Help Marketing

Help Marketing

Denmark

Eric Ziengs interviewer eksperter i online marketing og markedsføringg generelt, inkl. content marketing, sociale medier, SEO, website trafik, konverteringsoptmering, apps, Facebook, Twitter, Instagram og meget mere.

Episodes

HM147: Influencer PR, forandringsstrategi, Business Intelligence, crowdfunding og content tyveri – sommerspecial  

Det er nu blevet tid til endnu en lærerig sommerspecial. Lyt med og bliv klogere på emner som crowdfunding, Business Intelligence, influencer PR, content tyveri og sidst men ikke mindst, hvordan du bliver bedre til at arbejde fokuseret med projekter. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM147: Influencer PR, forandringsstrategi, Business Intelligence, crowdfunding og content tyveri – sommerspecial blev vist første gang den Nochmal.

HM146: E-mail markedsføring, sociale kampagner, E-commerce, ROI og medietræning – sommerspecial  

I ugens afsnit bliver du klogere på hele paletten. Få eksperternes bedste råd om e-commerce, e-mail markedsføring, ROI, sociale kampagner og medietræning. Det er nu blevet tid til vores lærerige sommerspecial. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM146: E-mail markedsføring, sociale kampagner, E-commerce, ROI og medietræning – sommerspecial blev vist første gang den Nochmal.

HM145: Effektiv international PR handler om genbrug og at tale sammen  

Arbejder du med PR og kommunikation i en virksomhed, der opererer i flere lande? Så kender du alt til, hvor udfordrende det er at sikre, at det rigtige budskab kommer frem i alle lokalmiljøerne. International PR og kommunikation er en svær balancegang, som ugens ekspert mestrer. Se noterne under afspilleren.

Indlægget HM145: Effektiv international PR handler om genbrug og at tale sammen blev vist første gang den Nochmal.

HM144: Coop case: Medlemskommunikation og -programmer  

Vil du gerne lære dine kunder bedre at kende? Plej relationen med dine kunder ved at tilbyde dem et attraktivt medlemsprogram. Bliv inspireret af ugens ekspert, som kommer med guldkorn til, hvordan du kan skabe værdi for dine medlemmer gennem god medlemskommunikation. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM144: Coop case: Medlemskommunikation og -programmer blev vist første gang den Nochmal.

HM143: Medietræning og budskabstræning – sådan og derfor  

Er talspersonerne i din virksomhed trænet i at tale med pressen eller for en større forsamling? Nu er det blevet tid til at lære mere om medietræning og budskabstræning. Bliv klogere på, hvordan det foregår, og hvad du får ud af det. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM143: Medietræning og budskabstræning – sådan og derfor blev vist første gang den Nochmal.

HM142: Content tyveri: Hvad gør du for at undgå det?  

Oplever du som mange andre, at dele af din tekst på dit site bliver tyvstjålet og publiceret på andre sites? Content tyveri er ikke alene frustrerende, men det kan også gøre dig uvenner med Google. I ugens afsnit kan du blive klogere på, hvad du kan gøre for at undgå, at dit indhold bliver kopieret.

Indlægget HM142: Content tyveri: Hvad gør du for at undgå det? blev vist første gang den Nochmal.

HM141: Splittest dig til succes  

Hvorfor nøjes med at følge din mavefornemmelse, når du laver indhold til dit website. Du kan nemt måle, hvad der giver mest med splittests. Så ved du hvad, der virker, og hvad, der ikke virker. I ugens afsnit kan du lære mere om, hvordan du laver splittests, og få konkrete råd til, hvordan du kommer i gang. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM141: Splittest dig til succes blev vist første gang den Nochmal.

HM140: Opdatere hjemmeside: Hvornår og hvordan  

Når din bil begynder at skrante, og du aflægger mekanikeren et visit i tide og utide, er det ved at være på tide med en udskiftning. Det samme gælder hjemmesider. De soder til og bliver hurtigt forældede. Men hvordan vurderer du, om det er tid til at investere i en gennemgribende omlægning? I ugens afsnit bliver du klogere på, hvornår det giver mening at opdatere en hjemmeside. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM140: Opdatere hjemmeside: Hvornår og hvordan blev vist første gang den Nochmal.

HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases  

Lyder 30.000 følgere af et nyhedsbrev eller 30.000 flere som et drømmescenarie for dig? I ugens afsnit har vi interviewet tre praktikere inden for e-mail markedsføring. Hør om deres erfaringer og få deres bedste bud på, hvordan du høster flere modtagere af dit nyhedsbrev. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases blev vist første gang den Nochmal.

HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen  

Hvordan laver du content, der får succes og rammer plet hos din målgruppe? Og hvordan gør du det, hvis der er lavvande på budgetkontoen? Det og meget mere giver ugens ekspert dig svar på. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen blev vist første gang den Nochmal.

HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside?  

Lyder en direkte hotline til Google for godt til at være sandt? Det er det ikke. Med Google Search Console får du at vide, hvad Google mener om dit site, og du kan nemmere leve op til Googles krav. Og det giver i sidste ende en bedre placering - og mere trafik på dit site. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside? blev vist første gang den Nochmal.

HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne  

Skab opmærksomhed om et arrangement gennem de sociale medier. Ambassadører er en genial måde at skabe awareness på og skaffe deltagere. Ugens gæst fortæller os, hvordan hun med stor succes har skabt en social kampagne til at understøtte en udstilling. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne blev vist første gang den Nochmal.

HM135: Få mere ud af din tid og perform bedre på jobbet  

Hvordan får du mere overskud til at performe bedre på jobbet? Få råd fra ugens ekspert om, hvordan du med ganske små tiltag får styr på de helt basale faktorer som søvn, kost og motion. Du får mere energi, og du får mere ud af din tid. Se noter under afspilleren.

Indlægget HM135: Få mere ud af din tid og perform bedre på jobbet blev vist første gang den Nochmal.

HM134: Storytelling: Hvad er din historie – og hvordan bruger du den?  

Skab troværdig kommunikation, der virker. Brug storytelling som et strategisk værktøj, og tal ikke bare til modtagers hoved, men også til modtagers mavefornemmelse. Det sætter aftryk og skaber værdi. I ugens afsnit får du gode råd til at bruge storytelling i praksis - så kan du starte allerede i morgen. Se noterne under afspilleren.

Indlægget HM134: Storytelling: Hvad er din historie – og hvordan bruger du den? blev vist første gang den Nochmal.

HM133: Crowdfunding: Kickstart din forretning og markedsfør den  

Har du en ide, som du gerne vil skabe en forretning ud af? Crowdfunding kan være med til at kickstarte din forretning ved at skaffe dig kapital, omtale og kunder. Men hvordan bruger du det på den rigtige måde? Og hvornår er du på det rigtige stadie i din virksomhed til at gå i gang? Lyt med til ugens afsnit og lær meget mere om crowdfunding. Læs vores noter under afspilleren.

Indlægget HM133: Crowdfunding: Kickstart din forretning og markedsfør den blev vist første gang den Nochmal.

HM132: Struktureret data (schema markup) giver bedre søgeresultater  

Vil du gerne gøre dit site mere synligt på nettet? Hjælp Google med at forstå dit indhold. Og som resultat spytte bedre søgeresultater ud. Smart, ikke? Lyt med i ugens afsnit, hvor du får konkrete råd til, hvordan du kan optimere dit site med struktureret data.

Indlægget HM132: Struktureret data (schema markup) giver bedre søgeresultater blev vist første gang den Nochmal.

HM131: Forstå dine kunder med business intelligence => Flere, bedre kunder  

Hvor meget ved du om dine kunders adfærd? Brug de data, du har adgang til, på en effektiv og snedig måde. Så kan du være kreativ med din markedsføring på en meget mere målrettet måde. Nu er det blevet tid til at lære mere om business intelligence.

Indlægget HM131: Forstå dine kunder med business intelligence => Flere, bedre kunder blev vist første gang den Nochmal.

HM130: Beregn digital ROI og stop med at spilde marketingsbudget  

Kaster du penge i digital markedsføring uden at vide, hvor meget du egentlig får ud af din indsats? Lær at anvende digital ROI. Det gør dig mere skarp på, hvor du skal sætte ind for at få mest muligt ud af dine ressourcer. Lyt med i ugens afsnit og få en masse konkrete og nyttige råd om digital ROI af ugens ekspert.

Indlægget HM130: Beregn digital ROI og stop med at spilde marketingsbudget blev vist første gang den Nochmal.

HM129: Sådan bruger du Facebook grupper og Facebook Live  

Sæt facebookgrupper i søen og lær dine brugere at kende. Du kan få en stor portion viden om dine brugere og deres præferencer, hvis du får en samtale i gang mellem dem i en gruppe på facebook. Skab værdi med Facebook Live ved at medinddrage dine brugere og lade dem få indflydelse på indholdet. Lyt med i ugens afsnit, hvor vi har dobbelt op på Lars til at give dig en masse nyttige råd.

Indlægget HM129: Sådan bruger du Facebook grupper og Facebook Live blev vist første gang den Nochmal.

HM128: Fra konkurrencer til permissions til salg  

Vær skarp på, hvad du vil opnå med de konkurrencer, du sætter i gang. Så er det et effektivt værktøj til at få flere permissions. Brug også konkurrencer til at engagere de følgere, du allerede har, og til at interagere med dem. I ugens afsnit kan du lære mere om, hvordan du på effektiv vis kan køre konkurrencer.

Indlægget HM128: Fra konkurrencer til permissions til salg blev vist første gang den Nochmal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose