HOMOstorier

HOMOstorier

Denmark

Danmarks nye podcast om LGBTQ'er. Historier om livet og seksualiteten. De tre første episoder er på gaden 1. maj 2016. Hør prologen nu ... og se mere på www.radiodrama.dk/podcast - eller find HOMOstorier på facebook.

Episodes

Jeg kan ikke ændre spillereglerne  

EPISODE 3: Jeg kan ikke ændre spillereglerne … Anders fortæller om at blive træningsafhængig og vejen mod at opnå den perfekte krop. Han startede til fitness for at få mere sex, men fandt ud af, at det egentlig var anerkendelsen der betød mest. Snakken falder også på hvad homo-miljøet har af kropslige krav.

Jeg står ved det og sådan er jeg bare  

EPISODE 2: Jeg står ved det, og sådan er jeg bare … Per fortæller om at springe ud i sin tid som værnepligtig - og finde ud af at soldaterkammeraterne også kan være dem der beskytter en. Det bliver til en snak om kærlighed i et mandsdomineret samfund, hvor nogen tog de første og vigtige skridt.

Jeg er mere end hende med brysterne  

EPISODE 1: Jeg er mere end hende med brysterne … Britt fortæller om at være lesbisk og pludselig opdage, at kollegaerne husker en som ”hende den lesbiske” – og ikke ”hende den dygtige” eller ”hende med de sjove briller”. Det bliver starten på en snak om, hvorfor LGBTQ-rettigheder stadig er værd at kæmpe for.

HOMOstorier - prolog  

Danmarks nye podcast om LGBTQ'er. Historier om livet og seksualiteten. De tre første episoder er på gaden 1. maj 2016. Hør prologen her ... og se mere på www.radiodrama.dk/podcast - eller find HOMOstorier på facebook.

0:00/0:00
Video player is in betaClose