Help Marketing

Help Marketing

Denmark

Eric Ziengs interviewer eksperter i online marketing og markedsføringg generelt, inkl. content marketing, sociale medier, SEO, website trafik, konverteringsoptmering, apps, Facebook, Twitter, Instagram og meget mere.

Episodes

HM155: Sådan får du mest ud af din mentor  

Mikkel Rossing og Stine Aagaard er skaberne bag mentorforløbet Mashup. Sammen dykker vi ned i det gode mentorforløb. Hvad der er vigtigt for at begge parter oplever værdi, og hvor man skal starte, hvis man ønsker sig en mentor.

Indlægget HM155: Sådan får du mest ud af din mentor blev vist første gang den Nochmal.

HM154: Attribution Modelling – Tilskrivning af værdi til marketingskanaler  

Hvad er Attribution Modelling og hvorfor skal vi bruge det? I dette afsnit fortæller Head og SER hos Obsidian, Sasa Kovacevic om marketing attribution og hvordan du kan bruge det til at forstå dine brugers rejse og optimere din konverteringsrate.

Indlægget HM154: Attribution Modelling – Tilskrivning af værdi til marketingskanaler blev vist første gang den Nochmal.

HM153: Tekster der sælger – Sådan skriver du til web, blog og nyhedsbreve  

Sådan skriver du stærke tekster der sælger. I dette afsnit af Help Marketing fortæller Heine Aaen, hvordan du skriver den mest fængende og brugervenlige tekst til både bloggen, nyhedsbrevet og din hjemmeside.

Indlægget HM153: Tekster der sælger – Sådan skriver du til web, blog og nyhedsbreve blev vist første gang den Nochmal.

HM152: Sådan kommer du i gang med chatbots  

Hvad er en chatbot og hvordan benytter vi den i vores markedsføring? I dette afsnit fortæller Ditte Julie Wolff-Jacobsen os om chatbottens funktion og hvordan du lettest kommer i gang med at afprøve den nyeste måde at skabe automatiseret og effektiv relation til brugerne.

Indlægget HM152: Sådan kommer du i gang med chatbots blev vist første gang den Nochmal.

HM151: Markedsføring i musikbranchen – Data, personlig branding og aktivering af fans  

I dette afsnit af Help Marketing kigger vi nærmere på, hvordan digital markedsføringsstrategi kan tage form afhængig af branche. Denne gang befinder vi os i musikbranchen. Vi snakker med Pelle Blarke der er producer og har eget pladeselskab, hvor han hjælper en lang række artister med både online og offline markedsføring.

Indlægget HM151: Markedsføring i musikbranchen – Data, personlig branding og aktivering af fans blev vist første gang den Nochmal.

HM150: Omnichannel marketing: CPH Lufthavn case  

Hvordan får du dine digitale kanaler til at spille sammen med dine fysiske kanaler? Få et indblik i, hvordan verden ser ud i CPH Lufthavn, og hvordan de her formår at skabe balance mellem alt fra website til app og webshop. Det er nu blevet tid til at blive klogere på omnichannel marketing.

Indlægget HM150: Omnichannel marketing: CPH Lufthavn case blev vist første gang den Nochmal.

HM149:  

Er podcasting noget for dig? Help Marketing fokus Help Marketing henvender sig til dig, der arbejder med marketing, salg og ledelse. Målet er at hjælpe dig ...

Indlægget HM149:

HM148: Struktureret data, search console, storytelling, splittest og e-mail markedsføring – sommerspecial  

Bliv klogere på dig selv, og hvad du selv kan gøre for at performe bedre. Og få lavpraktiske råd om alt fra storytelling og e-mail markedsføring til splittest og struktureret data. Vi er nu kommet til den sidste udgave af vores sommerspecials. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM148: Struktureret data, search console, storytelling, splittest og e-mail markedsføring – sommerspecial blev vist første gang den Nochmal.

HM147: Influencer PR, forandringsstrategi, Business Intelligence, crowdfunding og content tyveri – sommerspecial  

Det er nu blevet tid til endnu en lærerig sommerspecial. Lyt med og bliv klogere på emner som crowdfunding, Business Intelligence, influencer PR, content tyveri og sidst men ikke mindst, hvordan du bliver bedre til at arbejde fokuseret med projekter. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM147: Influencer PR, forandringsstrategi, Business Intelligence, crowdfunding og content tyveri – sommerspecial blev vist første gang den Nochmal.

HM146: E-mail markedsføring, sociale kampagner, E-commerce, ROI og medietræning – sommerspecial  

I ugens afsnit bliver du klogere på hele paletten. Få eksperternes bedste råd om e-commerce, e-mail markedsføring, ROI, sociale kampagner og medietræning. Det er nu blevet tid til vores lærerige sommerspecial. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM146: E-mail markedsføring, sociale kampagner, E-commerce, ROI og medietræning – sommerspecial blev vist første gang den Nochmal.

