Hemma hos Gry - En podcast

Hemma hos Gry - En podcast

Sweden

Programledaren Gry Forssells podcast som spelas in hemma tillsammans med Praktikant-Malin och härliga gäster.

Episodes

Hemma hos Gry - Sista Avsnittet!  

I vårt sista avsnitt grillar vi korv och dricker vin med Axwell och Ingrosso! Efter världsuccén med Swedish house mafia fortsätter de nu som duo och Axel "Axwell" Hedfors och Sebastian Ingrosso hälsar på och vi pratar om allt från känslan av att lyckas genomföra en spelning med blodet rinnandes ur munnen till svenska högtider, ensamhet och det svarta hål en  trappuppgång eller hotellkorridor kan utgöra. De berättar om samarbetet med artister som Pharrell Williams, Usher och Elton John och de korar en (eller faktiskt två!) vinnare i vår Skara Sommarland-tävling. Vi är SÅ glada att du lyssnar på podcasten och det har varit ett sant nöje! /Gry

Hemma hos Gry - 30  

Alex berättar varför han inte vill fira mig på mors dag och det känns som att han vill citera Thåströms "Det är ni som e de konstiga och det e jag som är normal".

För garanterad fnissfest så andas Maiin in heliumgas för allra första gången och vi svara på ERA frågor. Vi kommer att tala om allt från suicidala cyklister till drömresmål och om hur Alex och jag bråkar. Dessutom försöker vi svara på Kitoks fantastiska och märkliga fråga. (eller om det bara är vi som är korkade...)Tack Mauro Scocco, Petter, David Hellenius, Kitok, Kenneth, Adam och alla ni andra som hört av er med frågor! 

Gry

Hemma hos Gry - 29  

Om omöjligt mode och vad vad min pappa betytt för Ola Salo som kommer och berättar om nya Albumet och turnéminnen!

Hemma hos Gry - 28  

Om skärmtid och hur vi tittar på Tv och om riskerna med dejtingappen Tinder.

Sen kommer vinnaren i kategorin "Årets Artist" på årets Guldtuben gala - Daniel Norberg  hem till mig och förklarar för oss gamlingar hur ungdomarna tittar på Tv. Han har 120.000 prenumeranter på sin youtube-kanal och hans parodi på årets melodifestival har 3,5 miljoner visningar. 

Spela in en fråga med hjälp av antingen din mobil eller dator och maila den till info@hemmahosgry.se så kommer vi spela upp och svara på dom bästa i vår frågepodd!

Hemma hos Gry - 27  

Kinapinnar och intressesmurfar som dansar ringdans!
...innan de opereras ut.
Låter det snurrigt?
Det är en våryster, fnissig trio som den här gången får besök av geniet, programledaren och energiknippet Ola Selmén.
Ola berättar om sina år som skibum, sina äventyrsresor, om hur han fick sitt hjärta krossat OCH om babylyckan! 

Hemma hos Gry - 26  

Vi får besök av och dricker champagne med tidningskvinnan Amelia Adamo. 

Vi korar en vinnare i Grönantävlingen! Malin lär sig att hon har Amelia att tacka för Lasse Winnerbäck, vi pratar om att våga HOPPA, Amelias romans med Leif GW Persson och om Nepal som hon besökte bara en månad innan jordbävningen.


Dessutom Tinder, automatvapen och dessutom laddar vi upp för frågepodd!

Hemma hos Gry - 25  

Om konsten att glida in på slutet av den årliga fixar eller städardagen lite bakis efter en rörig tripp till Oslo. Om att kunna samarbeta med 50 pers man inte känner och inte nödvändigtvis gillar. Och om och med Petter och hans nya mantra. Vi har ju bara ett liv och vi måste se till att vi har Kul på vägen. 

Hemma hos Gry - 24  

Om du kunde resa i tiden, var och NÄR skulle du åka då?Och vilken, nu avliden artist, skulle du vilja ta tillbaka för en sista konsert -om du kunde?Vi pratar om härliga konsertupplevelser, utanförskap och så tuttar, såklart. Den nytända hip-hopstjärnan Kitok hälsar på och vi talar om att Åmål och Jokkmokk är samma plats.

Hemma hos Gry - 23  

Alex blir mer och mer som Fredde i Solsidan. Vi pratar om att donera organ och om hur skönt det är att få veta att det regnar hemma i Sverige när vi är på solsemester. Och så berättar Leila Lindholm om hur det var att träffa sin biologiska pappa och om sitt nya bokprojekt! En blandsallad helt enkelt!

