I nöd och lust

I nöd och lust

Sweden

I podden "I nöd och lust" talar Petra Tungården och Linn Olsson om allting som rör kärlek, relationer, sex och dejting.

Episodes

38. Orgasmera meditera  

Lite skakiga efter helgens bravader snackar Petra ochs Linn om bland annat walking dead-relationer, oralsex, behovet av uppskattning i ett förhållande och meditationsorgasm.

37. Om framtidens sex  

Petra och Linn berättar menshistorier, pratar om porr och framtidens sex samt att ligga för första gången efter ett låååångt uppehåll. 

36. Gelé i framstjärten  

Petra är krasslig så tjejerna spelar in från hennes vardagsrum. Det blir en del prat om tårar, men framför allt en massa skönhet. Eller vad sägs om fettfrysning, Petras skägg och en "gelétårta i f****n"?

35. Linn tindrar  

Fredagsuppsluppna pratar Petra och Linn om allt ifrån varför separationen mellan Angelina och Brad fascinerar oss så mycket, Justin Biebers konsert i Stockholm, Linns eskapader i Tinder-djungeln till när Petra ramlade ut från en provhytt med ett par alldeles för trånga jeans nerdragna till knäna.

34. Släpp sargen!  

Petra och Linn pratar bland mycket annat om den viktigaste nyheten i relationsvärlden just nu, risken att fega sig igenom livet och om att gå till psykolog.

33. Våga vara singel  

Petra brottas med kemisk ångest och Linn har träffat ett gammalt ragg just när hon kände sig som risigast. Dessutom frågor om att vara kvar i relationer trots att kärleken svalnat.

32. Linns dejtingutmaning  

Petra har sprungit ett lopp och spökskrivit dejting-sms medan Linn har filat på en omfattande dejtingutmaning inför hösten!

31. Äta-kakan-och-ha-den-kvar-killar  

Petra och Linn diskuterar bland annat skandalen på Amy Schumers show, Stanford-våldtäkten och Mia Skäringers Facebook-inlägg. Dessutom dissikeras fenomenet med "slingrisarna", det vill säga de där svåråtkomliga killarna som vill äta kakan och ha den kvar.

30. The Drömdejt  

Linn är deppig men blir på bättre humör när Petra berättar om ”Tinder nightmares” och rumpfett under ögonen.

29. Dirty talk  

Petra och Linn sänker ner sig djupt i sexträsket och snackar orgasmer, dåligt sex, kondomer, snusksnack och tantrasex.

28. Vill du duscha med mig?  

Petra och Linn är slitna efter Way out west och snackar om hur man håller sexgnistan vid liv. 

27. I spåkulan  

Petra och Linn är tillbaka efter sommaruppehållet, sprudlande och bubblande som alltid. Den här gången om att göra ingenting, bröllop, sommarromanser, att gå till ett medium och döden.

26. Den olyckliga kärleken  

Det är dagen innan semestern för Linn och Petra och de pratar om solproblem, olycklig kärlek och hur killar och tjejer analyserar sms. Dessutom gästar Daniela Upmark podden och berättar om hur man startar eget. 

25. Livskris och panik  

Det blir ett lite allvarligare avsnitt om året som gått, om att ta igen förlorad mens och när mobilen förstör semestern. 

24. Alla killar är fega  

Efter en fantastisk midsommar är det dags för Linn och Petra att ta tag i sig själva. Men först väntar semestern. 

23. Sommarflirtar  

Efter en hård helg drömmer sig Petra och Linn bort till den stundande sommaren som lovar hångel och flirt. 

22. Kärleksbrevet  

Petra drömmer om bröllop och Linn har skrivit ett kärleksbrev.

21. Ickerelationernas sektledare  

Petra och Linn gästas i det här avsnittet av krönikören Michaela Hamilton som till vardags jobbar med PR på Perfect Day. Det blir ett böljande samtal om ickerelationernas epidemi, Stockholms dejtingkultur, tuttar, svenska killar och mycket mer.

20. På fest med Petra och Linn  

I ett lättsamt och festligt avsnitt avhandlar Petra och Linn allt från fulspeglar, rolighetskomplex, sköna körskollärare till bakismat. 

19. Hångelfest och hjärtesorg  

En Petra med rosa hår och en Linn med svår pollenallergi pratar om allt från impotens, möhippor, rumpor, lammkött och att få sitt hjärta krossat.

0:00/0:00
Video player is in betaClose