Help Marketing

Help Marketing

Denmark

Eric Ziengs interviewer eksperter i online marketing og markedsføringg generelt, inkl. content marketing, sociale medier, SEO, website trafik, konverteringsoptmering, apps, Facebook, Twitter, Instagram og meget mere.

Episodes

HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases  

Lyder 30.000 følgere af et nyhedsbrev eller 30.000 flere som et drømmescenarie for dig? I ugens afsnit har vi interviewet tre praktikere inden for e-mail markedsføring. Hør om deres erfaringer og få deres bedste bud på, hvordan du høster flere modtagere af dit nyhedsbrev. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases blev vist første gang den Nochmal.

HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen  

Hvordan laver du content, der får succes og rammer plet hos din målgruppe? Og hvordan gør du det, hvis der er lavvande på budgetkontoen? Det og meget mere giver ugens ekspert dig svar på. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen blev vist første gang den Nochmal.

HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside?  

Lyder en direkte hotline til Google for godt til at være sandt? Det er det ikke. Med Google Search Console får du at vide, hvad Google mener om dit site, og du kan nemmere leve op til Googles krav. Og det giver i sidste ende en bedre placering - og mere trafik på dit site. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside? blev vist første gang den Nochmal.

HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne  

Skab opmærksomhed om et arrangement gennem de sociale medier. Ambassadører er en genial måde at skabe awareness på og skaffe deltagere. Ugens gæst fortæller os, hvordan hun med stor succes har skabt en social kampagne til at understøtte en udstilling. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne blev vist første gang den Nochmal.

HM135: Få mere ud af din tid og perform bedre på jobbet  

Hvordan får du mere overskud til at performe bedre på jobbet? Få råd fra ugens ekspert om, hvordan du med ganske små tiltag får styr på de helt basale faktorer som søvn, kost og motion. Du får mere energi, og du får mere ud af din tid. Se noter under afspilleren.

Indlægget HM135: Få mere ud af din tid og perform bedre på jobbet blev vist første gang den Nochmal.

HM134: Storytelling: Hvad er din historie – og hvordan bruger du den?  

Skab troværdig kommunikation, der virker. Brug storytelling som et strategisk værktøj, og tal ikke bare til modtagers hoved, men også til modtagers mavefornemmelse. Det sætter aftryk og skaber værdi. I ugens afsnit får du gode råd til at bruge storytelling i praksis - så kan du starte allerede i morgen. Se noterne under afspilleren.

Indlægget HM134: Storytelling: Hvad er din historie – og hvordan bruger du den? blev vist første gang den Nochmal.

HM133: Crowdfunding: Kickstart din forretning og markedsfør den  

Har du en ide, som du gerne vil skabe en forretning ud af? Crowdfunding kan være med til at kickstarte din forretning ved at skaffe dig kapital, omtale og kunder. Men hvordan bruger du det på den rigtige måde? Og hvornår er du på det rigtige stadie i din virksomhed til at gå i gang? Lyt med til ugens afsnit og lær meget mere om crowdfunding. Læs vores noter under afspilleren.

Indlægget HM133: Crowdfunding: Kickstart din forretning og markedsfør den blev vist første gang den Nochmal.

HM132: Struktureret data (schema markup) giver bedre søgeresultater  

Vil du gerne gøre dit site mere synligt på nettet? Hjælp Google med at forstå dit indhold. Og som resultat spytte bedre søgeresultater ud. Smart, ikke? Lyt med i ugens afsnit, hvor du får konkrete råd til, hvordan du kan optimere dit site med struktureret data.

Indlægget HM132: Struktureret data (schema markup) giver bedre søgeresultater blev vist første gang den Nochmal.

HM131: Forstå dine kunder med business intelligence => Flere, bedre kunder  

Hvor meget ved du om dine kunders adfærd? Brug de data, du har adgang til, på en effektiv og snedig måde. Så kan du være kreativ med din markedsføring på en meget mere målrettet måde. Nu er det blevet tid til at lære mere om business intelligence.

Indlægget HM131: Forstå dine kunder med business intelligence => Flere, bedre kunder blev vist første gang den Nochmal.

HM130: Beregn digital ROI og stop med at spilde marketingsbudget  

Kaster du penge i digital markedsføring uden at vide, hvor meget du egentlig får ud af din indsats? Lær at anvende digital ROI. Det gør dig mere skarp på, hvor du skal sætte ind for at få mest muligt ud af dine ressourcer. Lyt med i ugens afsnit og få en masse konkrete og nyttige råd om digital ROI af ugens ekspert.

Indlægget HM130: Beregn digital ROI og stop med at spilde marketingsbudget blev vist første gang den Nochmal.

