I nöd och lyft

I nöd och lyft

Sweden

Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari är ett par privat men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I den här podden kommer Kalle och Brita berätta hur man gör träningsvärlden till sin, hur man tränar fast man hatar det och hur det känns att träna bakis (kanske jättebra?). Och så handlar det väl om Britas marklyftsutmaning, om Kalles tränings-pms, och om en massa annat som blir för långt att lista här ni måste ju lyssna på podden också?

Episodes

I nöd och lyft #8  

Det svåra åttonde avsnittet. Kalle och Brita blir invaderade av knarkare, utmanar varandra i hopprep, avslöjar allt om bröllopsresan och mycket, mycket annat!!

I nöd och lyft #9 - Sloda  

Brita åker Helix, Kalle mördar en sloda. Plus hopprep, vighetsutmaning och en massa annat!!

I nöd och lyft #7 Ätstörningar och överlevnad  

Final på Britas marklyft, Kalles galna hat till godis, hur en överlever en zombieattack och mycket, mycket mer!!

I nöd och lyft #6  

Kalle bygger ett hus till sina kettlebells, Brita hotas av en sabeltandad tiger,

Kalles armar har blivit till knotiga grenar, Brita om sin tid som hälsokostexpedit och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #5 Arnolds klitoris  

Om Kalles tvättbräda, Britas missbildade knees to elbows, Hollywoodstjärnornas galnaste träning, Arnolds 10 cm långa klitoris och mycket, mycket mer!

I nöd och lyft #4 Vitvarorna hotar äktenskapet  

Brita försöker ta personligt rekord i marklyft, Kalle kaostränar, vitvarorna hotar äktenskapet, Brita har klippt Robert Wells-frisyr och mycket, mycket mer!!

I nöd och lyft #3 Härda med en sadelformad planka  

Kalle och Brita avslöjar allt om sina komplex, Kalle om storbråket med Paolo Roberto, Brita tränar skrevet med en planka och en massa annat!

I nöd och lyft #2 En enkel selfie från vänsterprasslet  

Det svåra andra avsnittet. Kalle och Brita pratar om Vätternrundan, Britas ickesyn på tid, Kalle är otrogen mot sin naprapat och massa annat!

I nöd och lyft #1 Jag vill bara att samtalet ska ta slut  

Premiär! Kalle och Brita pratar om marklyft, en Svensk Klassiker, att vilja flytta ut i skogen för att en inte tränat, gnagsår i fiffi och massa annat!

 

0:00/0:00
Video player is in betaClose