I nöd och lust

I nöd och lust

Sweden

I podden "I nöd och lust" talar Petra Tungården och Linn Olsson om allting som rör kärlek, relationer, sex och dejting.

Episodes

55. California Girls  

Petra poddar från Los Angeles! Tjejerna pratar om hur svindyrt det är att bo där. Linn ger er sitt bästa bakistips! Petra berättar om fester och jobb i LA och att hon satt vid en så jävla snygg kändis på planet dit.

54. Kryckattack!  

Efter en veckas uppehåll är tjejerna tillbaka! Petra och Linn pratar kring känslorna efter terrordådet i Stockholm 7 april. Linn berättar också om den dramatiska händelsen som hennes lillasyster var med om dagen efter terrordådet. Det bubblar mystiskt i Linns kärleksliv! Varför har vissa sån sjukt sexuell utstrålning? Vad har Linn för utstrålning? Hur skulle du anordna din egen begravning? 

53. Från vin till Rom  

I veckans avsnitt berättar Petra om en resa till Kina där hon blev lurad att äta groda och när hon var wedding crasher i Filipinerna. Linn känner sig understimulerad och pratar om att köpa sig kvalitetstid och om skräcken om att skaffa barn. Vad finns det egentligen för fördelar med att flytta ihop? Varför betalar Petra en sjukt hög elkostnad? Vi får höra om en första dejt som ledde till ett flygplan och att det släpps ner nakna människor i skogen.

52. Dagen efter-piller  

I veckans avsnitt blir det intensivt prat om sex, att vara pryd eller frigjord, rollspel och att störa grannar. Petra berättar hur hon iklädd stringtrosor sprang ifrån en brand i sin lägenhet och Linn sover genom en bombexplosion på sin gata. Varför är Stockholmskillar såna jävla pussies? Petra berättar en historia om en kille hon dejtade.

51. Käftsmällar med Sandra Beijer  

Sandra Beijer gästar studion och svarar på frågor om kärlek som svaghet, att bli riktigt arg och om barndomen. Dessutom ger Sandra sjukt bra raggningstips till Linn och avslöjar även ett magiskt ställe för hångel.

50. Döda ligga gifta  

Varför är killar sämst på att prata? Varför vill Petra ligga med Anders Borg? Petra och Linn pratar om trekanter, Linns hemliga förälskelse och en sjuk historia om otrohet.

49. Mer D-vitamin åt folket!  

Petra har träffat magikerna Brynolf & Ljung och Linn har hittat förklaringen varför kvinnor blandar ihop kärlek och sex. Dessutom; skeva första kontaktförsök på Tinder, när Petra och Linn blev tagna av polisen och om rollspel innan ligg. Och hur går det egentligen med Linns sexnovell?

48. Dejtinggurun  

Bortamatch, ställa ultimatum och att gå händelserna i förväg. Petra och Linn går loss i dejtingdjungeln! Vad ska man göra när man tappar greppet om personen man dejtar? Hur fan är man mystisk egentligen? Petra lägger fram visdomar från dejting-gurun Matthew Hussey och Linn pratar ivrigt om sexnoveller.

47. Exklusivitet och intimitet  

Passion. Osäkerhet. Exklusivitet. Intimitet. I den ordningen ska ett förhållandes första stapplande steg tas. Men det verkar vanligt att kasta om ordningen och det är därför så många potentiellt fina relationer rinner ut i sanden.

46. Komplimangernas månad  

Alla hjärtans dag ger singeltjejer ångest och förhållandetjejer känner sig tvungna att vara sexiga när de bara vill ligga på soffan! Strunta därför i Alla hjärtans dag och gör hela februari till komplimangernas månad istället.

45. Attackhångla  

Hur gör man om man fastnat in the friendzone? Attackhånglar! Dagen till ära får Petra och Linn finfint besök i studion av Michaela Hamilton.

45. Attackhångla!  

Hur gör man om man fastnat in the friendzone? Attackhånglar! Dagen till ära får Petra och Linn finfint besök i studion av Michaela Hamilton.

44. Spelet, spelet, spelet  

Petra och Linn är tillbaka, mer peppade än någonsin! Om Linns discohångel, tinderdejting i grupp, det tidskrävande kärleksspelet, Petras rumpa och mycket mer...

43. Längtan efter tonårscrushen  

Linn har hittat en serie som tar henne tillbaka till gymnasiekärleken och Petra känner att hon tar sin sambo Markus för givet. Tjejerna beslutar sig också för att ta ett poddbreak fram till nyår. 

42. Sist ut som singel  

Linn pratar om vikten att kunna ta emot komplimanger och varför hon tror att hon skyddar sig från att gå in i en relation. Petra berättar hur det kändes att vara singel fram tills att hon var 26, och att hon var sist ut i kompisgänget att vara i ett förhållande. 

41. Olika syn på kärlek  

Petra berättar att hon är konflikträdd och jobbar på att vara ärlig i relationer. Linn är i Göteborg och relationsspanar på människor som skiljer sig. 

40. Aldrig vara tacksam  

Linn berättar om hur hon drabbats av utmattningssyndrom och Petra ger oss de bästa tipsen på hur man svarar på douchiga sms.

39. Den fulla dvärgen  

Linn har varit på årets möhippa på Åland och Petra klubbar med Michaela Forni och en packad dvärg i Miami. 

38. Orgasmera meditera  

Lite skakiga efter helgens bravader snackar Petra ochs Linn om bland annat walking dead-relationer, oralsex, behovet av uppskattning i ett förhållande och meditationsorgasm.

37. Om framtidens sex  

Petra och Linn berättar menshistorier, pratar om porr och framtidens sex samt att ligga för första gången efter ett låååångt uppehåll. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose