Hemmaplan

Hemmaplan

Sweden

Östgötsk fotboll med Andreas Hult, experter och gäster. Tankar, åsikter och idéer skickas till hemmaplan@corren.se Hemmaplan produceras av Teknomedia för Corren

Episodes

#17 - Sommaren med Janne  

I samarbete med Klackspark kan vi stolt presentera ett långt snack med den blivande förbundskaptenen Janne Andersson. Det blir en sammanfattning av tiden i IFK och givetvis allt om guldåret. Se avsnittet som en sommarpresent från Hemmaplan och Klackspark. Glad Sommar! Ps. Vill du se hela intervjun finns den även att titta på via Klackspark på Corren.se och NT.se Ds.

Hemmaplan 0

#16 - EM-special  

I detta EM-special fördjupar sig Peter Mildaeus och Jens Bollius i Sveriges chanser i EM. Vi sammanfattar även vårsäsongen för de Östgötska lagen och plockar fram de spelare som imponerat mest.

Hemmaplan 0

#15 - Andreas Blomqvist  

I avsnitt 15 träffar vi IFK Norrköpings Andreas Blomqvist. Vi pratar om hans snyggaste mål (som han gjorde på David Mitov Nilsson), det tuffa året i Danmark och om varför han trivs så bra i Norrköping. Hemmaplan är en fotbollspodd om Östgötsk fotboll. Podcasten görs av Teknomedia för Corren & NT.

Hemmaplan 0

#14 - Mahmoud Eid  

I veckans Hemmaplan får vi besök av ÅFF´s Mahmoud Eid. Han berättar bl.a. om när han nobbade Lazio, äran att få spela i Palestinas landslag och att superettan är en "äcklig" serie.

Hemmaplan 0

#13 - Tobias Ledström (Vadstena-special)  

I avsnitt 13 blir det Vadstena för nästan hela slanten. Vi går till botten med hur Vadstena tog sig upp till Div. 4 för första gången på 45år, varför herrarna spelar på konstgräs och damerna på naturgräs och hur viktig en spelare som Stina Blackstenius är för staden.

Hemmaplan 0

#12 - Vladan Ladan  

I avsnitt tolv träffar vi tränaren som har ett av fotbollssveriges svåraste jobb, tränare för hårdsatsande FC Linköping City. Vladan berättar i podden om sin målsättning att bli Sveriges bästa tränare genom tiderna, tiden i Kroatien och att han höll på att skippa sin systers bröllop för att han hade match mot Nässjö i Div. 3.

Hemmaplan 0

#11 - Nicklas Bärkroth  

Hemmaplan är tillbaka, i år med fokus på hela Östergötland. I det första avsnittet för säsongen gästas vi av IFK Norrköpings Nicklas Bärkroth. Det blir bl.a. snack om hans matlagningsintresse, skador och om fansens blombud. Frågor, idéer och feedback skickas till: andreas.hult@teknomedia.se

Hemmaplan 0

#10 - Den östgötska drömelvan  

I säsongsavslutningen av Hemmaplan hyllar vi givetvis svenska mästarna IFK Norrköping, det blir scoop om en tidigare MAIF-spelare. Peter plockar även ut en östgötsk drömelva.

Hemmaplan 0

#9 - Kristian "Pligg" Bergström  

I det extra långa nionde avsnittet av Hemmaplan sammanfattar vi Kristian "Pligg" Bergströms karriär. Det blir anekdoter om Olle Nordin, debuten i landslaget tillsammans med Zlatan och givetvis om de bästa minnen från Kopparvallen. "Pligg" berättar även om sin nya roll och sina drömmar att få träna ÅFF i framtiden.

Hemmaplan 0

#8 Martin Sjögren  

I det åttonde avsnittet blir det guldsnack med LFC's Martin Sjögren. Vi pratar om hur han ställer sig till att träna ett herrlag, utlandserbjudanden och vad Charlotte Rohlin betyder för LFC. Det blir även lite tidigt "silly season" snack om bl.a. Henrik Larssons kusin, lite tränarbyten och givetvis lite välförtjänta grattis till seriesegrare.

Hemmaplan 0

#7 - Anette Hörström Johansson  

I det sjunde avsnittet av Hemmaplan pratar vi om ÅFF's tuffa säsong med ordförande Anette Hörström Johansson. Det blir givetvis snack om ekonomin och läget i klubben men också om hur ÅFF bör jobba i framtiden. Tankar, idéer och glada tillrop skickas med fördel till hemmaplan@corren.se

Hemmaplan 0

#6 - Tuncay "Tunnis" Yuksel  

I det sjätte avsnittet gästas vi av Linköping City´s ordförande "Tunnis". Det blir snack om city´s satsning mot superettan, varför de värvar utifrån och om det kontroversiella tränarbytet från i somras. Mycket nöje!

Hemmaplan 0

#5 - Stina Blackstenius  

I det femte avsnittet tar vi ett snack med Sveriges mest lovande fotbollsspelare på damsidan, Stina Blackstenius. Med ett U19-guld i ryggsäcken så blir det prat om den fantastiska sommaren, men också om LFC-guldchanser och tiden i Vadstena GIF. Vi hinner även med att kora top 3 arenor i div 4 och lite annat härligt fotbollsgodis från Östergötland.

Hemmaplan 0

#4 LFC, Östgötaderby och läget i de lokala serierna  

I det fjärde avsnittet blir det lite mjukstart efter sommaruppehållet med surr om förutsättningarna inför hösten i de lokala serierna och givetvis lite uppsnack inför östgötaderbyt. LFC hyllas och Peter tror att det kan räcka hela vägen och att det kan bli guldfest i Linköping i höst.

Hemmaplan 0

#3 - Res dig upp!  

I det tredje avsnittet av fotbollspodden Hemmaplan gästas vi av den tidigare ÅFF-spelaren och numera landslagsmannen, Anton Tinnerholm. Det blir snack om ungdomsåren i Brokinds IF, ÅFF, men även lite snack om Zlatan och proffsdrömmarna.

Hemmaplan 0

#2 - Dömde så dåligt att Janne Andersson satte sig på läktaren  

I det andra avsnittet av fotbollspodden Hemmaplan gästas vi av den tidigare elitdomaren från Linköping, Magnus Ahlsén. Det blir snack om sämsta filmaren, relationen till Henrik Rydström och varför han dömde i kortärmat när det var minus tio grader.

Hemmaplan 0

#1  

I första avsnittet av fotbollspodden Hemmaplan gästas vi av Åtvidabergs FF´s målvaktstränare, Leif Eriksson, som berättar om "Fimpens" styrkor och svagheter. Det blir också snack om sköna fotbollsnamn i den östgötska fotbollen och om Linköping City kommer klara att gå upp redan i år.

Hemmaplan 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose