Hockeypodden

Hockeypodden

Sweden

Gänget bakom Hockeybloggen på norran.se levererar nu även sitt legendariska innehåll i poddformat. Missa inte snacket kring rinken!

Episodes

Avsnitt 7 – Jocke Lindström  

Norrans Hockeypodd är tillbaka efter några veckors upphåll. Och vi gästas av ingen mindre än Skellefteå AIK:s hemvändare, Joakim Lindström. Vi snackar om allt från NHL och KHL till att träna riktigt hårt samt förväntningarna inför kommande SHL-säsong.

Avsnitt 6 – Perra-hyllning, AIK i förarsätet och Wikegårds analys  

I det sjätte avsnittet snackar Savonen och Marklund om det brinnande slutspelet men tar även upp Leksands bragd. Dessutom bjuds det på intervjuer med Mattias Ritola och Niklas Wikegård.

Avsnitt 5 – Finalreprisen, J20 och GM-koll  

I det femte avsnittet av Norrans Hockeypodd ger Savonen och Marklund sin syn kring kommande SM-semifinaler. Dessutom snackar vi om Skellefteås juniorverksamhet och avslöjar vem som tackat nej till att bli ny GM i AIK.

Avsnitt 4 – Från himmel till helvete: Frispråkig Jonte Hedström om sin karriär  

Norransportens Arvid Marklund och Adam Savonen gästas av Bolidensonen Jonathan Hedström som snackar om sin häftiga karriär. En karriär som innehållit allt från hattrick i NHL och stora framgångar till tyngre delar som en ätstörning och att bli illa behandlad i Luleå och av sportchefen Lars ”Osten” Bergström. Här tar vi upp så gott om allt!

Avsnitt 3 – Den låga domarnivån, publikfiaskot och AIK:s överkörning  

Norransportens Arvid Marklund och Adam Savonen ger er senaste nytt från det stundande SM-slutspelet samtidigt som de är kritiska till domarnivån i SHL. Sist men inte minst: Vad ska Skellefteå AIK göra för att locka mer publik?

Avsnitt 2 – Lasse lämnar: Hur ser Skellefteå AIK:s framtid ut?  

Norransportens Arvid Marklund och Adam Savonen ger er allt inför slutspelet, siar om framtida AIK-truppen och ger en analys om nyheten att Lasse Johansson lämnar sin post som general manager.

Avsnitt 1 – Exklusivt snack med Lasse Johansson  

Norransportens Arvid Marklund och Adam Savonen gästas av Skellefteå AIK:s general manager, Lasse Johansson, i Hockeypoddens pilotavsnitt. Vi snackar givetvis hockey och hur det är att vara GM i Sveriges ledande hockeyförening.

0:00/0:00
Video player is in betaClose