Hemma hos Gry - 22  

Vad fan är det roliga i genus egentligen? Ett avsnitt om att inte se problem av den enkla anledningen att man inte är en del av dem. Alex myser och trivs i sin position som vit, snart medelålders man i övre medelklassen och vi konstaterar att mina hormoner är mina att skylla på. Och att andra ska hålla sig lååångt borta från dem.  Vissa saker måste man helt enkelt bara fatta att man inte fattar och Sandra Dahlén hälsar på och försöker svara på våra kanske korkade frågor. Genus för dummies. Häpp!  ...Självklart pratar vi om veterinärer som kastar hamstrar och ifall det är en rättighet att ha husdjur också. 

Hemma hos Gry - 21  

Om Cyberorgier, syokonsulenter och påskägg. 
Dessutom omfamnar vi både skärtorsdag, långfredag och påskafton och bjuder in Sveriges trevligaste präst, Carl Johan Amilon och frågar om Fadern Sonen och den helige Land Rovern. Och så gör vi allt vi kan för att gifta bort Malin med en hipsterpräst

Hemma hos Gry - 20  

Om pengar, personkemi och dålig stämning. -och kombinationen vetenskap/underhållning. Alex som tidigare kände sig missförstådd är nu upplyst -och Starstruck när Henrik Fexeus hälsar på.

Hemma hos Gry - 19  

Alex tror att den bästa träningsmotivationen skulle vara om Gry tar till Lysistrate-metoden, gladiatorn Prime tror att Gry måste träna med björnpäls och Malin tror att Gry är under hypnos. Mycket nöje! 

 

Hemma hos Gry - 18  

Avsnitt nr18! Vi pratar om att tjejerna ska ha kuddkrig och om man får sno vänners vänner. Sen kommer roliga killen Måns Möller och pratar om allvarliga saker. Bl.a om hur det är att vara pappa till Viggo med autistisk syndrom. Måns och Viggos bilrekond och den nystartade stiftelsen ”Idrott för barn i behov”.

Hemma hos Gry - 17  

Avsnitt nr17 blir vår säsongspremiär 2015 och vi pratar om att radera sin identitet och börja om från noll. Vi talar om döden och om hur mycket Kanye West älskar Kanye West.  Dessutom tar sig Sveriges mest folkkära artist, Måns Zelmerlöw, sig tid att mitt i melodifestivalkalabaliken svänga förbi och vi frågar (så klart) om orgier, knark och prestationsångest. 

Hemma hos Gry - 16  

Vi avslutar säsongen med en alldeles fantastisk julavslutning tillsammans med Mauro Scocco och Plura Jonsson. Det lagas Gubbröra när Hemma hos Gry förvandlas till Pluras kök och allt avslutas med livemusik i vardagsrummet. En stimmig, rolig, lite stökig, vinig och alldeles underbar stund. 

Hemma hos Gry - 15  

Den här veckan pratar vi om exakt hur snurrigt allt skulle bli om Gry blev ihop med Praktikant-Malins pappa, Alex lanserar en alldeles ypperlig idé på ett nytt mobilabonnemang och veckans gäst, Louise Hallin, svarar rakt och ärligt på våra frågor om barn. Det är ett härligt nästsista avsnitt för säsongen. 

Hemma hos Gry - 14  

Vi pratar om Alex briljanta ligg-app, om ifall ålderskriser är myter och om vår gäst, Henrik Schyfferts, liv som ungkarl. Henrik ger oss också inre bilder av hur Fredrik Lindström slår bort ivriga damer med bajsig pinne och vi funderar över hur man får en lugn och skön död. Högt, lågt och mycket härligt i vårt senaste avsnitt. 


Hemma hos Gry - 13  

Denna vecka fick vi höra om Alex knep för att peppa igång träningen, vi försökte förstå vad vi EGENTLIGEN tycker om tröjor med tryck och att befinna sig på ställen man inte kan identifiera sig med. 
Seinabo Sey sjöng sin succésingeln Younger i vardagsrummet, fantastiskt förstås. Vi pratade även om hennes obefintliga kärleksliv och känslan av att Madonna har lyssnat på hennes låtar. 
Och förstås, Alex högsta önskan - en permobil. Mycket nöje! 

0:00/0:00
Video player is in betaClose