I nöd och lyft

I nöd och lyft

Sweden

Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari är ett par privat men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I den här podden kommer Kalle och Brita berätta hur man gör träningsvärlden till sin, hur man tränar fast man hatar det och hur det känns att träna bakis (kanske jättebra?). Och så handlar det väl om Britas marklyftsutmaning, om Kalles tränings-pms, och om en massa annat som blir för långt att lista här ni måste ju lyssna på podden också?

Episodes

I nöd och lyft #26 Bengt Press  

Rapport från Sveriges starkaste man, medeltidslajv, avslitna biceps och så har Brita tränat mer än Kalle!! Kul!! Lyssna!!

I nöd och lyft #25 Failspiration  

Proteinshake, förskolekläder, misslyckade pass, varulvar och en föreläsning i Polen. Och så fortsätter Malin med kom-igångprogrammet! Lyssna vettja!

I nöd och lyft #24 Bajshanden  

Försvar av gruppträning, Tomas Ledin, kaos på tv-inspelning och Kalles sjuka monsterpass. Nej alltså. Och så blir det bajs, såklart. Lyssna!

I nöd och lyft #23 Skådespelarförälskelse  

Essa skolas in, besök från tv-serien GLOW, friskvård, klämträning och så poddbråk. Missa ej!

# I nöd och lyft 22 Annas killes träningsbur  

Brita skolkar från ett lopp, Kalle letar björn och så demonstrationståg, wrestlingträning och mycket, mycket mer!! Lyssna!!

I nöd och lyft #21 Renoveringskaos  

Kalle har ett nytt tv-program, Brita renoverar sönder familjen, Kalle har blivit nykter och så drar Brita igång ett nytt träningsupplägg. Och så mycket, mycket mer!!!!

I nöd och lyft #20 Frankrike  

Kalle och Brita på rivieran. Prat om sömmar i snippan, att Kalle har blivit svag och så håller Brita ett brandtal om livet. Och sen mycket, mycket, mycket mer!!

I nöd och lyft #19 Tränings-Trump  

Kalle och Brita utser vad som är världens bästa träningsplagg, Brita om capoeirans mörka sida, Kalle inser att han är träningens Donald Trump och så uppstår galen svartsjuka över en man som heter Björn. Och så mycket, mycket mer!! Lyssna!!

I nöd och lyft #18 Dödsångest  

Kalle trotsar döden i Wales, Brita testar på utegym och så förstenas en ost i Britas ficka. Och så mycket, mycket mer såklart! Missa ej!

I nöd och lyft #17 Stringbolero  

Godis-, alkohol- och skaljackesnack. Plus att Kalle kommer på hur hans träning funkar egentligen, FMTK-Lina svarar på frågor och Brita listar dom knasigaste grejerna hon sålt på hälsokostaffär. Och så mycket, mycket mer!!

I nöd och lyft #16 Stalkers i Göteborg  

Kalle stalkar en countrystjärna, Brita uppfinner en ny sport, mer om Kalles eviga nackspärr, Brita får chakraspray i ansiktet och mycket, mycket mer!! 

I nöd och lyft #15 SM-veckan  

Kalle testar sporter! Skateboardslalom, medeltidssport, roller derby mm. Statliga gym, fjällvandring och så gnuggar Brita rumpan mot främlingar... Plus en massa annat kul!!! 

I nöd och lyft #14 På akuten  

Kalle blir förnedrad av en läkare, Brita blir blåst på ett pass, Bungeeworkout, veckans lista och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #13 Trekant  

Födelsedagsodyssé, Brita springer på en trekant, träning, livet med ADHD och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #12 Britas byxbyxor  

Håkan Hellström, träning med stilettklackar, Brita köper nya mikrofoner, träna mot depression och mycket, mycket mer!!

I nöd och lyft #11 Strul med grittan  

Kalle håller pass i Åre. Brita får problem med grittan, Kalle kärar ner sig i salsainstruktör, podden får sin första gäst och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #10 2000 burpees  

Kalle och Brita på diet, Brita dansar techno, 2000 burpees, aquacycling och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #9 Sloda  

Brita åker Helix, Kalle mördar en sloda. Plus hopprep, vighetsutmaning och en massa annat!!

I nöd och lyft #8 Vig som ett T  

Kalle och Brita blir invaderade av knarkare, utmanar varandra i hopprep, avslöjar allt om bröllopsresan och mycket, mycket annat!!

I nöd och lyft #7 Ätstörningar och överlevnad  

Final på Britas marklyft, Kalles galna hat till godis, hur en överlever en zombieattack och mycket, mycket mer!!

0:00/0:00
Video player is in betaClose