Help Marketing

Help Marketing

Denmark

Eric Ziengs interviewer eksperter i online marketing og markedsføringg generelt, inkl. content marketing, sociale medier, SEO, website trafik, konverteringsoptmering, apps, Facebook, Twitter, Instagram og meget mere.

Episodes

HM109: Sådan får du fat i den yngre målgruppe  

Hvordan får du de yngre målgrupper i tale? Er det virkelig sandt, at de er helt brand illoyale og konstant skifter smag? Hvis du ønsker at nå ud til de unge og holde deres opmærksomhed, har vi en masse nyttige fif til, hvordan du får det til at lykkedes. Du

Dette indlæg HM109: Sådan får du fat i den yngre målgruppe blev først offentliggjort her Nochmal.

HM108: Intern social media konsulent i organisationen  

Overvejer du en karriere som intern social media konsulent i en organisation? Eller er du ny i faget? Så får du i denne uges afsnit af Help Marketing overblikket over, hvad du kommer til at lave. Du får også gode gode råd til, hvordan du kan sætte KPI’er for dig selv,

Dette indlæg HM108: Intern social media konsulent i organisationen blev først offentliggjort her Nochmal.

HM107: Visualisering af rapporter og data  

Tænk på halvtørre tal og data, som keder dig ihjel. Med en god visualisering kan du bringe nyt liv til dine rapporter, så modtageren også forstår dem. Både for at danne et let og hurtigt overblik, men også for at fange din målgruppes opmærksomhed og interesse. Det gør formidlingen af den indsamlede data

Dette indlæg HM107: Visualisering af rapporter og data blev først offentliggjort her Nochmal.

HM106: Lær af bibliotekerne på sociale medier og deres marketingsindsats  

Du kan lære meget af bibliotekerne på sociale medier og af deres markedsføringsindsats. Bibliotekterne kan også lære meget af de mere klassiske kapitalistiske virksomheder. I dagens afsnit har vi stort fokus på engagement på de sociale medier. Bibliotekerne skaber nemlig communities. Få eksperternes tips til hvordan du kan arbejde med communities,

Dette indlæg HM106: Lær af bibliotekerne på sociale medier og deres marketingsindsats blev først offentliggjort her Nochmal.

HM105: Forstå dine kunder gennem data  

Data kan bruges til at forstå og forudse dine kunders handlinger! Ved at benytte værktøjer som Google Analytics og Facebook Insights kan du bogstavelig talt lære dine kunder bedre at kende. På den måde øge dit salg og gavne din forretning. Vi guider dig igennem, hvordan du kan benytte denne metode

Dette indlæg HM105: Forstå dine kunder gennem data blev først offentliggjort her Nochmal.

HM104: Skab din egen platform  

Har du et brændende ønske om at blive selvstændig? Hør hvordan madblogger, Linn Grubbström, byggede sin egen platform op fra bunden og fik den til at vokse. Det har givet hende friheden til i dag at kunne stå op hver morgen og møde på arbejde i sin egen virksomhed. Noget som

Dette indlæg HM104: Skab din egen platform blev først offentliggjort her Nochmal.

HM103: Stemmetræning giver dig mere gennemslagskraft  

Stemme og performance træning styrker dig, når du skal formidle - i møder, ved foredrag eller ved podcasts. Emnet er for nogle et lidt overset emne, som i virkeligheden spiller en kæmpe rolle i vores hverdag samt erhvervslivet. Hør mere om hvordan du får bedst mulig kontrol over din stemme, og dermed også større indflydelse på dine omgivelser. Dette opnår du ved hjælp af stemmetræning. Så hvis du ønsker at lære hvordan du får dit budskab knivskarpt igennem, samt hvordan du bruger stemmen optimalt for at tiltrække folk og holde på deres opmærksomhed, så lyt med på dette afsnit af Help Marketing.
Brug din stemme korrekt ved hjælp af stemmetræning med en stemmecoach 
Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værten er Eric Ziengs. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

Ugens gæst i help marketing er, Klaus Møller, som er stemme og performance coach i sit eget firma voicestudio.dk. Klaus arbejder oftest med erhvervsfolk og kunstnere, der bruger deres stemme professionelt. Hovedformålet med hans undervisning er at opnå den optimale gennemslagskraft i folks stemmer, for at de bliver i stand til at levere deres budskab på den bedst mulige måde, og dermed også opnå de mest effektive resultater.

I dette afsnit får du bl.a. svar på følgende:

Vigtigheden i at arbejde med stemmen på podcasts, til foredrag eller til møder
Hvilke elementer der påvirker stemmen
Hvordan du trækker vejret ordentligt
Hvad du kan gøre for at varme stemmen op
Hvad du skal huske når du bruger stemmen
Hvad du kan gøre for at strække stemmen ud efter brug og anden vedligeholdelse
Klaus Møllers bedste råd til hvad du kan gøre lige inden et møde, en podcast, eller et foredrag
(Husk du kan støtte Help Marketing)

Klaus Møller i Help Marketing

Abonnér på iTunesAbonnér på StitcherRSS (Android)

Den private og den professionelle stemme
Vi har alle to forskellige stemmer. Vi kan selvfølgelig allesammen tale og vi har alle en stemme. Det er den stemme som Klaus Møller definerer som den private stemme.

Den private stemme er den der fungerer godt derhjemme, hvor du ikke behøver at gøre dig særlig umage for at opnå en god kommunikation, fordi de mennesker der er omkring dig allerede kender dig rigtig godt. Det er også den stemme der kan blive afbrudt, hvor folk har en chance for at bryde ind og spørge præcis hvad du mener eller bede dig om at gentage det der blev sagt, hvis de ikke lige hørte dig ordentlig.

Den professionelle stemme er den samme stemme i fint tøj. Det er den stemme du “tager på” når du bevæger dig ud i det offentlige erhvervsliv. Det er den stemme der bliver hørt og forstået lige så snart når du siger noget. Det er vigtigt, at det du siger er så klart og tydeligt som muligt, så det skaber den ønskede reaktion og respons. Det er derfor vigtigt at din brug af stemmen ikke står i vejen for dig selv og dit budskab.
Stemmens magt og betydning
Din stemme betyder rent faktisk langt mere end de ord du siger.  Du kan bruge din stemme på en måde hvor du virke tillidsvækkende, fordi du er i stand til at tale langsomt og selvsikkert. Eller du er i stand til at sætte gang i en samtale ved at have en god energi i din stemme, og dermed opnå samme effekt hos andre, da de nemt bliver påvirket af den sindstilstand du signalerer gennem din stemme.

Din brug af stemmen er et af de allermest effektive redskaber du har til rådighed. God brug af din stemme sikrer, at du kommunikerer optimalt,

HM102: De 12 Vigtigste WordPress Plugins til et Super Optimeret Site  

I dette afsnit af Help Marketing taler vi om nogle af de vigtigste WordPress plugins, set ud fra den almindelige brugers synspunkt. Dette er et kæmpe område. Vi diskuterer derfor de fire væsentligste områder du bør fokusere på, netop fordi at det er disse fire områder hvor man selv har størst indflydelse. Installering af de rette WordPress plugins kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides brugervenlighed, samt styrke sidens konverteringsoptimering.
De Vigtigste WordPress Plugins med WordPress Ekspert Martin Hjort i Help Marketing
Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og som gerne vil opnå succes ved at hjælpe andre. Værten er Eric Ziengs. Help Marketing produceres af Nochmal.

Baggrunden for Help Marketing er, at jeg gerne vil have, at vi alle bliver en lille smule bedre til at hjælpe hinanden. Hvorfor? Fordi det gør hverdagen rarere for alle. Og fordi det i mine øjne er den bedste måde at skabe succes for sig selv og andre på, fordi du opbygger værdifulde relationer.

Ugens gæst er Martin Hjort. Martin arbejder til daglig med WordPress løsninger på alverdens forskellige typer af hjemmesider, i sit eget firma Spicy Web. Martin er WordPress Specialist og frontend udvikler, dvs. en udvikler hvis primære styrker ligger i det brugeren kan se og laget lige under. For nyligt besluttede Martin sig for at begynde at dele gratis ud af sin viden, så han startede sitet WordPressTips.dk, hvor han nu blogger om alle sine bedste WordPress tips.

I dette afsnit får du bl.a. svar på og indblik i følgende:

Hastighed
SEO
Sikkerhed
Konvertering
(Husk du kan støtte Help Marketing)

Martin Hjort i Help Marketing

 

Abonnér på iTunesAbonnér på StitcherRSS (Android)

Hastighed
Hastighed er vigtigt af flere årsager, men de to primære er SEO og brugervenlighed. Og i virkeligheden hænger de to lidt sammen, da Google jo forsøger at sætte tal på hvor brugervenlig din hjemmeside er.

Når vi snakker hastighed, så er det den hastighed hvormed din hjemmeside loader, når besøgende sidder og venter på at få præsenteret indholdet. For når du nu har fået lokket brugerne ind på din hjemmeside, så har du ikke særlig lang tid til at imponere og fastholde dem. Når det kommer til at optimere hastigheden på din hjemmeside, så findes der lidt forskellige muligheder.
Hastighedsoptimering af dit site og plugins til Wordpres
Noget af det der rykker mest, er de plugins der kan sørge for at din hjemmeside caches. Uden at det skal blive for teknisk, så sørger et cache plugin for, at din hjemmeside loader meget hurtigere, fordi din browser skal kommunikere langt mindre med dit webhotel og dermed den server din hjemmeside ligger på.

Hvis man ikke er så erfaren med WordPress, anbefaler Martin at man starter med Cache Enabler. Det som kan langt færre ting end f.eks. det populære W3 Total Cache plugin. Til gengæld fungerer det virkeligt godt, når man blot har installeret og aktiveret det.

Det kan også være en god idé at begrænse mængden af data der skal sendes fra serveren til den besøgende browser. Her kan et plugin der bare hedder Lazy Load også være en hjælp. Den gør, at at din hjemmeside starter med kun at loade alt hvad der er ‘over folden’, hvilket vil sige alt det du ser inden du scroller ned på siden.

Går vi lidt videre, kan vi snakke om optimering af billeder, da det ofte er noget folk undervurderer. Jo mindre et billede fylder, jo bedre, kort sagt. Fordi det sørger for at din hjemmeside er i stand til loade meget hurtigere. Derfor skal man ikke tage det billede man har taget fra sit lækre spejlrefleks kamera og lægge direkte op i WordPress, da det ofte fylder mange megabyte. Så det man kan gøre er at installere et plugin som TinyPNG, der reducerer filstørrelsen på dine billeder for dig.
SEO
Hvis du ikke har hørt om SEO - søgemaskineoptimering,

HM101: Tekniske SEO-hacks med Henrik Bondtofte  

Placer dig højere i Google søgninger med tekniske SEO fif! I afsnit nummer 101 af Help Marketing er det blevet tid til at blive meget klogere på bl.a. struktureret data, intern linkstruktur og andre SEO-godter.  Tekniske SEO-hacks fra Henrik Bondtofte i Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder

Dette indlæg HM101: Tekniske SEO-hacks med Henrik Bondtofte blev først offentliggjort her Nochmal.

HM100: Jubilæum og neuromarketing med Anita Lykke Klausen  

Jubilæum! Neuromarketing med Anita! Afsløring af hemmelighed. Skab din egen platform. Alle Patreons. Ny sponsor. Nyt Help Marketing Team. Alt det kommer vi ind på i afsnit 100 af Help Marketing. 100 afsnit jubilæum af Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse, og

Dette indlæg HM100: Jubilæum og neuromarketing med Anita Lykke Klausen blev først offentliggjort her Nochmal.

HM99: Samarbejd med kunderne i stedet for kun at sælge til dem  

Kan du skabe løsninger sammen med kunderne? Det er en fremtidstendens, som vi kommer ind på i afsnit 99 af Help Marketing, hvor eksperten og forskeren giver sine bud på fremtidens måde at køre en virksomhed på. We-economic i Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg

Dette indlæg HM99: Samarbejd med kunderne i stedet for kun at sælge til dem blev først offentliggjort her Nochmal.

HM098: Din WordPress guide til et lynhurtigt, flot og konverterende site  

Tema, plugins, hastighed og SEO på en flot WordPress hjemmeside – det arbejder mange med. Men hvad skal du være opmærksom på, når du vil lave din egen hjemmeside? Og hvordan får du det hurtigste website med høj brugervenlighed? I afsnit nummer 98 af Help Marketing deler eksperten sin WordPress guide med dig.

Dette indlæg HM098: Din WordPress guide til et lynhurtigt, flot og konverterende site blev først offentliggjort her Nochmal.

