Hockeypodden

Hockeypodden

Norway

Podcast for og om norsk ishockey. Hovedsakelig Get-liga, men også med et blikk på det som skjer i 1.div og 2.div.

Episodes

Hockeypodden #23  

Program 23 (22.mai 2017) Sesongavslutning for Hockeypodden med Dima Smirnov som vikar og Loffen i studio. VM er over og vi gratulerer Sverige med gullet. Selvsagt blir det tema i starten av sendingen, før vi også ser på de siste overgangene i Get-ligaen og i 1.divisjon. Kos dere med sendingen, og så høres vi igjen i forkant av Iron Man litt ut på sommeren. I studio: Heine Aarum, Dima Smirnov og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på hockeypodden@netcast.no eller tekstmelding til 90917353, og følg oss gjerne på Facebook. Produsert av Norwegian Netcast.

Hockeypodden #22  

Program 22 (2.mai 2017) VM starter kommende helg og hva er det vel mer naturlig enn å se på det som venter de norske iskrigerne i perioden 5.mai - 21.mai. Hvem tror vi blir å vinne, og hvem tror vi rykker ned et nivå? Gjest i dagens sending er Ole Eskild Dahlstrøm, og i tillegg til VM blir det også snakk om kjelkehockey og overganger. I studio: Ole Eskild Dahlstrøm, Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på hockeypodden@netcast.no eller tekstmelding til 90917353, og følg oss gjerne på Facebook. Produsert av Norwegian Netcast.

Hockeypodden #21  

Program 21 (21.april 2017) Stavanger vant, og alt er nøyaktig slik det var i 13/14, 14/15, 15/16. Trygt og godt...og dørgende forutsigbart. Hva må til for å fornye norsk hockey og øke interessen blant andre enn menigheten? Færre ser kampene på tv, og utover byene hvor topplagene holder til er det liten eller ingen mediainteresse....noe må gjøres! I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på hockeypodden@netcast.no eller tekstmelding til 90917353. Produsert av Norwegian Netcast.

Hockeypodden #20  

Program 20 (31.mars 2017) Semifinalene er unnagjort og i morgen kveld starter finalene mellom Stavnger Oilers og Frisk Asker. Gutta i studio oppsummerer det som foregått på og utenfor isen den siste tiden, Norsk ishockey er alt annet enn kjedelig! I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på hockeypodden@netcast.no eller tekstmelding til 90917353. Produsert av Norwegian Netcast.

Hockeypodden #19  

Program 19 (18.mars 2017) Kvartfinalene er unnagjort og i kveld starter semifinalene opp. Vi ser litt på det som har skjedd og hva vi tror skjer i den øverste ligaen...og om hvordan konsekvensene over det å være stor i kjeften kan gi varige spor for en i panelet. Kjapt blikk på kvalikken til Get og 1.div blir det også. I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på hockeypodden@netcast.no eller tekstmelding til 90917353. Produsert av Norwegian Netcast.

Hockeypodden #18  

Program 18 (09.februar 2017) Landslaget er i aksjon i Sveits denne helgen. Petter Thoresen stikker innom Hockeypodden før avreise til 4 nasjonersturneringen. Uoffiselle NM i løkkehockey skjer denne helgen på Risenga i Asker, og HELE arrangørstaben er med i sendingen. Stavanger Oilers er en av Norges best drevne idrettsklubber. Bli med å hør litt av suksessoppskriften når Børge Moi Nilsen gjester sendingen. Musikk i arenaene er en viktig stemningskaper, og Marius Iversen fra Hamar vet bedre enn de fleste hvor mye jobb som ligger bak i det arbeidet. Bør lørdagskampene kuttes ut? Hvordan fremstår hockeyen i media, og holder det med kamp, pølse og brus for å tiltrekke seg mer publikum? Hør trioen diskutere mot slutten av sendingen, I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. Tips oss om Hockeynyheter på post@hockeypodden.no eller tekstmelding til 90917353. Ingen nyhet er for liten.

Hockeypodden #17  

Program 17 (04.februar 2017) Sluttspillet nærmer seg og serieinnspurten er mer spennende enn på lenge. I tillegg lanserer vi spalten "Hockeynyheter" og har du innspill der så hører vi gjerne fra deg. Her blir det nyheter fra forbund og de tre øverste divisjonene. Vi snakker også om viktigheten av god klubbledelse, og om lagene i 1.div i det hele tatt har noe i det øverste selskapet å gjøre. I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar "Loffen" Fjeldvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #16  

