Helgpodden

Helgpodden

Sweden

Helgpodden är Allt om Stockholms guide till din bästa helg. Med Kristin Rehnqvist, Pernilla Ericson, Joacim Carlson, Anna Norström

Episodes

Vecka 48: "Snyltade från Titiyos bord"  

20 minuter = koll inför helgen! Vi pratar om dårhus-klubben och julmarknaden med de knäppaste klapparna. Dessutom listar vi tre restaurang-rätter som är helt vansinnigt goda.

Vecka 47: "En galen jävla snubbe"  

En svettig klubb, ett läbbigt lopp och en "galen jävla snubbe" som fyller salonger. Vi tipsar om ljusskygga aktiviteter som gör helgen bäst. Dessutom listar restaurang-Anna stans mysigaste och murrigaste krogar.

"Tomtarna var intima på NK”  

20 minuter helgtips! Vi tipsar om saker som är konstiga men ändå bra. Det blir Roy Andersson-safari, en knäpp auktion och den fantasilösa krog som ändå alltid går att lita på.

Vecka 45 - ”Hon är ett geni på drinkar”  

Fars dag! Vi tipsar om presenter och upplevelser till pappsen. Dessutom pratar vi om genier i stan. Vilka inom krog- och restaurangvärlden förtjänar epitetet? Vilken konsertaktuell artist har vad som krävs?

Vecka 42 – ”Döljer du dejt med Reinfeldt?”  

Dejtspecial! Vi tipsar om romantiska barer, pirriga aktiviteter och flirtvänliga restauranger. Dessutom: evenemanget som tar dig och din turturduva till rent GALAKTISKA höjder.

Vecka 40 – ”ÅÅÅH! Precis som i Berlin!”  

Vilka restauranger är mest New York, Paris och London i stan? Var klubbar man som i Berlin? Redaktionen tipsar om storstäder att uppleva i Stockholm.

Vecka 39 – ”Gravid med vin-cravings”  

Nyktra klubben Sober har premiär. Vi firar med fler alkoholfria toppentips: bästa drinkarna, bästa dryckespaketen och så en berusande balkan-klubb på det.

Vecka 38 – ”Mirakel-vinet behöver bar”  

Café-revolution på gång! Anna berättar var den smygstartat. Parta med tacklare? Pernilla om tuffa folkfesten. Dessutom: kombon gin och cava. Hiss eller diss?

Vecka 37 – ”Nakna kocken på sex-toalett”  

Val! Vi vet hur du laddar. Nya krogar! Anna om sushi-trenden som skenar. Dessutom: Boxning mot våld? Pernilla säger JA.

Vecka 36 – ”Billigt psyksnack i biosalongen”  

Kaftaten och Sveriges Beyonce ger konsert. Kul med svamp! Redaktionens klubbkid vet mer. Dessutom: tea party-rörelsen på Östermalm och stans bästa brunch.

Vecka 35 – ”Ljummen vin-kalsong på festivalen”  

Mingla med fjäderfän! Festa som Ali Baba och poppa loss med arga pandor. Under en kvart tipsar redaktionen om helgens hetaste händelser.

Vecka 34 – ”Sjukaste krogöppningarna”  

Höststart! Vi tipsar om teatrar att boka in, nya krogöppningarna att ha koll på och helgens gratiskonsert med Pira och Salazar-bröderna.

Vecka 25 – ”Sturehof som livlina”  

Midsommarhelg! Vi berättar om stans mest udda firanden, krogarna som har öppet och dansgolven för den som hellre vill klubba än hoppa groda.

Vecka 24 – ”Drönare i Grönan-kön”  

Livebonanza! Vi snackar om #Kentfests fega lineup, knepen för att komma in på hypade Grönan-konserter och restaurangerna där kockarna gör show av sin matlagning. Dessutom: barerna som visar fotboll i sommar.

Vecka 23 – ”Kasta cigg till Madeleine”  

Nationaldagshelg! Vi tipsar om stora strandfesten, färgkriget i Solna och heta restaurangen där varje cocktail är som en blombukett.

Vecka 22 – ”Rea på ostronrallyt””  

Vi tipsar om Miley Cyrus-efterfesten, geniala rap-imitatören och den mest upphetsande mässan. Dessutom: krogarna med trendiga afrodisiak-rätten.

Vecka 21 – ”Longboard som långbord”  

Röstningshelg! Vi firar med valspecial. Förrätt eller dessert? Burrata eller burrito? Dessutom: feministfesterna du inte vill missa.

Vecka 20 – ”Glassigast i stan”  

Pinnglass för 50 spänn? Nej tack! Anna vet var du ska gå istället. Jocke tipsar om glassiga klubbmiljöer, Kristin har upptäckt en ny uteservering. Dessutom: Pernilla om var man kan kombinera vin+gratis böcker.

Vecka 19 – ”Kö-bingo på Trädgården”  

Stans mesta sommarklubb öppnar – vi avslöjar nyheterna. Dessutom: fitness-kriget i Vasaparken, gratisfestivalen och ny lista med tre goa uteserveringar.

Vecka 18 – ”Stans största fynd”  

Skynda fynda! I veckans avsnitt tipsar vi om de bästa budgetkrogarna, mest prisvärda klubbarna och helgens roligaste loppisar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose