Heia Brann!

Heia Brann!

Norway

Podcast by Heia Brann!

Episodes

Medaljenerver og magevondt  

Nå drar det seg for alvor til i sølvkampen. Vi tar for oss Molde-kampen, Steffen Lie Skålevik og Branns sjokkerende mange tilbakespill i forrige hjemmekamp. I tillegg til at vi ser frem mot Start-kampen og noen i redaksjonen begynner virkelig å kjenne nervøsiteten på kroppen.

Alt er relativt  

Vi diskuterer hva som gikk galt i tapet mot Lillestrøm, den uhyre viktige kampen mot Molde på lørdag, potensiell overtro som avgjør hvilken kortside Brann spiller mot i første og andre omgang og mye, mye mer.

0-0, vi tar seriesølv!  

Børge innvilget seg selv karantene til dagens innspilling, men han var heldigvis med oss i ånden. I denne episoden snakker vi blant annet om Sogndal-kampen, turen til trivselsfylket, Acostas "slag" og de kommende Brann-kampene.

Tjukk og feit og full og seriesølv!  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om Tromsø-kampen, det labre tilskuertallet, Sogndal-kampen og den sene cupfinalen til neste år, for å nevne noe!

No e' vi (nesten) der igjen!  

I denne episoden får Kristoffer Barmen sin velfortjente hyllest, linjedommeren får høre det, vi diskuterer Branns medaljesjanser, om Azar Karadas har gjort seg fortjent til ny kontrakt og mye, mye mer!

Nå gjelder det, Brann!  

Vi tar for oss Viking-kampen, om pipingen etter kampen var fortjent, den nye tribunen og det potensielle samarbeidet mellom Brann og SiB, Erik Huseklepp og unggutt det er lov å ha forhåpninger til.

Alle må gå!  

I denne episoden slakter vi dommeren, speakeren og politiet i Haugesund, tar for oss hvorfor Brann har sluttet å vinne fotballkamper og hvilket laget Brann stabler på beina til neste kamp.

Vi ikkje fra Norge, men fra byen med sjel i  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om alt fra Rosenborg-kampen, og da mener vi virkelig alt. Trøkket, dommeren, debutanten, ballhenterne, klappere, lange innkast og så videre. I tillegg gleder vi oss til Haugesund-turen og det som skal skje utover høsten.

Fortvilelse og forventninger  

Kampen mot Vålerengen endte med skuffelse, men vi ser frem mot nok en toppkamp på Stadion når Rosenborg skal nedkjempes foran fulle tribuner. Vi har også sett på Branns aktivitet frem mot overgangsfristen og vi minnes en supporterlegende som dessverre har gått bort.

17. episode - Heia Brann!  

I episode 17 diskuterer vi Branns seier over Godset, de kommende kampene, catfighten mellom Stig Lillejord og Rune Soltvedt og dere får høre et nytt korrespondentbrev fra vårt midlertidige Oslo-kontor.

16. Episode - Heia Brann!  

Etter en lang sommerferie er Heia Brann! omsider tilbake med en ny episode. Denne gangen tar vi for oss Branns flotte form de siste ukene, forventet aktivitet på overgangsmarkedet, den spennende høstsesongen som venter Brann, om supportere av norske klubber bør heie på rivaler i Europa og dere får høre et korrespondentbrev fra vår utskremte medarbeider i Tigerstaden.

15. Episode - Heia Brann!  

I episode nummer 15 snakker vi blant annet om spiller- og talentutvikling i Brann, Bergen og Hordaland, Kristoffer Larsen, hva vi forventer av Brann-høsten og hvor store lagets medaljesjanser egentlig er...

14. Episode - Heia Brann!  

I den 14. episoden av Heia Brann! snakker vi om Haugesund-kampen, Erik Huseklepps fremtid og våre tanker om Branns vårsesong. I tillegg diskuterer vi kort hvor klubbens hjemmebane bør ligge i fremtiden.

13. episode - Heia Brann!  

Tre kamper har gått siden sist, og vi snakker om de sportslige prestasjonene, megafon på Stadion, Barmens sjansesløseri og kritikken av mediedekningen rundt Brann.

Tolvte episode - Heia Brann  

I den tolvte episoden av Heia Brann! snakker vi blant annet om Start-kampen, stemningen på tribunen, det dårlige oppmøte på Stadion og vi tar ut laget til neste seriekamp.

Ellevte episode - Heia Brann!  

I episode nummer elleve av Heia Brann! hylles Amin Nouri, vi snakker om Sogndal-kampen, ulikt sangtempo på Hansa-tribunen og Vikings forferdelig opptreden på Twitter. Med som gjest i episoden har vi stand up-komiker Anders Lohne Fosse.

Tiende episode - Heia Brann!  

I den tiende episoden tar vi for oss Branns finfine seier borte mot Viking, Jonas Grønners prestasjons mot Stavanger-laget, vi hyller Kristoffer Barmens utenomsportslige bidrag for Sportsklubben Brann og ser frem mot Sogndal-kampen.

Niende episode - Heia Brann!  

I den niende episoden av Heia Brann! snakker vi om de sure tapene mot Førde i cupen og Rosenborg i serien, stemningen på Lerkendal - både blant hjemme- og bortesupportere -, Lars Arne Nilsen i media og så snakker vi om våre tanker før de kommende seriekampene mot Viking og Sogndal.

Åttende episode - Heia Brann!  

I den åttende episoden av Heia Brann! snakker vi om den fine seieren mot Bodø/Glimt, gleder oss over Vikings og Vålerengas kaos, "kokkalele"-ropet og våre forventninger før bortekampen mot Rosenborg.

Syvende episode - Heia Brann!  

I den syvende episoden av Heia Brann! prater vi blant annet om den flotte seieren i Ålesund, våre tanker om Deyver Vega, samfunnsansvaret Brann utviser og om landskamp på Brann Stadion er en fornuftig idé eller ei.

0:00/0:00
Video player is in betaClose