Helan & halvan Podcast

Helan & halvan Podcast

Sweden

"En dag dör vi, alla andra dagar kör vi", är ett motto som helan & halvan alltid följer. Nu får du chansen att hänga med på ett äventyr.

Episodes

Tinder bekännelser  

I veckans avsnitt av helan & halvan snackas det om tinder, snowboardåkning och mandela effekten. Detta vill ni inte missa.

Sänk volymen  

I veckans podd firar helan & halvan jul på riktigt. Vi hörs om en månad igen. 

En kärlek till spöken  

I veckans avsnitt bjuds det på allsång och diskutioner kring kärlekens existens. Finns kärleken egentligen, eller är det bara ett dumt påhitt? Och hur är helan & halvans relation till spöken? 

En julkonflikt  

Nu har vi äntligen lämnat halloween oh den ruskiga hösten bakom oss, istället boostar vi de mysiga julkänslorna. Vem firar rätt? Helan eller Halvan?

Kan man annonsera en vänskap?  

I veckans avsnitt diskuterar Helan&Halvan hösten och alla dess fördelar. 

Ur en good boys ögon  

I veckans avsnitt har Helan & Halvan en gäst, dom diskuterar grabbresor, kyssar och Ariana Grande. Häng med på ett äventyr!

2 and a half men  

Willeboy gästar

Hur man fångar en fisk  

I veckans avsnitt får ni chansen att följa med helan & halvan på ett fiskeäventyr. Hur fångar man egentligen en fisk och vad bör man undvika? Glöm bara inte flytvästen.

There’s a first time for everything  

I det här avsnittet introduceras helan och halvan för poddvärlden. Varför är de kristna och vilken resa ser de fram emot? Häng med på ett äventyr!

0:00/0:00
Video player is in betaClose