HM145: Effektiv international PR handler om genbrug og at tale sammen  

Arbejder du med PR og kommunikation i en virksomhed, der opererer i flere lande? Så kender du alt til, hvor udfordrende det er at sikre, at det rigtige budskab kommer frem i alle lokalmiljøerne. International PR og kommunikation er en svær balancegang, som ugens ekspert mestrer. Se noterne under afspilleren.

Indlægget HM145: Effektiv international PR handler om genbrug og at tale sammen blev vist første gang den Nochmal.

HM144: Coop case: Medlemskommunikation og -programmer  

Vil du gerne lære dine kunder bedre at kende? Plej relationen med dine kunder ved at tilbyde dem et attraktivt medlemsprogram. Bliv inspireret af ugens ekspert, som kommer med guldkorn til, hvordan du kan skabe værdi for dine medlemmer gennem god medlemskommunikation. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM144: Coop case: Medlemskommunikation og -programmer blev vist første gang den Nochmal.

HM143: Medietræning og budskabstræning – sådan og derfor  

Er talspersonerne i din virksomhed trænet i at tale med pressen eller for en større forsamling? Nu er det blevet tid til at lære mere om medietræning og budskabstræning. Bliv klogere på, hvordan det foregår, og hvad du får ud af det. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM143: Medietræning og budskabstræning – sådan og derfor blev vist første gang den Nochmal.

HM142: Content tyveri: Hvad gør du for at undgå det?  

Oplever du som mange andre, at dele af din tekst på dit site bliver tyvstjålet og publiceret på andre sites? Content tyveri er ikke alene frustrerende, men det kan også gøre dig uvenner med Google. I ugens afsnit kan du blive klogere på, hvad du kan gøre for at undgå, at dit indhold bliver kopieret.

Indlægget HM142: Content tyveri: Hvad gør du for at undgå det? blev vist første gang den Nochmal.

HM141: Splittest dig til succes  

Hvorfor nøjes med at følge din mavefornemmelse, når du laver indhold til dit website. Du kan nemt måle, hvad der giver mest med splittests. Så ved du hvad, der virker, og hvad, der ikke virker. I ugens afsnit kan du lære mere om, hvordan du laver splittests, og få konkrete råd til, hvordan du kommer i gang. Læs noterne efter afspilleren.

Indlægget HM141: Splittest dig til succes blev vist første gang den Nochmal.

HM140: Opdatere hjemmeside: Hvornår og hvordan  

Når din bil begynder at skrante, og du aflægger mekanikeren et visit i tide og utide, er det ved at være på tide med en udskiftning. Det samme gælder hjemmesider. De soder til og bliver hurtigt forældede. Men hvordan vurderer du, om det er tid til at investere i en gennemgribende omlægning? I ugens afsnit bliver du klogere på, hvornår det giver mening at opdatere en hjemmeside. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM140: Opdatere hjemmeside: Hvornår og hvordan blev vist første gang den Nochmal.

HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases  

Lyder 30.000 følgere af et nyhedsbrev eller 30.000 flere som et drømmescenarie for dig? I ugens afsnit har vi interviewet tre praktikere inden for e-mail markedsføring. Hør om deres erfaringer og få deres bedste bud på, hvordan du høster flere modtagere af dit nyhedsbrev. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM139: Sådan får du flere modtagere af dit nyhedsbrev – 3 cases blev vist første gang den Nochmal.

HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen  

Hvordan laver du content, der får succes og rammer plet hos din målgruppe? Og hvordan gør du det, hvis der er lavvande på budgetkontoen? Det og meget mere giver ugens ekspert dig svar på. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM138: Når content failer eller får succes – kom ud over rampen blev vist første gang den Nochmal.

HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside?  

Lyder en direkte hotline til Google for godt til at være sandt? Det er det ikke. Med Google Search Console får du at vide, hvad Google mener om dit site, og du kan nemmere leve op til Googles krav. Og det giver i sidste ende en bedre placering - og mere trafik på dit site. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM137: Search Console: Hvordan ser Google din hjemmeside? blev vist første gang den Nochmal.

HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne  

Skab opmærksomhed om et arrangement gennem de sociale medier. Ambassadører er en genial måde at skabe awareness på og skaffe deltagere. Ugens gæst fortæller os, hvordan hun med stor succes har skabt en social kampagne til at understøtte en udstilling. Læs noterne under afspilleren.

Indlægget HM136: Understøt et fysisk arrangement med en social kampagne blev vist første gang den Nochmal.

0:00/0:00
Video player is in betaClose