I nöd och lust

I nöd och lust

Sweden

I podden "I nöd och lust" talar Petra Tungården och Linn Olsson om allting som rör kärlek, relationer, sex och dejting.

Episodes

Döda ligga gifta  

Varför är killar sämst på att prata? Varför vill Petra ligga med Anders Borg? Petra och Linn pratar om trekanter, Linns hemliga förälskelse och en sjuk historia om otrohet.

49. Mer D-vitamin åt folket!  

Petra har träffat magikerna Brynolf & Ljung och Linn har hittat förklaringen varför kvinnor blandar ihop kärlek och sex. Dessutom; skeva första kontaktförsök på Tinder, när Petra och Linn blev tagna av polisen och om rollspel innan ligg. Och hur går det egentligen med Linns sexnovell?

48. Dejtinggurun  

Bortamatch, ställa ultimatum och att gå händelserna i förväg. Petra och Linn går loss i dejtingdjungeln! Vad ska man göra när man tappar greppet om personen man dejtar? Hur fan är man mystisk egentligen? Petra lägger fram visdomar från dejting-gurun Matthew Hussey och Linn pratar ivrigt om sexnoveller.

47. Exklusivitet och intimitet  

Passion. Osäkerhet. Exklusivitet. Intimitet. I den ordningen ska ett förhållandes första stapplande steg tas. Men det verkar vanligt att kasta om ordningen och det är därför så många potentiellt fina relationer rinner ut i sanden.

46. Komplimangernas månad  

Alla hjärtans dag ger singeltjejer ångest och förhållandetjejer känner sig tvungna att vara sexiga när de bara vill ligga på soffan! Strunta därför i Alla hjärtans dag och gör hela februari till komplimangernas månad istället.

45. Attackhångla  

Hur gör man om man fastnat in the friendzone? Attackhånglar! Dagen till ära får Petra och Linn finfint besök i studion av Michaela Hamilton.

45. Attackhångla!  

Hur gör man om man fastnat in the friendzone? Attackhånglar! Dagen till ära får Petra och Linn finfint besök i studion av Michaela Hamilton.

44. Spelet, spelet, spelet  

Petra och Linn är tillbaka, mer peppade än någonsin! Om Linns discohångel, tinderdejting i grupp, det tidskrävande kärleksspelet, Petras rumpa och mycket mer...

43. Längtan efter tonårscrushen  

Linn har hittat en serie som tar henne tillbaka till gymnasiekärleken och Petra känner att hon tar sin sambo Markus för givet. Tjejerna beslutar sig också för att ta ett poddbreak fram till nyår. 

42. Sist ut som singel  

Linn pratar om vikten att kunna ta emot komplimanger och varför hon tror att hon skyddar sig från att gå in i en relation. Petra berättar hur det kändes att vara singel fram tills att hon var 26, och att hon var sist ut i kompisgänget att vara i ett förhållande. 

41. Olika syn på kärlek  

Petra berättar att hon är konflikträdd och jobbar på att vara ärlig i relationer. Linn är i Göteborg och relationsspanar på människor som skiljer sig. 

40. Aldrig vara tacksam  

Linn berättar om hur hon drabbats av utmattningssyndrom och Petra ger oss de bästa tipsen på hur man svarar på douchiga sms.

39. Den fulla dvärgen  

Linn har varit på årets möhippa på Åland och Petra klubbar med Michaela Forni och en packad dvärg i Miami. 

38. Orgasmera meditera  

Lite skakiga efter helgens bravader snackar Petra ochs Linn om bland annat walking dead-relationer, oralsex, behovet av uppskattning i ett förhållande och meditationsorgasm.

37. Om framtidens sex  

Petra och Linn berättar menshistorier, pratar om porr och framtidens sex samt att ligga för första gången efter ett låååångt uppehåll. 

36. Gelé i framstjärten  

Petra är krasslig så tjejerna spelar in från hennes vardagsrum. Det blir en del prat om tårar, men framför allt en massa skönhet. Eller vad sägs om fettfrysning, Petras skägg och en "gelétårta i f****n"?

35. Linn tindrar  

Fredagsuppsluppna pratar Petra och Linn om allt ifrån varför separationen mellan Angelina och Brad fascinerar oss så mycket, Justin Biebers konsert i Stockholm, Linns eskapader i Tinder-djungeln till när Petra ramlade ut från en provhytt med ett par alldeles för trånga jeans nerdragna till knäna.

34. Släpp sargen!  

Petra och Linn pratar bland mycket annat om den viktigaste nyheten i relationsvärlden just nu, risken att fega sig igenom livet och om att gå till psykolog.

33. Våga vara singel  

Petra brottas med kemisk ångest och Linn har träffat ett gammalt ragg just när hon kände sig som risigast. Dessutom frågor om att vara kvar i relationer trots att kärleken svalnat.

32. Linns dejtingutmaning  

Petra har sprungit ett lopp och spökskrivit dejting-sms medan Linn har filat på en omfattande dejtingutmaning inför hösten!

31. Äta-kakan-och-ha-den-kvar-killar  

Petra och Linn diskuterar bland annat skandalen på Amy Schumers show, Stanford-våldtäkten och Mia Skäringers Facebook-inlägg. Dessutom dissikeras fenomenet med "slingrisarna", det vill säga de där svåråtkomliga killarna som vill äta kakan och ha den kvar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose