Hjärnsläppet

Hjärnsläppet

Sweden

Allt mellan himmel och pannkaka, helt sonika och utan pardon.

Episodes

35. Stress-Linus  

Tjeckiska naprapater. Hur gör Linus? Dyra dammsugare från Kirby/Hyla/Pro Aqua. Spola inte ner nånting i toaletten!

34. Neck balls  

 När Linus och Mikael först träffade Sandra såg de på det här. Det roliga skämt som Sandra totalt botchade: Sure Shot Two old friends are hunting in the woods when one of them suddenly collapses. He doesn’t seem to be breathing and his eyes are glazed over. His companion takes out his cell phone and […]

33. Gör inte eget penicillin.  

Jockes favvospår just nu. Micke visar stickers i videochatten. Äldre män får mer långlivade barn. Gör eget penicillin i köket.

32. Graviditetslicens och Trumpdocka  

Long time no listen, men nu är vi tillbaka i strålande kromglans med nya avsnitt och ett friskt humör. Eller alltså, just det här avsnittet har redan hunnit bli gammalt då det spelades in den 23 februari, men det ska bli högre kvalisort på frekvensen från och med nu. Här är detta avsnitts heta topics: […]

31. Vad är det för världsbild du har egentligen?  

I can haz cheezburger. Make everything OK. Worst cats.

30. Nätsäkerhet med Tobias  

Tobias har med sin långa erfarenhet i branchen mycket att dela med sig av kring hur man kan förhålla sig till risker på internet.

29. Hack all the minds  

Mindfullness, Zen och Meditation.

28. Integriteten  

Sandra och Joakim diskuterar integritet och allt mellan himmel och pannkaka med Mikaels ersättare Mikael, som är fotograf.

27. Menskopp  

Samtal om vad som ligger i människans natur, och vad ett sådant begrepp faktiskt innebär glider ner i menskoppar och ytterligare en moralfråga. Test av menskoppar på amelia.se

26. Kontraintuitivt  

Serier nu för tiden har snygga intron; Westworld. Penny Dreadful. Kontraintuitiva saker: Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten (Mpemba-effekten). Men, kanske inte. Universums expansion accelererar. Trump vann valet. Vinst-talet, där han vände ryggen till sin kampanj. SD får väljare trots järnrör. Karta över valresultatet i Tennessee. Karta över valresultatet i New York State. Feedback […]

25. Moralfrågeri  

Vi tar oss an den viktiga uppgiften att besvara tre moralfrågor från en lång lista som en välvillig lyssnare donerat till oss.

24. Tvivelaktig moral och etik inom lagens ramar. ..  

Sandra, Jocke och jag diskuterar moral och etik, Trump och Apple. I övrigt: GSP Makerspace i Skövde. A-Pod, den ascoola roboten. Video 1, och 2, och i skogen. Köp, numera $1,499.00, var $1,337.00.

23. Medvetandet  

Christofer gör sitt andra framträdande i Hjärnsläppet (första var den där röstkommentaren vi fick back in the day) och vi pratar om lite av medvetandets mysterier.

22. Geni vs Galenskap  

I detta lite kortare avsnitt pratar vi om gränsen mellan genialitet och galenskap, vad galenskap är, och hur man bör äta tacos.

20. Snabeltandad tiger och fyrhjuling  

Alzheimersbehandling

19. Bustin’ some ghosts  

Ghostbusters (imdb) Ghostbusters (imdb) Joe Medjuck (imdb)

18. Zootropolis  

Vi pratar om en film där antropomorfiserade djur får hjärnsläpp, så det var ju passande.

17. Respekt, merkurius  

Vi ”recenserar” filmen Collision Earth, där Merkurius visar stark respektlöshet mot resten av solsystemet. Efter det avhandlar vi också respekt, på sant Hjärnsläppet-vis.

Poke-mongo  

En snabbis! Vi tycker att detta med Pokemon Go är så spännande att vi var tvungna att klämma in ett kort onumrerat extra-avsnitt medan redigeringen av avsnitt 17 fortfarande pågår.

16. Predestination  

Vi fullständigt spoilar filmen Predestination. Skyll dig själv om du lyssnar på avsnittet innan du ser den. Genetik är ett hett ämne, där Sandra och Mikael går loss på varandra som bara fan genom hela avsnittet. <3 Mycket nöje!

0:00/0:00
Video player is in betaClose