Humorhimlen

Humorhimlen

Sweden

Programmet för dig som älskar P3:s humorprogram. Vi bjuder på klipp från gamla och nya program som Hassan, Roll on, Så funkar det och Riskradion ... och många fler.

Episodes

dagensnyheterna etc och MoMa  

Mode och ekonomi med dagensnyheterna etc och sketcher med MoMa Äntligen är magasinet dagensnyheterna etc tillbaka, ett program för dig som gillar livet och förstår vad en kuggfråga är (kanske). Att lyssna på det är lite som att svälja både det röda och blå pillret (Matrix) och snurra minst tre varv med sug i blicken så det susar i öronen. dagensnyheterna etc görs av Lukas Thomasson med hjälp av Erik Wikberg, Caroline Landahl, Adam Agace, Adam Lexar, Josefin Landahl, Matilda Arborelius och Ola Sandberg.Dessutom sketcher med MoMa. I veckans avsnitt får vi bland annat möta en triggervarnare ur PK-elitens absolut toppskikt, hudTERRORpeuten Marianne vars "råd" möjligen gör mer skada än nytta och så får vi ta del av Klädret, rapporten som rapporterar det enda vi behöver veta: vad vi ska ha för kläder. Av och med Moa deBruin och Matilda Magnisson.

Ylva och MoMa  

Busringningar med Ylva och sketcher med MoMa Kommer Sverige fyllas av kycklingar om vi slutar äta ägg? Och vad krävs egentligen av en pandafadder? Ylva fortsätter sina busringningar på jakt efter svar på livets stora frågor. Av och med Elin Almén, Josefin Sonck och Anna Westin.Dessutom Moa deBruin och Matilda Magnisson som bjussar på sketcher i MoMa. Vi får bland annat träffa Youtubern Sissibus som serverar mer eller mindre värda life hacks och DIY-tips, en osympatisk hudTERRORpeut, en hypokondrisk sken-allergiker och en nybliven mansbeskyddande mamma.

Ylva och Ponnystallet  

Busringningar med Ylva och intriger i Ponnystallet Under pseudonymen Ylva busringer Josefin Sonck, Elin Almen och Anna Westin. Det bjuds bland annat på böghög, bajs och parterapi.Dessutom Ponnystallet i P3, där de rika juniorryttarna Emma, Henrik och Tabesh håller hus. Trion tvingas till följd av en liten olycka flytta in på hotell och kliver ur överklassbubblan på internatet och in i.. ja, en annan överklassbubbla. Av och med Emma Bäckström, Henrik Kursula och Tabesh Motazed Keyvani med hjälp av Katja Wester, Pelle Forsmark och Lars-Johan Edström.

Spånghammar och Ponnystallet  

Intriger i småstaden och i stallet I den fiktiva småstaden och kommunen Spånghammar flyter livet på i vanlig svensk småstadstakt, precis som förra veckan. Humor om den bortglömda människan i den lilla orten för alla. Av och med Thomas Eriksson, Ola Aurell och Felicia Tomala.Dessutom Ponnystallet i P3, där de absurt rika juniorryttarna Emma, Henrik och Tabesh domderar. Trion som är oöverträffliga, artiga och absolut bäst på internatet (Källa: okänd). Eller, ja. Tills Ponnystallet får ett främmande, men ack så charmigt besök på två. Vissa anar dock hästar i mossen. Av och med Emma Bäckström, Henrik Kursula och Tabesh Motazed Keyvani med hjälp av Katja Wester, Pelle Forsmark och Lars-Johan Edström.

Spånghammar och Vardagshjältar  

Svensk småstadstristesshumor och vardagliga superhjältar I den fiktiva småstaden och kommunen Spånghammar flyter livet på i vanlig svensk småstadstakt. Humor om den bortglömda människan i den lilla orten för alla. Av och med Thomas Eriksson, Ola Aurell och Felicia Tomala.Dessutom Vardagshjältar där vi återigen får möta en grupp superhjältar som kämpar lika hårt mot ondskan som de kämpar för trivseln på arbetsplatsen. Något som blir avsevärt mycket mer problematiskt när vissa av dina arbetskamrater kan döda dig med en blick, är osynliga eller bara är ett rövhål. Av och med Adrian Boberg, Charlie Forsell och Lisa Krantz med hjälp av Carolin Björnerhag, Caroline Wallén, Marja Nyberg och Niclas Christenson.

