjenning - og mangel på bosspann rundt Brann Stadion

Superlaget og seriesølvet!  

Etter årets siste seriekamp tar vi i denne episoden for oss sølvet, årets trener i Tippeligaen, Erik Huseklepp, tiden fremover og mye, mye mer.

Medaljepod!  

I gledesrus etter å ha tatt de nødvendige poengene for å komme til Europa i 2017, spiller vi inn en medaljepodkast. Vi snakker om reisen vi har vært med på siden nedrykket, Start-kampen, målene som sikret i hvert fall bronse i 2016, og vi deler ut en velfortjent hyllest til de som hylles bør!

Medaljenerver og magevondt  

Nå drar det seg for alvor til i sølvkampen. Vi tar for oss Molde-kampen, Steffen Lie Skålevik og Branns sjokkerende mange tilbakespill i forrige hjemmekamp. I tillegg til at vi ser frem mot Start-kampen og noen i redaksjonen begynner virkelig å kjenne nervøsiteten på kroppen.

Alt er relativt  

Vi diskuterer hva som gikk galt i tapet mot Lillestrøm, den uhyre viktige kampen mot Molde på lørdag, potensiell overtro som avgjør hvilken kortside Brann spiller mot i første og andre omgang og mye, mye mer.

0-0, vi tar seriesølv!  

Børge innvilget seg selv karantene til dagens innspilling, men han var heldigvis med oss i ånden. I denne episoden snakker vi blant annet om Sogndal-kampen, turen til trivselsfylket, Acostas "slag" og de kommende Brann-kampene.

Tjukk og feit og full og seriesølv!  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om Tromsø-kampen, det labre tilskuertallet, Sogndal-kampen og den sene cupfinalen til neste år, for å nevne noe!

No e' vi (nesten) der igjen!  

I denne episoden får Kristoffer Barmen sin velfortjente hyllest, linjedommeren får høre det, vi diskuterer Branns medaljesjanser, om Azar Karadas har gjort seg fortjent til ny kontrakt og mye, mye mer!

Nå gjelder det, Brann!  

Vi tar for oss Viking-kampen, om pipingen etter kampen var fortjent, den nye tribunen og det potensielle samarbeidet mellom Brann og SiB, Erik Huseklepp og unggutt det er lov å ha forhåpninger til.

Alle må gå!  

I denne episoden slakter vi dommeren, speakeren og politiet i Haugesund, tar for oss hvorfor Brann har sluttet å vinne fotballkamper og hvilket laget Brann stabler på beina til neste kamp.

Vi ikkje fra Norge, men fra byen med sjel i  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om alt fra Rosenborg-kampen, og da mener vi virkelig alt. Trøkket, dommeren, debutanten, ballhenterne, klappere, lange innkast og så videre. I tillegg gleder vi oss til Haugesund-turen og det som skal skje utover høsten.

0:00/0:00
Video player is in betaClose