Program 16 (20.januar 2017) Winter Classic avholdes denne helgen, og vi har snakket med Dag Solheim om arrangementet som strekker seg over mange dager i Fredrikstad. Han er også med litt senere i sendingen for å fortelle litt om hva Stjernen har gjort og gjør for å øke antall tilskuere i hallen. Stjernen, Storhamar, Frisk Asker og Lillehammer er de eneste som har fremgang....resten går tilbake på antall tilskuere. Remi Taule fra TV2 snakker om Winter Classic, og også om sviktende seertall for hockey på TV og på TV2 Sumo. I studio: Heine Aarum og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #15  

Program 15 (05.januar 2017) Nytt år og nye muligheter. Vi ser litt på kommende Winter Classic, og litt på de tre øverste divisjonene. Stikkord for sendingen: Rekorder. I studio: De tre faste mikrofonsliterne Heine Aarum, Lars Oddvar Fjellvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #14  

Program 14 (22.desember 2016) U-20 VM endte alt annet enn bra for Norges del. Nå venter spill i C-puljen, og det er langt unna målsettingen som Norges Ishockeyforbund hadde satt før mesterskapet - nemlig opprykk til A-puljen. Hva gikk galt? Hockeypodden har snakket med sportsjef Petter Salsten hos forbundet, og deretter er det duket for diskusjon i studio. Sendingen ble spilt inn sent torsdag 22.desember. I studio: Gjest er Ole Eskild Dahlstrøm i tillegg til de faste mikrofonsliterne Heine Aarum, Lars Oddvar Fjellvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #13  

Program 13 (16.desember 2016) Der var de tre mer eller mindre vise hockeymenn tilbake i studio og med et blikk på de to øverste divisjonene. Sammen med Gutta på Gangen blir det også hockeyrap mot slutten av sendingen. Riktig god jul til alle våre fans fra oss, og så er vi tilbake med ny sending straks fyrverkeriet har lagt seg. Sendingen ble spilt inn sent torsdag kveld 15.desember. I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjellvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #12  

Program 12 (06.oktober 2016) Så der det dags for en ny hockeysending, og denne gangen beveger vi oss bredt i hockeylandskapet. Fra kvinnehockey, ny hall i Kristiansund, SHL og til vår nye spalte «På tribunen» som inneholder sjokkerende nyheter og metoder i jakten på utvikle nye hockeyjenter og gutter. 1.divisjon og Getligaen står også på plakaten, så da er det bare å snurre båndet eller trykke Play om du vil. 01:20 – Landslagsjef for kvinner, Laura Rollins, om utviklingen av norsk kvinnehockey. 11:47 – Tromsøtrener Chris Steele om Tromsøs muligheter i årets eliteserie for kvinner. 17:23 – Eivind Røstad Kjartanson fra Kristiansund ser frem til ny ishall i byen. 21:54 – På Tribunen 27:02 – Jim Gallagher om utviklingen i 1.div 34:15 – Heine Aarum om nordmenn i SHL 43:52 – Jonas Bariås, Loffen og Knut ser på utviklingen i Getligaen Sendingen ble spilt inn 05.oktober 2016. I studio: Heine Aarum, Jonas Bariås, Lars Oddvar Fjellvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #11  

Program 11 (03.oktober 2016) På mandager oppsummerer Knut kampene i uken som har gått, ser litt på tabeller og statistikker. I tillegg til at det blir intervjuer med spillere eller trenere som har hatt en god eller en dårlig uke. Denne uken har vi snakket med sportsjef Atle Svensrud hos Lillehammer Hockey og trener Jan Morten Dahl fra Nidaros Hockey. Til slutt blir det også oddstips på kampene som spilles i midtuken. Programleder: Knut Sandersen

Hockeypodden #10  

Program 10 - 16 (22.september 2016) Get-ligaen er i gang, og trioen ser litt på tidlige trekk av årets serie. I tillegg ser vi også på det som skjer på Lørenskog, keepertrøbbel i Stjernen og trøbbel med HockeyLive. 04:00 – Tidligere presseansvarlig Jonas Bariås snakker om utfordringene på Lørenskog 14:45 – Trioen ser på Getliga og nåkkå attåt. Sendingen ble spilt inn 22.september 2016. I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjellvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #9  

Program 09 - 16 (08.september 2016) Get-liga starter denne helgen, og det preger også store deler av sendingen. Hva kan vi forvente oss av ny utvikling på og utenfor banen, tabelltips og ikke minst hvordan sikre rekrutteringen i årene fremover er noe av innholdet. 02:14 – TV 2's Remi Andre Taule om utviklingen av hockeysendingene 15:44 – Dommeransvarlig Geir Thomas Olsen om de nye reglene for sudden 27:21 – Leder av Norsk Topphockey, Håkan Södergren, om hva han tenker om årets sesong 41:28 – Heine, Loffen og Knut sine tabelltips 64:04 – Ernst Falch om viktigheten av økt fokus på rekruttering Sendingen ble spilt inn 08.september 2016. I studio: Heine Aarum og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #8  