Vardagshjältar och Falcke i väggen  

Vardagliga superhjältar och sinnesutvidgande sketcher I Vardagshjältar får vi möta en grupp superhjältar som kämpar lika hårt mot ondskan som de kämpar för trivseln på arbetsplatsen. Något som blir avsevärt mycket mer problematiskt när vissa av dina arbetskamrater kan döda dig med en blick, är osynliga eller bara är ett rövhål. Programmet är gjort av Adrian Boberg, Charlie Forsell och Lisa Krantz med hjälp av Carolin Björnerhag, Caroline Wallén, Marja Nyberg och Niclas Christenson.Dessutom psykedelisk humortripp med Falke i väggen. Falke var en förarglig och elak jävel som bodde i väggarna hemma hos Amandas farmor. Av och med Jonas Holmkvist och Amanda Kristoffersson med hjälp av Lars Kristoffersson, Björn Wictor och Daniel Anderstedt.

Fyhr och Nordström i en tango och Falke i väggen  

Fyhr & Nordström somrar in hösten och Falke i väggen bjuder på sinnesutvidgande sketcher Johanna Nordström och Jonna Fyhr hatar sommaren och i rent kognitivt syfte har därför veckans avsnitt tema sommaren. Det handlar bland annat om Aiya Napa, gamlingars bristande hashtagkunskaper och Barbros Hörna. Dessutom psykedelisk humortripp med Falke i väggen. Falke var en förarglig och elak jävel som bodde i väggarna hemma hos Amandas farmor. Av och med Jonas Holmkvist och Amanda Kristoffersson med hjälp av Lars Kristoffersson, Björn Wictor och Daniel Anderstedt.

Psykologen i Partille och Karat!  

Partilles sämsta psykolog och humorguld med Karat Psykologen i Partille är äntligen tillbaka. Denna gången sjukare än någonsin. Stolpskottet Jan Berg, Sveriges minst legitimerade psykolog, driver mottagning ovanpå djuraffären i Sävedalen och är det absolut sämsta som någonsin har hänt Göteborgs psyksjuka. Denna gången blir det monologer, reklam, låtar och en jävla massa trams. Av och med Marcus Berggren med vänner.Dessutom en ny chans att höra Karat i P3! Med en unik blandning av sci-fi, fantasy och metahumor så skojar Ida Arvidsson, Oscar Ivarsson och Samuel Pontén Jacobsson om hur det skulle låta ifall resultatet av ett internetquiz styrde din position i samhället, hur knepigt det kan vara att finna kärleken i ett postapokalyptiskt ödeland och hur rollspelare glider in och ut i "roller". Häng med på en timme humorguld!

Ponnystallet och dagensnyheterna etc, IGEN!  

Intriger i ponnymiljö och världsbildsjournalistik med dagensnyheterna Ponnystallet i P3, där de rika juniorryttarna Emma, Henrik och Tabesh håller hus. Trion tvingas till följd av en liten olycka flytta in på hotell och kliver ur överklassbubblan på internatet och in i.. Ja, en annan överklassbubbla. Där måste de nu leva utan sina hästar och med andra bekvämligheter än de är vana vid. Det går som förväntat. Jättedåligt. Av och med Emma Bäckström, Henrik Kursula och Tabesh Motazed Keyvani. Medverkande: Katja Wester, Pelle Forsmark och Lars-Johan Edström. Dessutom dagensnyheterna etc, ett program för dig som gillar livet och förstår vad en kuggfråga är (kanske). Att lyssna på det är lite som att svälja både det röda och blå pillret (Matrix) och snurra minst tre varv med sug i blicken så det susar i öronen. dagensnyheterna etc görs av Lukas Thomasson med hjälp av Adam Lexar, Caroline Landahl, Matilda Arborelius och Erik Wikberg.

Ponnystallet och dagensnyheterna etc  

Intriger bland rika juniorryttare och skarp journalistik med stjärnreportern dagensnyheterna På Ponnystallet för rika juniorryttare hänger vännerna (nåja) Emma, Henrik och Tabesh. Så vad gör man om man är overkligt rik och har mycket fritid? Förvånansvärt lite faktiskt. Tar hand om sina hästar. Ropar på sin butler kanske. Men framförallt försöker sätta käppar i hästvagnen för de andra. Av och med Emma Bäckström, Henrik Kursula och Tabesh Motazed Keyvani.Dessutom premiär för dagensnyheterna etc, ett program för dig som gillar livet och förstår vad en kuggfråga är (kanske). Att lyssna på det är lite som att svälja både det röda och blå pillret (Matrix) och snurra minst tre varv med sug i blicken så det susar i öronen. dagensnyheterna etc görs av Lukas Thomasson med hjälp av Adam Lexar, Caroline Landahl, Matilda Arborelius och Erik Wikberg.

Dilan och Moa: sista programmet!! SAD SMILEY  

Den roliga sommaren har nått sitt slut och Dilan och Moa gör sitt sista program. Mänskligheten suger. Och det är precis vad dagens show handlar om! Den roliga sommaren har nått sitt slut och Dilan och Moa gör sitt sista program. Mänskligheten suger. Och det är precis vad dagens show handlar om!

Dilan och Moa: Gud är en kille  

Prisa vad du än tror på! I dagens show könsbestäms Gud, Moa startar en egen religon och Dilan, ja hon är än en gång vulgär. Prisa vad du än tror på! I dagens show könsbestäms Gud, Moa startar en egen religon och Dilan, ja hon är än en gång vulgär.

Dilan och Moa: Jag behöver medicin mot svampinfektionen mellan tårna  

Mögel räddar liv, Dilan är vulgär och det ges logiska förklaringar till varför apotekare alltid har stone face. Mögel räddar liv, Dilan är vulgär och det ges logiska förklaringar till varför apotekare alltid har stone face.

Dilan och Moa: Internet är el, porr och hashtaggar  

Koppla in ditt modem för nu blir det åka av! När såg www dagens ljus och varför gråter folk till videoklippet ”Sad piano”? Lyssna och lär. Koppla in ditt modem för nu blir det åka av! När såg www dagens ljus och varför gråter folk till videoklippet ”Sad piano”? Lyssna och lär.

Dilan och Moa: Ditt porrstjärnenamn är HOTCOCK COOKIE  

Det svenska kungahuset hottas upp med porrstjärnenamn och tv-serieidéen "The Game of Bernadottes” dras igång. Dessutom: valsång och nazism. Det svenska kungahuset hottas upp med porrstjärnenamn och tv-serieidéen "The Game of Bernadottes” dras igång. Dessutom: valsång och nazism.

Dilan och Moa: Eva Longorias katt kräver en sexig burleskshow  

"My passion? My cat!” säger Eva i kattmatsreklamen och frågetecknen hopar sig i Dilan och Moas huvuden. Varför gör rika kändisar reklam? Svaret får du i dagens program. "My passion? My cat!” säger Eva i kattmatsreklamen och frågetecknen hopar sig i Dilan och Moas huvuden. Varför gör rika kändisar reklam? Svaret får du i dagens program.

Dilan och Moa: Ansiktet brinner upp samtidigt som du kissar på dig  

Via internetdrev, stockholms blodbad och en ny programidé synas världshistoriens mest effektiva verktyg i sömmarna. Skammen. Via internetdrev, stockholms blodbad och en ny programidé synas världshistoriens mest effektiva verktyg i sömmarna. Skammen.

Dilan och Moa: Skit i Jesus och fira dinosaurierna istället  

Chockerande, världsomvälvande synvinklar kring temat "högtider". Varför hålla på med jul och midsommar när det för massa år sen levde jätteödlor?! Chockerande, världsomvälvande synvinklar kring temat "högtider". Varför hålla på med jul och midsommar när det för massa år sen levde jätteödlor?!

Medierna i P3! (typ)  

Evangeliet är tillbaka för att ge en sammanfattning av vad som sker i det nutida Sverige. Kvällens program granskar festivalsommaren. Av och med Niklas Runsten, Angelica Skärberg, Maja Berg och Marcus Thapper. Dessutom tidningen Kvällsfakta som är en stortidning på dekis som trevar efter varje halmstrå som kan generera klick. I jakten på att överleva blir den journalistiska själen urlakad. Känner vi igen det? JA. Har vi någonsin fått följa med in bakom kulisserna? NEJ. Välkommen in. Av och med Sven Holmberg, Kristoffer Mattisson, Gull-Britt Gustavsson och Sofia Uddén. Evangeliet är tillbaka för att ge en sammanfattning av vad som sker i det nutida Sverige. Kvällens program granskar festivalsommaren. Av och med Niklas Runsten, Angelica Skärberg, Maja Berg och Marcus Thapper. Dessutom tidningen Kvällsfakta som är en stortidning på dekis som trevar efter varje halmstrå som kan generera klick. I jakten på att överleva blir den journalistiska själen urlakad. Känner vi igen det? JA. Har vi någonsin fått följa med in bakom kulisserna? NEJ. Välkommen in. Av och med Sven Holmberg, Kristoffer Mattisson, Gull-Britt Gustavsson och Sofia Uddén.

Dilan och Moa: Henrik VIII är the original fuckboy  

Från Henrik VIII till Linda Bengtzing. Dilan och Moa tar oss igenom fuckboysens blodiga och skönsjungande historia. Från Henrik VIII till Linda Bengtzing. Dilan och Moa tar oss igenom fuckboysens blodiga och tonartshöjande historia.

0:00/0:00
Video player is in betaClose