Hockeysverige

Hockeysverige

Sweden

Hockeysverige.se:s egen podcast. Redaktionen och celebra gäster diskuterar Elitserien, NHL, KHL, internationell hockey och mycket mer.

Episodes

Avsnitt 10 – Hockeygala, Söderbergsoppa  

Uffe och Peter pratar om den stundande Hockeygalan den 2:a maj – Sveriges första riktigt trovärdiga hockey-prisutdelning. Henrik Persson befinner sig i Sydafrika och bevakar Division 3-VM, eller D-VM som det också kallas. Dessutom diskuteras soppan kring Carl Söderbergs övergång till Boston och Filip Forsbergs blixtdebut i NHL.

Avsnitt 9 – Skallerormar, slutspel och Sydafrika  

I avsnitt nio pratar Robert Pettersson om Elitseriens semifinaler. Peter Sibner berättar om varför ett år i Bradford är väl så roligt som ett i Thailand och Henrik Persson pratar om Hockeysveriges stundande resa till D-VM i Kapstaden. Dessutom: kommer Örebro och Leksand säkra avancemang på lördag?

Avsnitt 8 – Sanny, Sumo och kvartsfinaler  

I avsnitt åtta laddar vi inför Sibners avresa till Nordamerika, där han bland annat ska besöka vårt fadderlag Bradford Rattlers. Sanny Lindström medverkar på telefon och berättar om Stefan Liv Memorial tråffy, som döptes om efter ett förslag från Hockeysveriges egen Robert Pettersson. Samme Robert medverkar själv och ger sin syn på de stundande kvartsfinalerna, […]

Avsnitt 7 – Playoff och stjärnbloggare  

Uffe och Peter diskuterar säsongsförlängningar och playoff till Kvalserien. Peter berättar om stundande Torontoresan och succésatsningen Hockeyettan.com får en shoutout. Dessutom avhandlas ”Bjurman-gate”och vi gör en efterlysning på nya stjärnbloggare.

Avsnitt 6 – Slutspel, skador och ynglingar  

I avsnitt sex spånar panelen inför slutspelet och slänger beröm åt veteraner som Davidsson och Wallin, som alltid tycks lyfta sig i slutspelet. Vi diskuterar också Erik Karlssons oturliga hälsensskada och pratar om – och med – några av svensk hockeys mest spännande framtidsnamn Hampus Lindholm och William Nylander-Altelius.

Avsnitt 5 – Det där chockbeskedet  

Skellefteås tränare Anders Forsberg har fått sparken och vi spekulerar kring chockbeskedet. Viktor Fasths framfart i Anaheim diskuteras och vi intervjuar Jonas Brodin, som berättar om sin första tid i Minnesota. Dessutom medverkar Chris Johnson från Sportsnet i Kanada, och berättar vilka NHL-svenskar han imponerats mest av såhär långt.

Avsnitt 4 – Elitseriens mest underskattade  

NHL-coachen har lanserats. Uffe och Peter snackar om vilka spelare som är värda att satsa på. Vi tittar på NHL-inledningen och ramlar in på det svenska målvaktsundret. Björn Oldéen från C More gästar och pratar streckstrid, underskattade elitseriespelare – och berättar om hur han bröt revbenen på Sibner förra året. Och mycket mer.

Avsnitt 3 – Bitterhet och kval  

Uffe och Peter analyserar det infekterade Cody Franson-bråket. Kings-kungen Mattias Norström berättar om sin Cup-avundsjuka och om hur speluppehåll påverkar formen. Bloggarna Mr Madhawk och Micke Mjörnberg ringer in sina tips till kvalserierna i Hockeyallsvenskan och Division 1.

Avsnitt 2 – NHL-start  

I avsnitt 2 spånar Pro Hockeys Linus Hugosson kring NHL-säsongen som till slut ska starta. Per Bjurman ringer in från New York och Hockeybuzz bloggare Julie Robenhymer ger sina tankar om JVM och de amerikanska världsmästarna. Och mycket mer!

Avsnitt 1 – Premiär  

Premiär för Hockeysveriges egen podcast. Uffe Bodin och Peter Sibner diskuterar ekonomiska problem i elitklubbar och Mike Helbers twitter-attack på Modo. Sibner berättar om sin groteska klocka och superbloggaren Robert Pettersson joinar på telefon för att ge sin syn på slutspelet i European Tråffy…

0:00/0:00
Video player is in betaClose