HM129: Sådan bruger du Facebook grupper og Facebook Live  

Sæt facebookgrupper i søen og lær dine brugere at kende. Du kan få en stor portion viden om dine brugere og deres præferencer, hvis du får en samtale i gang mellem dem i en gruppe på facebook. Skab værdi med Facebook Live ved at medinddrage dine brugere og lade dem få indflydelse på indholdet. Lyt med i ugens afsnit, hvor vi har dobbelt op på Lars til at give dig en masse nyttige råd.

Indlægget HM129: Sådan bruger du Facebook grupper og Facebook Live blev vist første gang den Nochmal.

HM128: Fra konkurrencer til permissions til salg  

Vær skarp på, hvad du vil opnå med de konkurrencer, du sætter i gang. Så er det et effektivt værktøj til at få flere permissions. Brug også konkurrencer til at engagere de følgere, du allerede har, og til at interagere med dem. I ugens afsnit kan du lære mere om, hvordan du på effektiv vis kan køre konkurrencer.

Indlægget HM128: Fra konkurrencer til permissions til salg blev vist første gang den Nochmal.

HM127: Fremtidens teknologi i marketing  

Gå ikke glip af de mange muligheder du har for at nå ud til dine kunder. Følg med i, hvad der sker inden for teknologi i marketing. Så er du sikker på, at du ikke misser en gylden chance for at række ud til dine kunder. I ugens afsnit bliver du klogere på, hvad der rører sig inden for teknologiens verden, som kan have betydning for din kommunikations- og marketingsindsats.

Indlægget HM127: Fremtidens teknologi i marketing blev vist første gang den Nochmal.

HM126: Brænd igennem med din e-mail markedsføring  

Få succes med din e-mail markedsføring. Nyhedsbreve er en genial platform til mersalg. Men hvordan laver du det perfekte nyhedsbrev, som trænger igennem den massive mængde af mails i din læsers indbakke? I ugens afsnit er det blevet tid til at lære mere om, hvordan du skriver det perfekte nyhedsbrev,

Dette indlæg HM126: Brænd igennem med din e-mail markedsføring blev først offentliggjort her Nochmal.

HM125: Hold fokus i projekter og skab resultater  

FOKUS! Vil du gerne blive bedre til at holde fokus i projekter, når du arbejder? Få ideer til, hvordan du og dine medarbejdere kan arbejde effektivt og skabe gode resultater. Dagens afsnit giver dig et godt billede på, hvor meget du kan skabe og få fra hånden på kort tid,

Dette indlæg HM125: Hold fokus i projekter og skab resultater blev først offentliggjort her Nochmal.

HM124: Succes med e-commerce i din webshop  

Vil du gerne have succes med online salg? Så skal du have det gode gamle købmandsskab frem i lyset. Sætter du dig i dine kunders sted, bliver det nemmere for dig at trigge dem til at købe dine produkter. Ugens ekspert kommer med gode råd til, hvordan vi kan sælge

Dette indlæg HM124: Succes med e-commerce i din webshop blev først offentliggjort her Nochmal.

HM123: Gode SEO-tekster gør Google til din ven  

Skriv de bedste SEO-tekster, som også fanger din læser. Den gode tekst rangerer ikke bare højt på Google, men giver også din læser værdi. Vi har været med til SEO-Day i Kolding, hvor vi har talt med tre eksperter inden for SEO-området. I ugens afsnit bliver du meget klogere på

Dette indlæg HM123: Gode SEO-tekster gør Google til din ven blev først offentliggjort her Nochmal.

HM122: Boost dit salg med automatiserede mailflows  

Lyder en åbningsrate på 80-90% godt i dine ører? E-mail markedsføring handler ikke alene om at producere mails med et godt indhold. Du skal nemlig også få dine kunder til at åbne de mails, der lander i deres indbakke. Automatiserede mailflows er en genial måde at kommunikere med dine kunder på. Bruger du dem på en effektiv og snedig måde, kan du skabe mersalg og booste din forretning.

Indlægget HM122: Boost dit salg med automatiserede mailflows blev vist første gang den Nochmal.

HM122: Boost dit salg med automatiserede mailflows  

Lyder en åbningsrate på 80-90% godt i dine ører? E-mail markedsføring handler ikke alene om at producere mails med et godt indhold. Du skal nemlig også få dine kunder til at åbne de mails, der lander i deres indbakke. Automatiserede mailflows er en genial måde at kommunikere med dine kunder

Dette indlæg HM122: Boost dit salg med automatiserede mailflows blev først offentliggjort her Nochmal.

HM121: Forandringsstrategi. Er du for eller imod forandring?  

Sker der ændringer i dig organisation? Vil du have ændret noget i organisationen? Få gode råd fra forandringskonsulenten om hvordan du får succes med din forandringsstrategi. Det handler om positiv kommunikation mellem ledelsen og de ansatte. I dette afsnit af help marketing går vi i dybden med forandring i organisationer

Dette indlæg HM121: Forandringsstrategi. Er du for eller imod forandring? blev først offentliggjort her Nochmal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose