I'd rather be in NYC

I'd rather be in NYC

United States

Har du funderat på att bli au pair, men har tusen frågor och funderingar- hur tar man första steget, hittar rätt familj och hur är det egentligen att säga hejdå till tryggheten hemma? Alice och Izabella möttes på Arlanda och tillsammans i podden I’d rather be in NYC besvarar de på alla dina funderingar och delar även med sig av deras egna erfarenheter av hemlängtan, galna barn, flottig mat och livet som au pairer i New York.

Episodes

7. Will you stay?  


I detta sjunde avsnitt tar vi med er på vår resa och bollar alla tusen tankar, funderingar och frågor som till slut ledde till ett beslut som överraskade alla, inte minst oss själva. Vi svarar på frågan varför en av oss tog beslutet att åka hem och en av oss bestämde sig för att stanna. Vi pratar om för och nackdelar och tipsar om hur man ska tänka för att ta vara säker på att man tar rätt beslut. Enjoy!

6. Hemlängtan  


Vi är tillbaka med ett sjätte avsnitt. Denna gång pratar vi om helgens aktiviteter, men också framförallt om hemlängtan. Ni får höra om vår resa genom hemlängtans väg genom året, vår nuvarande svacka och vi delar också med oss av tips på hur man tacklar hemlängtan när den kommer. Hur känns det? Vad ska man göra? Går den över? Svaren får ni av oss. ENJOY! Instagram: aliceseliin & izabellasjodin Email: idratherbeinnyc@hotmail.com

5. Mat, mat och ännu mer mat  


I veckans avsnitt delar vi med oss av våra tankar kring ämnet mat. Hur skiljer sig maten i USA jämfört med Sverige? Är det så mycket socker och fett i maten här som man tror? Är vi medvetna om vad vi egentligen stoppar i oss? Vi delar även med oss av 8 bra anledningar till att go veggie. Instagram: aliceseliin & izabellasjodin Email: idratherbeinnyc@hotmail.com

4. Första tiden & heliga svordomar  


Hur är det egentligen att komma in i en ny familj och anpassa sig? I dagens avsnitt delar vi med oss av vår första tid. Vi pratar också om skola, Bieberkonsert, communion, svordomar och hur man ska klara av att ta farväl.

3. Babbel & välja rätt  


Vi är tillbaka!! I detta avsnitt ber vi om ursäkt för att vi båda varit helt döda de senaste veckorna. Vi pratar om en fullspäckad och utmattande resa till Florida, att komma tillbaka in i vardagen efter att ha levt life med familj och pojkvän. Vi gnäller lite om amerikansk mat och ger tips och svar på hur ni framtida au pairer ska hitta den rätta familjen. Enjoy!

Iza live från Mexico  


I andra avsnittet pratar vi lite om hur det är att ha besök från Sverige, shopping, fest och hur fort tiden går. Vi svarar även på en fråga vi fått angående ansökan. Ber om ursäkt att kvalitén är sämre denna gång, men det blev tyvärr så när vi befinner oss i olika länder. Instagram: newyorkaupairs

1. Get to know us  


Äntligen är vi igång! I första avsnittet av "I'd rather be in NYC" får ni helt enkelt lära känna oss lite. Vi ser fram emot att få dela med oss av våra tips och erfarenheter av livet som au pairer i New York.

0:00/0:00
Video player is in betaClose