HM97: Skriv godt – geniale skriveteknikker med Henrik Hillestrøm  

Skriver du for lange og snørklede tekster? Så er der god grund til at lytte med her! Eksperten deler nemlig ud af sine guldkorn og giver dig tips og tricks til at skrive godt kort og præcist! I afsnit nummer 97 af Help Marketing er det blevet tid til at lære at

Dette indlæg HM97: Skriv godt – geniale skriveteknikker med Henrik Hillestrøm blev først offentliggjort her Nochmal.

HM96: SEO, PR, foto, Adwords, social salg, UX og NGO’er på social  

Bloopers til sidst! Hovedfokus er på de 6 eksperter, der deler deres råd om SEO, PR, foto, Adwords, social salg, UX og NGO’er på social med dig i Best of 2016 vol.2. Lyt med i afsnit 96 af Help Marketing og få indsigt i, hvordan du via ekspertens guldkorn kan skabe konkurrencefordele og opnå effektiv markedsføring

Dette indlæg HM96: SEO, PR, foto, Adwords, social salg, UX og NGO’er på social blev først offentliggjort her Nochmal.

HM095: 6 eksperters råd om online markedsføring – sommerspecial  

6 eksperter deler deres bedste markedsføringsråd og -erfaringer i denne sommer special “Best of 2016 vol.1”. Med disse råd har du efterfølgende et sæt nye værktøjer i dit værktøjsbælte, som du kan benytte med det samme. Lyt med i afsnit 95 af Help Marketing og optimer din online marketing med eksperternes tips og tricks! Ugentligt podcast

Dette indlæg HM095: 6 eksperters råd om online markedsføring – sommerspecial blev først offentliggjort her Nochmal.

HM094: Millennials: Den unge generation på arbejdsmarkedet  

Studiet er fyldt op med ikke mindre end tre Millennials i afsnit nummer 94 af Help Marketing. Casper Vahlgren og Josephine Ahm står på dørtærsklen til at afslutte studierne og få deres første fuldtidsjob. Men hvad forventer de af arbejdsgiveren, og hvad kan virksomheder kræve af dem? Det spørger Anita dem ad.

Dette indlæg HM094: Millennials: Den unge generation på arbejdsmarkedet blev først offentliggjort her Nochmal.

HM93: Kræftens Bekæmpelse på sociale medier  

I afsnit nummer 93 af Help Marketing er det Kræftens Bekæmpelse til at afsløre og give os et indblik i deres brug af sociale medier – lige fra strategi og planlægning til udfordringer og organisation. Kræftens Bekæmpelse på sociale medier i Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital

Dette indlæg HM93: Kræftens Bekæmpelse på sociale medier blev først offentliggjort her Nochmal.

HM92: Sådan arbejder SKAT på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn  

I afsnit nummer 92 af Help Marketing giver SKAT et smugkig bag kulisserne og deler sine tricks til et tæt samarbejde på tværs af organisationen, der også ville kunne optimere dit Social Media arbejde. SKAT på SoMe i Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg

Dette indlæg HM92: Sådan arbejder SKAT på sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn blev først offentliggjort her Nochmal.

HM91: 13 gode råd fra journalisten til Public Relations-medarbejderen  

Vil du i medierne? I afsnit nummer 91 af Help Marketing giver journalisten sine bedste råd til PR-medarbejderen. Skriver du pressemeddelelser, pitcher historier og skaber relationer med journalister, så skal du læse med her, hvor vi giver dig konkrete råd til at skabe opmærksomhed og få mere tid i medierne. Lyt med

Dette indlæg HM91: 13 gode råd fra journalisten til Public Relations-medarbejderen blev først offentliggjort her Nochmal.

HM90: Geniale PR-tips, der giver dig omtale og links!  

Vil du gerne i medierne? Og er du træt af at skrive old-school pressemeddelelser?  I afsnit nummer 90 af Help Marketing deler eksperten sine bedste råd om komme i medierne, opbygge langsigtede relationer med journalister og skabe links. PR i Help Marketing Help Marketing podcasten er lavet for dig, der arbejder med digital marketing, salg og ledelse,

Dette indlæg HM90: Geniale PR-tips, der giver dig omtale og links! blev først offentliggjort her Nochmal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose