Hemmaplan Hockey

Hemmaplan Hockey

Sweden

Correns hockeypodd med fokus på LHC. Per Bergsten, John Seneviratne och Hampus Evald diskuterar allt som har med LHC att göra. Hemmaplan Hockey produceras av Teknomedia för Corren och kommer ut varannan vecka.

Episodes

E15 - "Bara han kan spela hockey också"  

I säsongens sista avsnitt sammanfattar vi LHC’s säsong och blickar framåt inför nästa. Per Bergsten vill ha en ny målvakt men passar även på att hylla en spelare som ofta sliter i det tysta och kommer ut som trash talk-älskare. Stort tack till alla som lyssnat, hoppas vi hörs igen i höst! /Andreas Hult

E14 - Andreas Kreü  

I avsnitt 14 tar vi ett snack med LHC-legenden Andreas Kreü som var med och tog LHC till dåvarande Elitserien. Han bjuder på slagskott i krysset från mittzon, nakenbrottning i omklädningsrummet och kuddkrig med Knold.

E13 - David Rautio  

I det trettonde avsnittet av Hemmaplan Hockey gästas podden av LHC’s målvakt David Rautio. Det blir givetvis snack om LHC’s chanser i slutspelet, practical jokes, slutspelsskägg och om att vidskepligheten fick honom att äta Ben & Jerrys dagen före match.

E12 - Klas Östman  

I avsnitt 12 får vi besök av LHC's assisterande tränare Klas Östman. Det blir ett härligt snack IF Älgarna, vilken drömback han skulle vilja ha i LHC och om att konkurrens inte alltid är bra.

E11 - Gustav Forsling  

I avsnitt elva av Correns podcast Hemmaplan Hockey, får vi besök av nyblivna landslagsbacken Gustav Forsling som avslöjar att han från början ville bli målvakt. Han berättar också om vad Mange Johansson har betytt för honom och att han tror på SM-guld för LHC.

E10 - Fredrik Emvall  

I det tionde avsnittet av Hemmaplan Hockey får vi besök av LHC-legendaren Fredrik Emvall. Det pratas bland annat om Tingsryd, VM-guld och hans roll som general manager.

E09 - Andreas Jämtin är väl ingen favorit  

I det nionde avsnittet av Hemmaplan Hockey utvärderar vi hur LHC startat året, JVM och så får vi reda på vem som är den bäste hockeyspelaren Per Bergsten intervjuat. Sedan blir det även lite korv och Zlatan.

Hemmaplan Hockey E08 - Julspecial  

I Hemmaplan Hockeys julspecial sammanfattar vi den första delen av säsongen. Bergsten hyllar och sågar och plockar bland annat ut "säsongens buse". Hemmaplan Hockey är tillbaka efter jul och nyår. Stort tack till alla som lyssnat under hösten!

Hemmaplan Hockey E07 - Sebastian "Sebbe" Karlsson  

I det sjunde avsnittet gästas vi av LHC's assisterande lagkapten, Sebbe Karlsson. Han avslöjar bland annat vilken typ av musik som spelas i omklädningsrummet innan match men även vilken spelare som fuskat mest med hemjobbet under hans tid i klubben.

Hemmaplan Hockey E06 - Johan Bülow  

Sjätte avsnittet gästas av legendaren och numera LHC's marknadschef, Johan Bülow. Det blir snack om när han var med och tog LHC till Elitserien 1999, proffsåret i Italien, Vita Hästen och hur man ska få mer drag på läktarna i Saab Arena.

Hemmaplan Hockey E05 - Marcus Högberg  

Femte avsnittet av Hemmaplan Hockey gästas av LHC´s målvakt Marcus Högberg. Marcus avslöjar att det var dom snygga skydden som gjorde att han valde att bli målvakt. Han avslöjar också vem som är "storfiskarn" i laget och vad han har för framtidsdrömmar.

Hemmaplan Hockey E04 - Magnus "Mange" Johansson  

Fjärde avsnittet av Hemmaplan Hockey gästas av LHC-legendaren Mange Johansson. Det blir snack om "spökmålet", om hur de unga backarna klarat sig hittills och hur han trivs i sin nya roll. Experterna John Seneviratne & Per Bergsten ramlar också in i frågan om "hawkeye" skulle kunna vara något för hockeyn?

Hemmaplan Hockey E03 - Dan Tangnes  

Tredje avsnittet av Hemmaplan Hockey gästas av LHC´s tränare Dan Tangnes. Vi pratar huvudtacklingar, boxplay och givetvis dyker frågan "Rautio eller Högberg?" upp. Som vanligt finns även Per Bergsten och John Seneviratne i studion.

Hemmaplan Hockey E02  

I andra avsnittet av Hemmaplan Hockey får vi besök av Anton Karlsson från LHC. Vi snackar diving, första SHL-målet och läget i laget. Som vanligt har vi i studion även experterna John Seneviratne & Per Bergsten.

Hemmaplan Hockey E01  

I första avsnittet av Hemmaplan Hockey snackas det om känslan inför SHL-premiären, CHL´s vara eller att icke vara och experterna Per Bergsten, John Seneviratne och Hampus Evald tippar LHC´s placering i årets SHL.

0:00/0:00
Video player is in betaClose