Program 08 - 16 (03.september 2016) OL-kvalifiseringen er i full gang. Et surt tap i sudden mot Kazakhstan sist torsdag var tungt å svelge, men landslagsgutta reiste kjerring mot Italia i går. På søndag blir det finale mot Frankrike. 01:00 – Lars Haugen 02:24 – Tommy Kristiansen 03:45 – Mathis Olimb 05:00 – Landslagssjef Petter Thoresen 08:00 – Patrick Thoresen Sendingen ble spilt inn 02.september 2016. I studio: Programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #7  

Program 07 - 16 (28.august 2016) Hockeypodden har vært i Strømstad og sett Norges treningskamper i oppkjøringen mot OL-kvaliken. Hør intervju med landslagssjef Petter Thorsen, og NHL-stjernene Mats Zuccarello Aasen og Andreas Martinsen. Litt amputert sending denne gangen som følge av at trioen har alle hatt sine første møter med ishaller for sesongen. 01:10 – Landslagsjef Petter Thoresen om Norges innsats 04:45 – Mats Zuccarello Aasen om treningskampene i Strømstad 06:50 – Andreas Martinsen om oppholdet i Strømstad 16:40 – Overganger i Get-ligaen 35:25 – Konkurranse hvor du kan vinne billetter og hotellopphold i Gøteborg hvor Sverige møter Finland. Sendingen ble spilt inn 27.august 2016. I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjeldvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #6  

Program 06 - 16. (11.august 2016) I sjette utgaven av Hockeypodden har vi satt søkelyset på utviklingen av ishaller i Norge. Generalsekretær Ottar Eide fra ishockeyforbundet forklarer hva som skjer på den fronten. Det skjer mye i 1.divisjon om dagen, og vi har invitert Jim Gallagher for å snakke om hvordan han ser på årets utgave. Gallagher står forøvrig bak bloggen geriatriks.blogg.no, vel verdt et besøk. Nå vi nå setter sammen innslagene for vi denne menyen: 01:50 – Ottar Eide forklarer utviklingen av ishaller i Norge 29:11 – Trioen drøfter Eides innslag og ser på overganger i Getligaen 46:50 – Jim Gallagher ser på 1.divisjon 64:05 – Trøxit og tabelltips foran årets sesong i 1.div. 101:45 – Smånytt I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjeldvang og programleder Knut Sandersen. NB! Intervjuene med Ottar Eide og Jim Gallagher ble gjennomført 10.august.

Hockeypodden #5  

Program 05 - 16. (28.juli 2016) I femte utgaven av Hockeypodden har vi med oss Anders Myrvold og Anders Blegeberg som begge minnes Geir Myhre som gikk bort i forrige uke. I tillegg har vi en sommerprat med presidenten i Norges Ishockeyforbund, Gerhard Nilsen. Den glade trioen er også på plass, og dermed ser menyen slik ut: 01:15 - Vi minnes Geir Myhre sammen med Anders Myrvold og Anders Blegeberg 12:09 - Heine minnes Geir Myhre fra Spartatiden 14:09 - Overgangene de siste to ukene 28:56 - Sommerpraten med Gerhard Nilsen, president i Norges Ishockeyforbund 56:20 - Trioen drodler over sommerpraten 70:07 - Smånytt I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjeldvang og programleder Knut Sandersen.

Hockeypodden #4  

Program 04 - 16. (14.juli 2016) Tilbake etter en liten sommerferie så teller vi ned til seriestart for både Get-liga og CHL. Jonas Bariås, pressesjefen til Lørenskog Ishockey er en av våre gjester, sammen med Hans Svellet fra 2.divisjonslaget Gjøvik. I tillegg sitter den vante trioen på plass for å se litt på det som skjer i norsk ishockey. To tema i dag, i tillegg til overganger, er AHL sitt nye regelverk om bestraffelse av slåssing på isen. Er det veien å gå? Nei, mener vi. Hvor lenge skal dumme uttalser henge ved en spiller? Robin Syversen har blitt utskjelt i snart ti år for ting han sa for like mange år siden, og vi spør om ikke det er på høy tid å la mannen få fred. Indeks: 01:46 - Intervju med pressesjef Jonas Bariås hos Lørenskog Ishockeyklubb 14:16 - Overganger 31:27 - La Robin Olsen Syversen være i fred! 35:45 - AHL endrer reglene for bestraffelse av slåssing. Er det veien å gå? 42:41 - Intervju med Hans Svellet I studio: Heine Aarum, Lars Oddvar Fjeldvang og programleder Knut Sandersen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose