Heia Brann!

Heia Brann!

Norway

Podcast by Heia Brann!

Episodes

Kjenner det på pulsen at det nærmer seg  

Seriestarten er like om hjørnet og vi snakker om det som skal skje før den tid, potensielle utfordringer med været i Tromsø og hvordan vi tror Brann-spillerne håndterer kulden i nord. Vi vier og litt tid til Branns nye islandske back og vi presenterer siste stikk i serien "Glemte typer"!

Børven er på gang!  

Bård Finne og hans agent, Malmö-kampen, Torgeir Børven, det kommende årsmøtet og tredje sekvens i serien "glemte typer" er noe av det vi tar for oss i denne episoden av Heia Brann!

Det nærmer seg  

I denne episoden diskuterer vi om Brann ser ut til å være i rute snaue seks uker før seriestart. Om klubben bør forlenge kontraktene til Nouri, Barmen og Orlov. Vi mimrer om tidligere utflukter til Europa vinterstid, og vi serverer del 2 i føljetongen "Glemte typer".

Motgangen kommer før eller senere  

I denne episoden vier vi mye oppmerksomhet til spillerlogistikk og da spesielt salget av Fredrik Pallesen Knudsen og hvilke implikasjoner det har for Brann på kort og lang sikt. Vi diskuterer hva Brann trenger av forsterkninger fremover i banen, og ikke minst får du høre første stikk i serien "glemte typer".

Om det regner eller snør, vi e like gal som før!  

Ny drakt, ny stopper, ny tribune og mer til diskuteres i Heia Brann! sin første episode i 2017.

Sesongoppsummering  

Vi oppsummerer den vidunderlige 2016-sesongen og prater om de gode minnene fra sesongen og de mindre gode, om enkeltepisoder og -personer som har gjort uslettelig inntrykk på oss gjennom sesongen, og mye, mye mer.

Bruun, bosspann og Bergen til Balkan!  

I denne episoden drømmer vi oss vekk til Europa, vi snakker om Branns tropp og hvilke behov klubben har for forsterkninger før 2017-sesongen, den siste ukens kaos i Åsane - som også betyr et gjensyn med en gammel kjenning - og mangel på bosspann rundt Brann Stadion

Superlaget og seriesølvet!  

Etter årets siste seriekamp tar vi i denne episoden for oss sølvet, årets trener i Tippeligaen, Erik Huseklepp, tiden fremover og mye, mye mer.

Medaljepod!  

I gledesrus etter å ha tatt de nødvendige poengene for å komme til Europa i 2017, spiller vi inn en medaljepodkast. Vi snakker om reisen vi har vært med på siden nedrykket, Start-kampen, målene som sikret i hvert fall bronse i 2016, og vi deler ut en velfortjent hyllest til de som hylles bør!

Medaljenerver og magevondt  

Nå drar det seg for alvor til i sølvkampen. Vi tar for oss Molde-kampen, Steffen Lie Skålevik og Branns sjokkerende mange tilbakespill i forrige hjemmekamp. I tillegg til at vi ser frem mot Start-kampen og noen i redaksjonen begynner virkelig å kjenne nervøsiteten på kroppen.

Alt er relativt  

Vi diskuterer hva som gikk galt i tapet mot Lillestrøm, den uhyre viktige kampen mot Molde på lørdag, potensiell overtro som avgjør hvilken kortside Brann spiller mot i første og andre omgang og mye, mye mer.

0-0, vi tar seriesølv!  

Børge innvilget seg selv karantene til dagens innspilling, men han var heldigvis med oss i ånden. I denne episoden snakker vi blant annet om Sogndal-kampen, turen til trivselsfylket, Acostas "slag" og de kommende Brann-kampene.

Tjukk og feit og full og seriesølv!  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om Tromsø-kampen, det labre tilskuertallet, Sogndal-kampen og den sene cupfinalen til neste år, for å nevne noe!

No e' vi (nesten) der igjen!  

I denne episoden får Kristoffer Barmen sin velfortjente hyllest, linjedommeren får høre det, vi diskuterer Branns medaljesjanser, om Azar Karadas har gjort seg fortjent til ny kontrakt og mye, mye mer!

Nå gjelder det, Brann!  

Vi tar for oss Viking-kampen, om pipingen etter kampen var fortjent, den nye tribunen og det potensielle samarbeidet mellom Brann og SiB, Erik Huseklepp og unggutt det er lov å ha forhåpninger til.

Alle må gå!  

I denne episoden slakter vi dommeren, speakeren og politiet i Haugesund, tar for oss hvorfor Brann har sluttet å vinne fotballkamper og hvilket laget Brann stabler på beina til neste kamp.

Vi ikkje fra Norge, men fra byen med sjel i  

I denne episoden av Heia Brann! snakker vi om alt fra Rosenborg-kampen, og da mener vi virkelig alt. Trøkket, dommeren, debutanten, ballhenterne, klappere, lange innkast og så videre. I tillegg gleder vi oss til Haugesund-turen og det som skal skje utover høsten.

Fortvilelse og forventninger  

Kampen mot Vålerengen endte med skuffelse, men vi ser frem mot nok en toppkamp på Stadion når Rosenborg skal nedkjempes foran fulle tribuner. Vi har også sett på Branns aktivitet frem mot overgangsfristen og vi minnes en supporterlegende som dessverre har gått bort.

17. episode - Heia Brann!  

I episode 17 diskuterer vi Branns seier over Godset, de kommende kampene, catfighten mellom Stig Lillejord og Rune Soltvedt og dere får høre et nytt korrespondentbrev fra vårt midlertidige Oslo-kontor.

16. Episode - Heia Brann!  

Etter en lang sommerferie er Heia Brann! omsider tilbake med en ny episode. Denne gangen tar vi for oss Branns flotte form de siste ukene, forventet aktivitet på overgangsmarkedet, den spennende høstsesongen som venter Brann, om supportere av norske klubber bør heie på rivaler i Europa og dere får høre et korrespondentbrev fra vår utskremte medarbeider i Tigerstaden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose