I nöd och lust

I nöd och lust

Sweden

I podden "I nöd och lust" talar Petra Tungården och Linn Olsson om allting som rör kärlek, relationer, sex och dejting.

Episodes

43. Längtan efter tonårscrushen  

Linn har hittat en serie som tar henne tillbaka till gymnasiekärleken och Petra känner att hon tar sin sambo Markus för givet. Tjejerna beslutar sig också för att ta ett poddbreak fram till nyår. 

42. Sist ut som singel  

Linn pratar om vikten att kunna ta emot komplimanger och varför hon tror att hon skyddar sig från att gå in i en relation. Petra berättar hur det kändes att vara singel fram tills att hon var 26, och att hon var sist ut i kompisgänget att vara i ett förhållande. 

41. Olika syn på kärlek  

Petra berättar att hon är konflikträdd och jobbar på att vara ärlig i relationer. Linn är i Göteborg och relationsspanar på människor som skiljer sig. 

40. Aldrig vara tacksam  

Linn berättar om hur hon drabbats av utmattningssyndrom och Petra ger oss de bästa tipsen på hur man svarar på douchiga sms.

39. Den fulla dvärgen  

Linn har varit på årets möhippa på Åland och Petra klubbar med Michaela Forni och en packad dvärg i Miami. 

38. Orgasmera meditera  

Lite skakiga efter helgens bravader snackar Petra ochs Linn om bland annat walking dead-relationer, oralsex, behovet av uppskattning i ett förhållande och meditationsorgasm.

37. Om framtidens sex  

Petra och Linn berättar menshistorier, pratar om porr och framtidens sex samt att ligga för första gången efter ett låååångt uppehåll. 

36. Gelé i framstjärten  

Petra är krasslig så tjejerna spelar in från hennes vardagsrum. Det blir en del prat om tårar, men framför allt en massa skönhet. Eller vad sägs om fettfrysning, Petras skägg och en "gelétårta i f****n"?

35. Linn tindrar  

Fredagsuppsluppna pratar Petra och Linn om allt ifrån varför separationen mellan Angelina och Brad fascinerar oss så mycket, Justin Biebers konsert i Stockholm, Linns eskapader i Tinder-djungeln till när Petra ramlade ut från en provhytt med ett par alldeles för trånga jeans nerdragna till knäna.

34. Släpp sargen!  

Petra och Linn pratar bland mycket annat om den viktigaste nyheten i relationsvärlden just nu, risken att fega sig igenom livet och om att gå till psykolog.

33. Våga vara singel  

Petra brottas med kemisk ångest och Linn har träffat ett gammalt ragg just när hon kände sig som risigast. Dessutom frågor om att vara kvar i relationer trots att kärleken svalnat.

32. Linns dejtingutmaning  

Petra har sprungit ett lopp och spökskrivit dejting-sms medan Linn har filat på en omfattande dejtingutmaning inför hösten!

31. Äta-kakan-och-ha-den-kvar-killar  

Petra och Linn diskuterar bland annat skandalen på Amy Schumers show, Stanford-våldtäkten och Mia Skäringers Facebook-inlägg. Dessutom dissikeras fenomenet med "slingrisarna", det vill säga de där svåråtkomliga killarna som vill äta kakan och ha den kvar.

30. The Drömdejt  

Linn är deppig men blir på bättre humör när Petra berättar om ”Tinder nightmares” och rumpfett under ögonen.

29. Dirty talk  

Petra och Linn sänker ner sig djupt i sexträsket och snackar orgasmer, dåligt sex, kondomer, snusksnack och tantrasex.

28. Vill du duscha med mig?  

Petra och Linn är slitna efter Way out west och snackar om hur man håller sexgnistan vid liv. 

27. I spåkulan  

Petra och Linn är tillbaka efter sommaruppehållet, sprudlande och bubblande som alltid. Den här gången om att göra ingenting, bröllop, sommarromanser, att gå till ett medium och döden.

26. Den olyckliga kärleken  

Det är dagen innan semestern för Linn och Petra och de pratar om solproblem, olycklig kärlek och hur killar och tjejer analyserar sms. Dessutom gästar Daniela Upmark podden och berättar om hur man startar eget. 

25. Livskris och panik  

Det blir ett lite allvarligare avsnitt om året som gått, om att ta igen förlorad mens och när mobilen förstör semestern. 

24. Alla killar är fega  

Efter en fantastisk midsommar är det dags för Linn och Petra att ta tag i sig själva. Men först väntar semestern. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose